Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-09-25 07:56:49

Andi!

Az inzulinom 12, 100, 134 volt.Szoval biztos kell neki meg par honap..Koszi az infot.
Andi198729
2019-09-25 07:31:12

TEdit, örülök, hogy veletek is minden rendben :) Gratulálok a pici lányhoz :) Nem egyszerű a terhességed, ahogy írtad, voltak nehézségek az elején, és most a terhelésnél, de minden rendben lesz majd meglátod :) Ezen tudnak segíteni, hogy rendben legyen az érték :) Jó egészséget kívánok nektek :)
Én jövő héten megyek László Ádám professzorhoz, a szűrővizsgálatokra, az első kör meglesz, rákszűrés, és fertőzés szűrés, az átjárhatóságit pedig személyesen megbeszéljük, azt is ő fogja csinálni. Persze mindenen izgulok, de az tartja bennem a lelket, hogy minden lépéssel közelebb kerülünk a várva várt babánkhoz. Őt ajánlotta Krizsa, a vizsgálatokhoz, és majd a későbbi terhesgondozáshoz. Mert úgy döntöttem, nem az eddigi doktornőmhöz fogok járni, valahogy nincs meg a bizalom, jó nem állítom, hogy őt teszem felelőssé a babám halálában, de odafigyelhetett volna, mivel faros volt, és ez okozta a zsinórcsavarodást mikor befordult. Utána megintcsak nem foglalkozott velem, mikor mentem hozzá vizsgálatokra, letudott annyival, hogy stresszelek, és ezért nem jön össze az újabb baba. Ebben igaza van, mert Krizsa is megállapította ugyanezt rólam, viszont legalább előírt vizsgálatokat, hogy miket ajánl még. Ez így teljeskörű, és így kapunk pontos képet az állapotunkról. Én a munkahelyen nem is fogom mondani a továbbiakat senkinek, a Krizsa dokis konzultációt is kb. 3 embernek mondtam, akik közel állnak hozzám, de az egyiktől megkaptam máris, hogy arra fogok dolgozni, hogy ezeket a vizsgálatokat finanszírozzam? Hát rosszul esett. Hát igen, ezért fogok dolgozni, pontosan! Nekem mindent megér, hogy legyen gyerekem, bármilyen módon. Mondta ezt az, akinek már van egy 3 éves spontán fogant fia. Én sajnos nem vagyok szerencsés ebben, ugyebár babaelvesztés, most meg itt vagyunk mint egy meddő házaspár, akinek nem jön össze a baba. és orvosi segítségre szorultunk. Innentől kezdve senkinek semmi köze ahhoz, hogyan zajlik ez a babaprojekt. Itt megosztom, mert itt mindenki megért, hiszen volt aki ezt már átélte, és vannak olyanok, akik hasonló cipőben járnak. Ha esetleg inszemre kerülne sor, azt a családnak sem fogom mondani, csak a férjem fog tudni róla, meg én, mert ha esetleg nem sikerülne, akkor olyan rossz érzés lesz azt mondani, hogy ez sem sikerült. Majd ha esetleg sikerül, akkor bejelenthetjük az örömhírt.
erikasz
2019-09-25 06:58:34

Bocsi !:D
erikasz
2019-09-25 06:57:25

Sziasztok lányok !
Mindenki nagyon aranyos, szeretlek benneteket nagyon közel kerültünk egymáshoz mindannyian !
Ugy látom a kismamáink is néha, vissza -vissza térnek, írnak hogy vannak !
Ennek nagyon örülök !:D
Olyan jó a fészen is látni a bébiket ,amiért annyit harcoltak.... küzdöttek ,hogy legyen !
Jó veletek lenni ,együtt izgulni !
Nem tűnök el ,veletek vagyok ,csak nem mérek !:)
Azért döntöttem igy mert elfáradtam ,a hőmérőt eltettem ne is lássam !:)
Azóta pihentebb vagyok !
Lion :A görbém igy nézett ki !
TEdit87
2019-09-24 22:09:09

Sziasztok!
Időnként be-benézek a fórumra és olvasgatlak titeket én is, csak ugyanúgy éreztem és nem nagyon írtam, mint KittyCat, GőVica34, Nashua34. Nagyon szalad az idő velem is. Immár a 25. hetet töltöttem a mai napon. Jól vagyunk, a kis kezdeti nehézségek után szépen rendeződött minden. A 17.héttől kezdve érzem a pici mocorgását, e hónap elején (a 22. héten) pedig elárulta a nemét is, nem titkolózott tovább, kislányt várunk. A pocakom nekem is mostanában indult meg növekedni, idáig nem annyira látszódott. Tegnap voltam a terheléses vércukor vizsgálaton, ma vettem át az eredményt: az éhgyomri érték rendben volt (5mmol/l), 120 perc múlva 8,2mmol/l lett, sajnos nem tért vissza az éhgyomri érték körüli szintre, szóval csökkent glükóz toleranciával állunk szemben. Belgyógyászatra majd október 10-én kell mennem.
Jó egészséget és kitartást mindenkinek! :)
Andi198729
2019-09-24 19:17:29

