Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-09-29 12:00:31

Andi, köszönöm a kérdésed. Sajnos nem jött meg. Ittam tegnap édes vörös bort. Nyugi, cukorbetegenek ajánlott. Fogytam 2 hét alatt 2 kilót, tudom, hogy nem sok, de nem is várok csodát, hisz idő kell a gyógyszernek, nem egyik napról a másik napra segít. Aki a kicsit nem becsüli :) Csináltunk egy klassz mappát, amiben minden nőgyógyászati, urológiai, vérvétel... benne van szetszelektalva.

Andi198729
2019-09-29 10:34:10

Józsa azért az a 4 kg is valami:) elindult a fogyás jó úton jársz;) először rólam is 4 kg ment le viszonylag rövid idő alatt aztán szép lassan beállt a fogyás mig végül elértem az ideális testsúlyt.jó lesz minden majd meglátod ;) ja amúgy irtad h.nem ittál azóta alkoholt. Száraz vörösbort nyugodtan ihatsz;) nekem kifejezetten ajánlotta Krizsa az alkoholt en mondtam h.ir miatt nem igazán ihatok de mondta h.ugyan már! Száraz vörösbort ihatok ellazit ellazitja a méhet segiti a peteérést még inkább, támogatja a vérképzést. Szoktam is esténként néha és olyan jól alszom tőle:)
Edit majd irj mi volt a mai ultrahangon de biztos minden oké lesz;) Milla mi a helyzet? Megjött-e már azóta? Szorítok holnaputánra nektek biztosan megnyugodtok egy kicsit h.konzultáltok.
Jozsa85
2019-09-29 09:21:51

Sziasztok!
Akkor ebben a honapban merek.Kivancsi vagyok van e vmi valtozas a dieta miatt.Ma mertem: 74.9kg (78.6 kg volt kezdesnel.)Naggyon nehezen megy le..
Ilyen a kezdes:
Andi198729
2019-09-27 21:00:42

Gővica nektek sem volt egyszerű a babatervezés hiszen már veszitettetek el babát ti is sajnos:( és a mostani terhesség is ikerterhességnek indult arra emlékszem.de most már hamarosan veletek lesz a pici fiatok:)(
GőVica34
2019-09-27 15:04:34

És ilyen volt a görbém. Fokozatosan esett le a hőm mégsem jött meg. Aztán ugyanígy emelkedett is.
Szóval a görbe sem jelent semmit...
GőVica34
2019-09-27 15:03:29

Edit tavaly nyáron első clostis hónap sikeres lett de sajnos elvesztettük a 7.héten. Decemberben kaptam ismét 2havit. Decemberi ciklus nem sikerült. Január 19.én jött meg ekkor kezdtem a 2.havi kúrát. 1.naptól 5napon át 2szem reggel és este. Azt már nem tudom hányadik napon voltam de mindkét oldalon volt érett tüsző. Ovu teszteltem is. Az orvosom annyit mondott erre hogy pozitív napokon és az első negatív napon legyünk együtt. Január30.án volt pozitív a teszt másnap negatív. Ezeken a napokon együtt voltunk. Plusz elött is 2naponta. Ja és ovu után elkezdtem a duphastont szedni mert minden ciklusban barnáztam ovu után pár nappal.
Mellékhatása nálam nem volt. Nem vettem észre. Február 12.én teszteltem pozitívat digivel és predictorral.
Most töltöm a 36.hetet.
Andi198729
2019-09-27 13:53:36

Edit, át fogod élni te is a babavárás pillanatait, és szerintem hamarosan! :) Ahogy azok is, akik még várnak a babára, szívemből kívánom, hogy így legyen ;-) Edit, szerintem nektek csak ez a rásegítés kellett clostyval, hiszen amúgy rendben vagytok mindketten. Jó rajtad is érezni, hogy ez a doki visszadja a hitedet, nyugodtabb vagy most már. :) Jó az ha a doki őszinte és nem hiteget. Nincs kizárva, hogy esetleg már a hónapban sikerül, csak sztem azt nem akarja, hogy nagyon beleéld magad, és ha esetleg mégis megjönne, ne keseredj el annyira. De most már ilyen jól működő ciklussal, és clostys rásegítéssel nem nagyon kellene hogy megjöjjön az a fránya mensi!
Edit90
2019-09-27 11:39:56

