Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nashua ezt olyan jó volt olvasni. Örülök hogy Ti is jól vagytok. Az én kisfiam is aktív éjjel nappal. Még így is hogy alig van már helye. Amíg nincs velünk én is csak a 4D-s képeit nézegetem. Imádom. Szüléstől egyenlőre még nem rettegek. Inkább attól hogy észre veszem e ha indulni kell. Még 4hét....
Nashua34
2019-09-24 08:19:35
Sziasztok!
Erikasz, nagyon sajnálom, hogy elmész! Remélem minden rendben veled, és tudd, hogy ahogy mi is mindig számíthattunk rád, úgy te is ránk!
Ahogy a többi babás, úgy én is minden nap olvaslak titeket. Szerintem még egy napot sem hagytam ki, annyira a szívemhez nőttetek!
Andi, úgy örülök, hogy végre elkezdődtek a vizsgálatok, erre már nagy szüksége volt a lelkednek. A kitartásod neked is megvan, csak menj végig az úton, és sikerül!
Józsa, csak tartsd a diétát, nehéz tudom, még régen küldtem többeteknek IR étrend tervezetet, azt hiszem neked nem, ha szeretnéd, elküldöm.
Lion, Edit, Milla, nektek is megy a drukk, aki nem járt meddőségiben, az tegye meg, ha az anyagiak engedik. A várakozás a legborzasztóbb dolog a világon, és mindannyiótokra ismeretlenül is büszke vagyok, amiért nem adjátok fel!
Mi jól vagyunk, 30. Hetet töltöttem a pici fiammal. 2 hete voltunk 4D UH-n, sikerült egy olyan gyönyörű képet csinálni a pofijáról, hogy minden nap mosolyogva nézegetem. Rettentő aktív, éjjel nappal, szerintem már most felkészít a jövőre, főleg a nem alvásra :) A szüléstől továbbra is rettegek, de nyugtatom magam, hogy van pár hetem felkészülni.
GőVica34
2019-09-24 07:51:19
Kitty nálad is gyorsan telik az idő. Jól vagytok?
Én 1.én megyek az első Ctg-re. Már várom.
Nagyon én sem írogatok ide mert nem akarok másnak fájdalmat okozni ezzel.. De mindenkinek nagyon szorítok!
KittyCat
2019-09-24 07:23:43
Sziasztok! Én minden nap olvaslak ugyanúgy, mint a pozitív teszt előtt, viszont csak a nagyobb vizsgálatok utàn jelentkezek be hozzàtok, mert tudom, hogy valakinek ez nagyon nehéz. Sajnàlom erikasz, remélem hallunk még felőled. Mindenkinek megy a drukk továbbdra is, és ne adjàtok fel!
Én most épp itt ülök vérvételen, megittam a jó kis cukros löttyömet, aztán 9kor vesznek megint vért. Hihetetlenül pörögnek a hetek, màr 24 hétnél voltam szombaton, és most egy kb 3 hete a pocakom is elkezdett nőni, eddig csak estére làtszott valami nagyon minimálisan. Nàlunk ilyen fajta a család.. :)
GőVica34
2019-09-23 20:16:24
Ritkán vagyok itt, de olvaslak titeket.
Erikasz nagyon sajnálom hogy így döntöttél. Nekem is sok tanácsot adtál. Ahogy itt sok mindenkinek!
Sok sikert a továbbiakban! Ne add fel a reményt!!!
Edit90
2019-09-23 17:55:24
sziasztok!
Erikasz nagyon sajnàlom,hogy itthagysz minket. Azt gondoltam,hogy ha abbahagyod a mèrèst akkor is itt maradsz velünk,együtt izgusz majd,hogy kinek mikor sikerül.
Lion: nagyon sajnàlom,hogy nem sikerült ez a hónap. Igazàból a fèrjeddel ti is az elsö gyermeketek èrkezèsèt vàrjàtok. Valahogy úgy kèpzelem,hogy akinek van màr gyermeke ugyan úgy èli meg a következö gyermekre való vàrakozàst,mint akinek mèg nincsen. Mikor is mèsz a dokihoz az eredmènyekkel?
Andi: Nagyon örülök,hogy ilyen jó híreket kaptatok Krizsa dokitól. Jó olvasni,hogy ùjult erövel vàgtok bele a vizsgàlatokba:)
Józsa: veled mizujs,mkorra nemvàrod? Te is mèrni fogod a következö ciklust?