Józsa csak így tovább ;) minden rendben lesz meglátod jó úton haladsz;) az inszemmel kapcsolatban: mennyi volt az inzulin eredményed? Nekem azt mondta Krizsa h.130 terheltig csinál inszemet és lombikot afelett nem mert nem tapadna meg. Nagyon magas volt a tiéd? Októberben csináltatsz újabb terhelést? Lehet érdemes várni hogy javuljanak az értékek.az előző inszem valószínű emiatt nem sikerült. Ezt is vizsgálhatták volna mielőtt belefogtak. Krizsa az inzulint mindig nézeti hogy lássa mik az esélyek mert ha magasak az értékek nincs értelme az inszemnek sem a lombiknak.
Málna örülök hogy újult erővel pozitív hozzáállással vágsz neki újból a babatervezésnek. Én is nagyon bízom benne hogy sikerülni fog nektek mert neked is nehéz volt amin keresztülmentél.
Milla880529
2019-09-24 14:14:16

Igaza van Málnának, az izom nehezebb, mint a zsír :)
Málna27
2019-09-24 13:40:46

Sziasztok lányok!
Örülünk, hogy hallunk a babások felől is! :) Jó egészséget mindenkinek!
Jövő hónaptól én is újra erősítem majd a csapatot :) Remélem, hogy ezúzzal pozitív végkifejlet lesz.. Jó látni, hogy többen is léptetek a kivizsgálások felé, hajrá mindenkinek!
Józsa, szerintem ne aggódj a súlyod miatt. Én például eddig edzettem (súlyzós) viszont pár hónapja nem mentem..kb dekára pontosan ugyanannyi a súlyom, mint akkor, amikor edzettem csak éppen az izom lement és jött helyette egy kis zsír. Szóval én inkább centiket mérnék a helyedben, ha mindenképpen mérni szeretnél, mert könnyen lehet, hogy ment le zsír, csak éppen jött a helyére izom :)
Jozsa85
2019-09-24 12:05:05

Sziasztok!

Megy a diéta, otthonról hozom minden nap a kis csomagolt kajáimat.Lement vagy 2 kg. :) Ezen már csak nevetni tudok! Ragaszkodnak hozzám a zsírpárnáim.
A következő hónapban tervezek mérni, mert már odáig fajultak a dolgok hogy nem tudom mikor kell megjönnie.. :)
Szóval azt hiszem sikeresen lelazultam egy kicsit.(Jó nyilván vannak rossz pillanataim, amikor mondjuk látom hogy nem mozdul a mérleg.)
Október végén megyek vissza endo dokihoz, meglátjuk mit mond.
Megkérdezem majd hogy érdemes e inszemmel próbálkozni, bár nem sok esélyt látok rá.Csak hát jár az agyam.Azt se tudom hol tartok a ciklusomba!!!! :D
Mindjárt megnézem.. Puszi mindenkinek!

Jahhh!!! A lényeg!Már lassan 2. hónapja NEM ISZOK ALKOHOLT!Ilyen tiszta még sose voltam! :D
Andi198729
2019-09-24 08:51:15

Kismamik, örülök, hogy írtatok, és jól vagytok! :) Ne érezzétek magatokat kellemetlenül amiatt, hogy nektek sikerült a baba, higyjétek el nem irigykedünk rátok még véletlenül sem, hiszen ti is szerettetek volna babát, és nektek sem jött össze rögtön, emlékszem, emiatt senki ne érezze rosszul magát, mert teherbeesett, és hamarosan anya lesz, mi sokkal inkább örülünk, hogy jól vagytok, és minden rendben veletek, és annak is, ha megosztjátok velünk a tapasztalataitokat, jótanácsaitokat :)
Nashua egyetértek abban, hogy a várakozás a legborzasztóbb, ezt éreztem eddig én is, hogy annál nincs rosszabb, mint a bizonytalanság, és folyton feltenni azt a kérdést, hogy miért nem sikerül? Hát pontosan ennek kell utánajárni, amit az orvosok meg tudnak mondani, és tudnak segíteni. Végre megjött, 28 napra pontosan :) De nem baj, nem keseredtem el, pontosan ezt vártam, hogy kezdhessem a vizsgálatokat, bár voltunk együtt, de szokásomhoz híven ismét mensivel zárult. Úgyhogy jó, hogy elmentünk, mert még hónapokig, sőt, lehet hogy évekig ezt játszhatnánk, abba már beleőrülnék. Úgyhogy felhívom a dokit, akit Krizsa ajánlott, megcsináltatom a rákszűrést, fertőzés szűrést, és megbeszélem az átjárhatóságit is, hogy a mostani ciklusban, vagy a következőben, Krizsa a következő ciklusban javasolta. Most a vizsgálatokkal foglalkozom, szépen sorjában, és nem a sikertelenséggel, azon vagyunk, hogy kiderüljön a sikertelenség oka, és azon segítsenek, aztán ha másként nem, inszemináció. Lehet, a férjemnél lesz valami, mert oké, hátra van még nekem a fertőzés szűrés, trombózis hajlam, átjárhatósági, de hormonálisan rendben vagyok, peteérésem rendben, értékeim rendben, az inzulinszintem nem képez akadályt, ahogy mondta. Majd meglátjuk.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!