Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha13 igen figyelték Uh-on ez a hónap orvosilag van csinálva inszeminációm volt szept 12.-én, gonál f 300 as szurit kaptam meg clostyt majd amikor jónak találta a Dr nő inszemet előtte kellett beadnom tüszőrepesztőt. Ahová a rendszer tette az ovut az nem jó helyre huzta be
Moha13
2014-09-20 10:49:48
Adrienn
Szerintem szépen alakul. De nem korábban volt ovud, mint 8 nap? VAgy figyelték UH-n? MErt akkor a Te görbéd is bizonyíték arra, hogy emelkedés után sem biztos, hogy már megvolt az ovu...
Egyébként én is 8. DPO-n vagyok. :)
Adrienn830
2014-09-20 10:46:25
SZiasztok, görbém eddig ilyen, hát nem tudom mi sül ki belőle. Ma vagyok inszem után 8.nap
Moha13
2014-09-20 10:43:13
Beus77
Kösz. :)
Szerintem is meg kéne már valakinek mutatnia ennek a hülye rendszernek, hogy mi újság! Hajrá! :D
Ismered Antal Valit? Én régebben sokat olvasgattam ott, de egy idő után valahogy kiábrándultam, mert olyan pénzszagú lett az egész. Gondolom, jól keresnek ezen a sok bigyón, amit árulnak...és amik szerintem nem az egyetlen jó és tiszta termékek, mint ahogyan állítják. Beleástam én is magam ebbe a méreganyagkeresgélésbe az összetevőkben és vannak olcsóbb, de ugyanolyan tiszta dolgok is bizonyos termékkörökben.
A múltkor láttam egy bejegyzést, ami azt mutatta be, hogyan telepítették Vali házára a napkollektort...hát, nem egy olcsó cucc...
Beus77
2014-09-20 10:36:51
Hello Lányok!
Moha
:-)) mióta a veséjével nincs gond, azóta ezzel a vitamin tartalommal érvel..:-)
A mellfeszülést még azért nem érzed, mert most majd később fogod :-)majd akkor amikor meg kéne jönnie...de..nem fog :-)
kedina
Talán a Vali embere vagy :-)? Én ismerem személyesen.
Csak az a bajom ezekkel a biós, természetes dolgokkal, hogy kipróbáltam egyet- kettőt, és semmi,ezért nem is hiszek bennük. És hát ugye hit nélkül nem is használ semmi..:)
Úgy látszik a rendszer szerint kuka ez a hónap, de ha a végén bejelölöm neki a pozi tesztet, akkor megnézheti magát :-)
Moha13
2014-09-20 09:12:54
Jó reggelt!
Lassan itt a ciklus vége, de semmit nem érzek. Amikor összejött, fájtak a melleim már pár nappal ovu után...most semmi.
kedina
2014-09-19 19:47:15
Beus
Uhh, szegény. A vesekő az durva tud lenni..:S Nem tudom a férjem örülne e egy ilyen indoknak. :)
Ezt nézd meg neki: http://bionom.hu/biobolt/etrend-es-taplalek-kiegeszitok/problemak-szerint/vesekotoro-tinktura.html
Több bioboltban láttam már.
Csajok! Fiúknak Maca (a Planetbios finomabb!) :
http://bionom.hu/kereses/maca
Zonett és mindenki
Én is kivagyok. De minél mélyebbre megyünk az önsajnálatban annál rosszabb lesz. És nekünk lesz rosszabb. Ha jön ez, jön az ezzel járó stressz és borulnak még a jól működő hormonok is. Legalábbis én ezt gondolom.
A sógornőmék a második babát tervezik lassan, mi meg el sem kezdtük.. Imádom a keresztfiamat, gyönyörű, okos, imádni való, de mindig úgy fáj és nem értem nekünk miért nincs még... Egyébként ők 9 hónapot vártak a kis makira.
Moha13
:D Jajj, vártam ezt a hozzászólást, hogy valaki benyögi! :D És igaz is Moha! A férjem is ezzel érvel. XD Csak a mérték fontos.
Moha13
2014-09-19 19:23:46
Bernie
Igen, általában szép, bifázisos, és általában itt szokott lenni ilyen 37-es nap, utána visszaáll 36,9-re és úgy marad, vagy kicsit ingadozik 1 tizednyit föl-le.
VeDi84
Ez az első normális ciklusom azóta, és örülök, hogy ilyen szépen helyreállt minden.
SÖRIVÓFÉRJES Lányok!
A sörivás nagyon egészséges, mert rengeteg B-vitamin van benne, ami pedig nagyon hasznos a spermiumoknak (főleg a B12, ami amúgy elég kevés mindenben van). A gond csak az alkoholtartalom lehet, úgyhogy szerintem ne a sörivásról állítsátok le őket, hanem térjenek át az alkoholmentesre...:)
Zonett
2014-09-19 19:03:30
Sziasztok Lányok! Nekem is rossz helyre jelölte be az ovumat, mert UH szerint 09.09-én volt, a program meg 5 nappal későbbre jelölte. Lehet az zavarta meg, hogy az uh szerinti ovu után pár nappal leesett a hőm.
Ugyan mi még "csak" 2 hónapja próbálkozunk, ténylegesen ez az első hónap mikor jó időkben is voltunk együtt, de én is megbámulok minden terhes nőt. Azon kapom magam, hogy folyamatosan a hasát figyelem és azon tűnődöm vajon hányadik hónapban lehet, nekem mikor lesz akkora hasam? :(
Egy kicsit megnyugtattatok az olyan válaszokkal/hozzászólásokkal, hogy titeket is rosszul érint, ha ismerős körben valaki bejelenti, hogy babát vár. Én is hasonló cipőben járok/jártam. Tavaly decemberben beszélgettem sógornőmmel, hogy babát szeretnének idén a karácsonyfa alá, március elején bejelentették, hogy 8 hetes terhes. Sokkot kaptam,a vér megfagyott az ereimben, próbáltam örülni mások előtt, de a szívem szakadt meg. Annyit sírtam...Lelkileg jó pár hónapra teljesen kikészített.
A férjemnek jövő hónap elején lesz alap andrológiai vizsgálata, a dokim szeretné, ha 2 hónapnyi hőmérőzés után visszamennénk és kielemeznénk a látottakat. Mindenképpen szeretnék kikönyörögni belőle egy hormonvizsgálatot magamnak.
Beus77
2014-09-19 18:57:54
kedina
Már így ismertem meg.. a doki ajánlotta neki, mikor veseköve volt, hogy igyon meg esténként 1 sört. Szerencsére vékony szálkás típus, nincs sörhasa :-) De amióta ez a dolog kiderült azóta nem iszik.