Sziasztok!
Andi: Örülök, hogy ilyen jó lett az AMH-d is. Nagyon sokat számít az orvosunk hozzáállása is. Elvégre Ő a szakember, amit mond hiszünk neki. A te Krizsa dokid is milyen gyorsan meg tudott nyugtatni, és újra visszaadta a hitet, hogy lehet természetes úton fogant kisbabátok. Nagyon örülök neki :) Köszönöm szépen a biztatást, nagyon jól esik:) Teljesen biztos, hogy a clostinak köszönhető, hogy nem 1-2 tüsző kezdett el érni, hanem 5. A dokim mondta is, hogy milyen szép eredményt lehet elérni már napi 1 szedésével is :) Aztán persze az volt a következő mondata, hogy ugye tudom, hogy a siker arány elég alacsony az első clostis hónapban, és ne nagyon éljem bele magam, hogy ez garantált sikert hoz. Kicsit elszomorított, de úgy érzem ismer már annyira, hogy tudja, hogy ezt kell mondania, mert különben teljesen elborult aggyal beképzelem a tuti sikert, aztán meg jöhet a nagy csalódás. Most annak örülök, hogy egyáltalán ér valamit a gyógyszer, aztán meglátjuk :)
Lion: Hidd el nagyon sokat tud segíteni a pszichológus. Őszintén, én úgy indultam el hozzá, hogy csak azért megyek, hogy a férjem fejlődéséről beszélgessünk, mert azt mondta kíváncsi az én szemszögemből is Őrá, nem gondoltam, hogy ez csak csalogató duma, hogy elmenjek. Persze ott azonnal kiderült, hogy rólam lesz szó, és az első beszélgetést kb. végig bőgtem. Pont akkor jött meg, amúgy is padlón voltam érzelmileg, és bármiről kérdezett én csak bőgtem. Aztán a második alkalommal már csak a felén bőgtem, de mindig egyre jobban éreztem magam lelkileg. Pedig csak beszélek, ő szinte nem is reagál, csak kérdez, és mégis működik. A teljes feladásból, letargiából felhozott arra a szintre, mint amikor belevágtunk a babaprojektbe, most ugyan úgy lelkesen, vidáman, és bizakodóan állok neki a hónapnak, mint az elején.
Maryanne, KittyCat, Nashua, GőVica, Andi, Lion köszönöm szépen a beszámolóitokat, higgyétek el, engem boldogsággal tölt el ezeket olvasni, mert erőt ad, hogy elhiggyem, nekem is lesz babám, és majd én is tudok ilyen beszámolót írni ide a fórumra :) És érdekel minden apróság a várandósságról is, hiszen ez az út nem ér véget a pozitív teszttel :)
GőVica: Elmeséled neked milyen volt a closti szedés? Neked hányadik hónap lett sikeres? Volt valami mellékhatása, nézték ultrahangon,hogy hány tüsző kezdett el érni?
Most ilyen a "görbém" :D
Andi198729
2019-09-26 19:58:56

Én is leírom hiszen egyszer már én is voltam terhes egészen 31 hétig.a kezdeti tüneteket és a babamozgásokat én is ugyanúgy éreztem.Nekem anno ami tünet volt az az hogy az ovu után és együttlét után 1 héttel éreztem a beágyazódást nyilallásokat mindkét oldalt. És volt bővebb folyás is egyszer. De ami nagyon feltünő volt h.a melleim megduzzadtak eszeveszettül viszkettek és feszültek.na az már gyanús volt es másnap teszteltem pozitívat. Az első babamozgásokat én is nagyon korán éreztem kb.14-16.héten és nekem is fiam volt:( bárcsak azt irhatnám hogy fiam van. Szóval mindig onnan tudom hogy nem sikerült a hónap hogy ezek a tünetek hiányoznak pl.amikor a melleimen nem érzem ezt a feszülést már tudom h.mensi lesz a vége és sajnos mindig így volt. Izgulok a férjem eredményein nehogy az mutasson ki v.mit. én azt hittem esetleg velem van gond hormonálisan de kiderült hogy nem,az eredményeim tökéletesek. És már nem rövid a luteálisom az inofolic volt a ludas rövidítette a ciklusaimat érdekes 3 hónapja nem iszom és azóta 26-27--28 naposak a ciklusaim. Jó h.csináltattam a múltkori konzultacióra hormonsort mert igy már tudott egy véleményt mondani már eggyel beljebb voltunk jó kell még hozzá más egyéb is.Szóval még nem lehet tudni milyen úton lesz babánk. Ha olyan eltérést mutat a spermakép még lehet lombik lesz a végén.az mondjuk kicsit megnyugtat h.egyszer már volt babánk de az is igaz h.az eredmények és állapot változhat.
GőVica34
2019-09-26 16:15:14

Akkor én is leirom.
Nálam minden mensi elött volt valami. Most viszont semmi, ugye a duphaston miatt barnázás sem volt. És mivel clostis hónap volt gondoltam csinálok 1 tesztet. Mensi elött 1 nappal. Szépen pozi lett, a digi is 1-2hetet írt.
Aztán a tesztelés után 1 héttel pont éjszakás voltam, már nem tudtam bemenni a 2.éjszakára kedd este olyan rosszul voltam. Onnantól voltak tünetek. Egészen a 11.hétig kínoztak.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!