Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, igen, nekem volt átjárhatósági, de a laparoszkópos petefészek ciszta műtétemmel együtt, így nekem altatásban zajlott és utána inkább a műtéti vágások voltak a kellemetlenek, alulról nem éreztem semmi fájdalmasat. Viszont ismerősömnek, akinek a röntgenes fajtát csinálták nagyon kellemetlen volt utána, persze azt is valamennyire bódításban végzik, de ezt a fajtát így nem ajánlom senkinek, bár ez is biztos emberfüggő, ki hogy viseli.
Lion86
2019-09-21 08:37:32
Köszönöm Milla. A bort is próbáltam már, meg már mindent, ami létezik. Most "szabadságra megyek" és se teszt, se mérés, se semmi nem lesz. Még lehet, hogy szex se, ahogy most állunk a férjemmel :D
Belefáradtam most, hogy már közel 2 éve ezt csinálom. 4 hónap próbálkozás után kezdtem el hőmérőzni és sorra derültek ki a bajok.
A Norcolut nem progeszteron, de progeszteron hatású készítmény, vagyis csöbörből vödörbe estél, hogy a másik doki lényegében ugyanazzal próbált kezelni. A progi akkor kell, ha baj van a luteális fázisban, de nálad a follikulárisban volt a hiba, mivel a pete nem tudott megérni. Erre nem ér semmit a progeszteron sajnos, csak ront a helyzeten.
Milla880529
2019-09-21 08:14:50
Lion, annyira sajnálom. De új hónap, új kezdet :) Próbálj meg tesztelni, pozitívnál legyetek együtt minél többet (mármint a pozitív napon és másnap) :) és hozzá egy kis receptként igyatok meg egy finom bort :) (persze, ha szeretitek) - el fog lazítani és jól fog esni.
Nem fogok semmit beszedni, főleg a progeszteront. Csináltam tesztet, tuti, ami tuti. Negatív, így várom, hhátha megjön és nem kell rásegítés.
Mondjuk olyan érdekes, mármint hogy pont egy olyan gyógyszer rontott el mindent, ami meghozza a menstruációt.
2017. júliusában volt a lagzink, előtte klasszul beállt a menstruációm (Letrox miatt) Majd én buta felírattam a Norcolutot, nehogy a lagzin jöjjön meg. Na onnantól kezdve olyan rendszertelen lett... Kérdeztem a nődokim, hogy mi történt? Majd helyreáll a dolog és rendeződik. Vártam 3 hónapot és a menstruációm sehol. Aztán kerültem a mostani dokimhoz, aki a progeszteront írta fel a ciklus 12. napjától a 12 napon keresztül. Ha ezt akkor tudom, hogy a Norcoluttal elrontok mindent... De utólag okos az ember!
De sebaj! rendeződni fog ez az egész és csak egy rossz emlék lesz :)
Lion86
2019-09-21 07:57:00
Milla, amíg nem mentek a meddőségibe, ne csinálj semmit. Lehet, hogy írnak fel valamit, hogy megjöjjön, de lehet, hogy nem, majd ott kiderül.
Szerintem a méhpempőnél biztos nem akadály az IR (PCOS).
Lion86
2019-09-21 07:54:09
Most már így
Lion86
2019-09-21 07:53:31
Jó reggelt!
Reggel így nézett ki a görbém
Milla880529
2019-09-21 07:47:13
Ha már méhpempő, feltételezzük hogy van PCOS-em és ugye ott van az inzulinreziztenciám, pajzsmirigy alulmükődésem.
Én eszegethetek méhpempőt? Mik a tapasztalatok?
Milla880529
2019-09-21 07:37:52
Pusedli,
Én sok jót hallottam róla, eddig még negatívat nem. Ha nincs kizáró ok, hogy kipróbáld, akkor egy probát megér :)
Milla880529
2019-09-21 07:36:32
Sziasztok,
Jelentem, hogy nem jött meg, akkor az eddigi menstruációimat a progeszteronnak köszönhetem. Most nem tudom mit tegyek...
Mi van, ha nem jön meg? :(
pusedli1818
2019-09-20 20:14:26
Sziasztok.
Újabb hónapot kezdtem. Nagyon pontosan 28 napra jött meg, tűnetek szerint 14. nap volt ovu, bár nem oda húzza be. Jókor voltunk együtt de nem jött össze. Ugye jól gondolom a progeszteronnal lehet gond a 16. nap utáni hőleesés miatt? Bár nincs barnázásom.
Méhpempőről mi a véleményetek? Menszesz után megpróbálnám.