Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Beus77
2014-09-20 17:55:43

Kedina

Szerintem engem is félreértettél. Én tényleg azt gondoltam, hogy Te is ismered a Valit. Nem bántásból írtam amit írtam, egész egyszerűen csak minden természetes dolog amit már a 3 év alatt kipróbáltam (Aviva tornától a masszázsig-nem kevés pénzért),és nem 1-2 hónapig. Nekem nem váltak be, pedig szerettem volna elkerülni a gyógyszereket... és hát a korunk miatt sürget az idő...mindegy ki árulja,de ha már ingyen adnák akkor sem kellene...ehhez már túl késő...talán, ha most kezdenénk..
Szóval ezért írtam, hogy nem hiszek bennük, de attól még lehetnek jók, sőt örülök, hogy Nektek beváltak..
Nálatok amúgy mi a gond? Mióta próbálkoztok?

Moha
Igen, nagyon jól ismerem a Valit. Együtt dolgoztunk 11 évig.
Akkor még kozmetikus volt, méghozzá nagyon jó. Sokat köszönhetek neki, igazából Ő indított el a pályán..sok munkát kaptam tőle..én ugyan fodrász vagyok, de összedolgoztunk, vitt fotózásokra, divatbemutatókra..
Aztán áttért erre bionóm dologra...amit szépen felfejlesztett, már egész sokan dolgoznak neki...a "pénzszaggal" kapcsolatban pedig jól látod a dolgokat..
Már évek óta nem találkoztunk, de mindig hallok felőle, mert az egyik "embere" hozzám jár..
kedina
2014-09-20 17:51:18

Moha
Egy szónak is száz a vége: Én szeretem Valiékat. Minden infót tudni kell a helyén kezelni. Van, amit tőlük szerzek be, van amit nem. De ha étrend-kiegészítő, akkor én bízom bennük. :)
Igen, szép, nyugodt görbe! Látom az eredményét annak a sok mindennek, amit megteszek ezért a kicsiért. Hétfőn akupunktúra...Juhú! :D

KatkaManó
:( ejj..
Viktória4
2014-09-20 17:18:02

Moha!
Köszönöm a válaszod és a fújást is,de sajnos megjött! :'(
Most kezdek már kibukni én is!A második missed ab-m után ez volt a 14. ciklusom és most úgy reménykedtem a cicifájás miatt!Lassan lehet fel kéne adnom,mert sajnos már 40 éves vagyok!Lehet még kipróbálom én is a palástfű teát!Mennyit kell belőle inni?
Moha13
2014-09-20 17:06:30

KatkaManó
Hát, igen, jól eltűntél...sajnálom, hogy nem jött össze a lombik...:(
Mi újság most Nálad? Hány lombik volt eddig? ÉS most hogyan tovább? Készültök a következőre?
KatkaManó
2014-09-20 16:36:26

Sziasztok!
Nagyon aktívak vagytok :) Mindig olvaslak titeket ès szurkolok is nagyon de rengeteget dolgozom ès nem nagyon tudok írni nektek.

Velem semmi extra ebben a hónapban èrdeklődès hiànyàban elmaradt az ovum ràadàsul szerintem holnap meg is jön mert màr rózsaszín barnàs maszat van. Mèg egyik lombik utàn se borult így fel a szervezetem nem tudom mi lehet....
Moha13
2014-09-20 14:13:42

kedina
Szerintem félreértettél...
Nem vagyok irigy Valira, egyáltalán nem. Sőt, jó sok dolgot átvettem én is a tanácsai közül még évekkel ezelőtt. Csak egy idő után ahogy olvastam, valahogy olyan pénzszagú lett az egész, mert volt, hogy egy bizonyos összetevő miatt nem ajánlottak egy terméket, amire valaki rákérdezett, de közben az általuk ajánlott termékekben ugyanaz benne van...ilyenekre gondoltam. Lehet, hogy szegény embernek épp nincs pénze az ő termékükre, de mondjuk arra a másikra még futná...
Nem vagyok én sem tehenes típus, nem tudom, ez eleve hogy jött ide.
Amúgy meg nem építkezünk, csak felújítani próbálunk egy régi vályogházat, egyáltalán nem zökkenőmentesen...:)

Szépen emelkedik egyébként a görbéd...szorítok, hogy végre Te is elhúzhass innen...:D
Erika12
2014-09-20 14:11:14

Sziasztok csajok!Nagyon szépen köszönök minden jó kívánságot:)Imát mondtam értetek,az Úr ajándékozzon meg titeket gyermekkel.Reggel csináltam egy tesztet expect a neve ezen már jobban látszik a csík kettő percen belül mutatta is.Szédülök nagyon,hányingerem van alig élek ,de nem régen véres vizes váladékom volt.Lehet ez az együtt léttől,hogy íthol a párom ???Nem lesz baja a babának ??Mit gondoltok?Pedig ő, mint a hímes tojáshoz ,úgy nyúlt hozzám.
kedina
2014-09-20 13:51:49

Beus77
Nem vagyok Vali embere, szimplán csak jól érzem magam azoktól, amiket szedek, javultak a rossz értékeim. Anyu csontritkulása megállt, sőt javult a készítményeitől, míg előtte a gyógyszerektől nem, az IR-em javul és az apósom is jobban van. A férjem emésztési problémái is javultak, a közérzete is. 1-2 szertől ne várj csodát, főleg, ha 1-2 hónapig szeded csak. Mindemellett teljes életmódot váltottam/tunk. Nem feltétlenül értek mindenben egyet velük, de ez engem nem zavar. A napkollektort pedig nem irigylem tőle. Jókor volt jó helyen, és bejött neki az élet. Mást sem irigylek a terepjárójáért.
Nem vagyok az a tipus mint sokan itthon: megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is..
Mohától sem irigylem, hogy építkeznek, mi meg nem, mert még nincs lóvé.. Vagy ilyenek.
Egyébként a cseppet máshol is meg tudod venni, vagy az ezerjófű honlapjáról is meg tudod rendelni. Én Valiék oldalát ismerem, azért azt linkeltem be.

No, hát én fentebb. Érdekesség kedvéért 8 kor, 1 órával később is megmértem a hőm és akkor már 37,1 volt.
Szép napot! Mi elhúztunk bicajozni! :)
Moha13
2014-09-20 13:46:52

Viktória
Szerintem ez még nem a mensis leesés...fújom. :)
Viktória4
2014-09-20 11:13:38

Sziasztok!
Szerintetek ebből már tuti mensi lesz?Sajnos kicsit görcsölget a hasam is reggel óta,de ami fura,hogy fájnak a melleim ami nekem eddig csak akkor fájt ha terhes voltam!Fújjátok nekem légyszi,hátha visszamegy! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!