Milla: jó döntès volt a tovàbblèpès,kell egy orvos,aki összegzi az eddigi eredmènyeidet,akinèk jó kezekben leszel. Èn eddig csak jókat hallottam a Debreceni intèzetröl,remèlem nektek is sikert hoz majd:)
Èn elkezdtem újra a mèrèst. Ma vettem be az elsö szem tablettàt. Izgi,hogy milyen hatàsa lesz,szerdàn megyek elöször ultrahangra.
Andi198729
2019-09-23 17:32:18
Megértelek Lion. Hidd el ezt az űrt én is érzem a várva várt és végül halva született babám miatt:( engem is bosszant hogy ő 5 hónap alatt megfogant egyetlen együttlétből most pedig másfél éve küzdünk ugyanúgy prónálkoztunk mint akkor és most semmi. Engem is bánt hogy az én szeretett férjemnek csak egy halott babát tudtam szülni és most nem tudok teherbeesni. Mindenki részéről csak a sajnálat van felénk.mikor hétvégén is babalátogatóban voltunk az újdonsült szülők növekvő sajnálattal néztek ránk h.mi meg lettünk fosztva ettől az örömtől amit most ők átélnek.hiszen mi is vártuk azt a babát és nekem is át kellett élnem a szülés fájdalmát csak nekem a lelkem is fájt mert tudtam h.én nem vehetem a karomba őt.:( aki élő gyermeket szül feledteti a testi fájdalmat az hogy a karjaiba veheti a babáját. Ha ő most velünk lenne immár 2 évesen kevésbé idegesitene h.nem jön össze a 2.babánk. de igy h.őt elveszítettük ergo gyerek nélkül maradtunk pláne hogy idegesit h.nem jön össze mert a szülői érzés bennünk maradt. Másfél évet vártunk de itt tettünk pontot a végére. Ha ezt tovább folytatnánk egyre idegesebbek lennénk es beleroppannánk.
Lion nektek mi hátráltatja? A pajzsmirigy és az Ir? Nem gondolkodtatok meddőségin? Hatha tudnak segiteni. Ha spontán nem sikerül akkor hátha orvosi segitséggel sikerül majd ;) ne adjátok fel azt a közös babát;)
Lion86
2019-09-23 15:03:52
Köszönöm Erikasz. Nem tudom mi lesz velünk Nélküled, azért jelentkezz, amilyen gyakran tudsz. Mi lett végül a legutóbbi ciklusoddal?
Andi (ezt most minden rosszindulat nélkül mondom), megértem azt is, hogy nektek, akik első babára várnak, nagyon rossz ez a várakozás, viszont ti meg nem látjátok azt az oldalát, ahol mi vagyunk. Össze sem tudom hasonlítani a korábbiakat a mostani érzéseimmel. A második babára még nehezebb volt várni, főleg 7 évet, sokkal elkeseredettebb voltam, mint először (igaz a nagyobb fiam másfél év próbálkozás után sikerült, de az első vetélésem után 4 évvel). Most pedig már az idővel is harcban állok, betegségek derültek ki és állati bosszantó, hogy ha két gyermeket meg tudtam szülni, kezelés nélkül, most miért nem sikerül. Sokszor érzem magam egy nagy rakás szerencsétlenségnek és ez nem hangzik szépen, de kicsit sem vigasztal ilyenkor, hogy van már 2 fiam. Ők nem tölthetik be azt az űrt, amit a meg sem fogant gyermek miatt érzek (ugyanez a helyzet az elvesztett babáimmal). És hát a mostani férjemmel nincs közös gyermekük, ez a hab a tortán...
Andi198729
2019-09-23 14:55:33
Köszi Milla : ) Aranyos vagy ;-) Ne is idegesítsd magad rajta, majd a dokik segítenek. Én is várom a menzeszt még, legalább megnyugtató, h. most nem rövid 24 napos a ciklusom, hanem a 27. napon vagyok ma, de ez már 3 hónapja rendeződött, normál hosszúságú lett a ciklusom. Milyen fura, amikor nem vártam akkor bezzeg megjött a 24. nap után most meg várnám, hogy jöjjön, de még nem. Holnap v. holnapután tuti megjön. Azt tudom, hogy a 16. nap körül volt ovum. Teszteltem, és ebben a ciklusban voltam hormonlaboron, és az alapján is tuti a peteérés.
Mi is elkezdjük a vizsgálatokat, legalábbis a héten az időpontfoglalásokat.
mistimi
2019-09-23 14:32:43
Sajnálom erikasz h itt hagysz minket. Te voltál ennek a fórumnak a tündérkeresztanyja. Hiányozni fog sokaknak itt a tudásod meg a pozitív szemléleted. Minden jót kívánok neked!