Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem a TB-s inszemnel a gyogyszert kellett csak fizetnem.45 e ft volt a stimulaciohoz az injekcio.
Andi198729
2019-09-25 18:03:50
Edit ez nagyon jó;) minden rendben lesz majd meglátod:) ez lehet a clostynak köszönhető hogy több tüsző is van.
Milla az inszem árát illetően nem tudok pontos választ adni. Erről még nem beszéltünk konkrétan csak annyit említett ha spontán nem jön össze 2-3 hónapon belül akkor egy inszemet megcsinál mert nem akarja az időnket húzni.
Nemsoká ti is mentek már konzultációra nagyon izgulok értetek.de majd egy kis megnyugvást hogy végre ráléptetek az útra. Az hogy még mindig nem jött meg sztem azért van mert nem volt peteérés. Majd a konzultáción ezt is megemlited. Arra gondoltam h.a kb.2 evvel ezelőtti norcolut szedés nem valószinű h.még most is kiütközne. Csak 1 alkalommal szedted v.folyamatosan?lehet a progi szedés is bekavarhatott.
Edit90
2019-09-25 16:27:42
sziasztok!
most vègeztem a dokinàl,nyàlkahàrtya 5mm, bal oldalon 3, jobb oldalon 2 tüszö novekszik. most mèg picik,a legnagyobb 8mm. vasàrnap kell jönnöm újra ultrahangra. Màr annak nagyon örülök,hogy van a jobb oldalon is:)
Milla880529
2019-09-25 15:11:18
Mindig semmi...42. nap
Milla880529
2019-09-25 14:23:53
Mennyibe kerül egy inszeminació?
Andi198729
2019-09-25 11:49:16
Hát Milla azt én is remélem. részemről hormonok oké, AMH rendben, az a múlthéten még folyamatban volt, mikor vittem, tegnapelőtt lett meg az is, bár előzőleg mondta Krizsa, hogy az is rendben lesz, ahogy nézte az értékeimet, és igaza lett :) De még nekem hátravan az átjárhatósági, és egyéb szűrővizsgálatok, és a férjemnek a spermavizsgálat. Szóval nem lehet biztosan tudni nekünk sem, hogy spontán próbálkozás, inszem, vagy lombik. Úgyhogy mi is izgulunk, de ugyanakkor örülünk, hogy végre nemcsak ülünk a babérjainkon, és várunk, meg reménykedünk. De valahogyan már csak lesz babánk végre.
Milla880529
2019-09-25 09:04:41
Andi, hát nagyon kíváncsi leszek :) Remélem nem lesz kizáró ok.
Edit90
2019-09-25 09:03:05
sziasztok!
Kismamik nagyon örülök,hogy jelentkeztetek:) Esetleg megírnàtok a tapasztalataitokat eddig a vàrandóssàgról? Kezdeti rosszullètek,korai tünetek? Bàrmi,amit szivesen megosztanàtok:)
Èn ma így àllok,ma vettem be a 3.tablettàt,dèlutàn megyek ultrahangra. Kívàncsi vagyok,mit làtunk majd:)
Andi198729
2019-09-25 08:59:38
Józsa, rendeződni fog az majd meglátod :)
Milla, bár nekem még nincs tapasztalatom, de annyit tudok róla, hogy a protokollt végig kell járni hozzá: vizsgálatok, amit nekünk is előírt a doki, köztük az átjárhatósági, és ha mindkettőtöknél rendben van minden, tehát nem találnak olyan okot, ami kizárná a spontán teherbeesést, és mégsem jön össze spontán, akkor csinálnak inszemet. Ehhez rendezett inzulinszint is kell. Ha bármilyen probléma fennáll, kizáró tényező, akkor jön a lombik.
Milla880529
2019-09-25 08:06:07
Sziasztok, Inszeminaciót, hogy elvégezzék, teszem azt oda kerül a dolog, mi a feltételei? Tapasztalatok?