Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-09-23 14:16:03

Andi, hát most majdnem elsirtam magam :)

Annyira szép, amit leírtál!

Már izgatottan várom, olvasgattam és felkeszulok mik a lehetosegeim, milyen vizsgalataim lehetnek majd.

Ma szerzünk be egy mappát, amibe beletesszük a vizsgálatainkat, meg majd amit ott kapunk eredményeket.

De, hogy ne csak rólam legyen szó.

Ki hogy vagy? Mit mért?

UI.: Mindig nem jött meg...de nem idegesitem magam, majd ez is rendeződik :)
Andi198729
2019-09-23 13:28:10

Erikasz én is nagyon sajnálom, hogy itthagysz minket :( Azt meg még inkább, hogy nem jött össze a baba, pedig olyan kitartó voltál, mindvégig bíztál benne, hogy sikerül. Sokan erőt merítettünk belőled, a kitartásodból, meg abból, hogy sokan már elkönyvelik magukban azt, hogy idősek a gyerekvállaláshoz, így feladják, de te sosem adtad föl! és rengeteg hasznos tanáccsal láttál el minket. Hol tart most a ciklusod, megjött végül? Remélem azért csak a mérést adtad fel, és nem a babaprojektet, Amíg van mensi és petetérés, addig van remény. Remélem azért figyelemmel kísérsz minket, és hasznos tanácsokkal segítesz majd minket :) Józsa, Milla, Edit, és én, nehéz út előtt állunk, nagyon megküzdünk a babáért, és orvosi segítséget kértünk. Tudom mennyire szerettél volna a pároddal is közös gyermeket, de gondolj arra, hogy van 3 gyönyörű, egészséges gyermeked, neked vannak gyermekeid, nekünk viszont, akiknek első babájuk lenne, sokkal rosszabb a helyzet, mert annyira vágyunk rá, hogy gyermekünk legyen, és anyák lehessünk. Olyan fura, mintha szétesne ez a jó kis csapat, már szinte alig írunk, akik még szoktak az állandók közül, Mistimi, Milla, Lion, Józsa, Edit, én. De remélem mi továbbra is erősítjük majd egymást, főként ha esetleg sor kerül orvosi beavatkozásra. Jó érzés hogy nincs egyedül az ember, pl. örülök, hogy Milla, ti is megteszitek ezt a lépést, h. elmentek meddőségibe, ezzel is közelebb lesztek a vágyott babátokhoz.
Málna27
2019-09-23 11:59:26

erikasz: Szomorúan olvasom, hogy itthagysz minket! Tőled kaptuk a legtöbb tanácsot, bíztatást. Minden jót kívánok neked, remélem, hogy azért sokszor be fogsz köszönni nekünk! Sok puszi!
erikasz
2019-09-23 10:55:58

Sziasztok lányok !
Befejeztem a mérést ,búcsúzok mindenkitől !
Szerettem veletek lenni !
Megosztottam veletek gondomat bajomat ,és ti segítettetek mindenben !
Köszönöm még egyszer !
Nem tűnök el teljesen ,néha azért bekukkantok hozzátok !
Mindenkinek azt kívánom gyermekkel áldja meg az Isten, minél hamarabb !

Lion :Nagyon sajnálom hogy megjött !:(

Andi198729
2019-09-22 14:02:09

Minden rendben lesz Mistimi. A görcs ilyenkor természetes. Ne ijedj meg. Igazad is van most kíméld magad az elején és pihenj sokat ne emeld meg magad. Jól teszed h.a 7.heten mesz nagyon korán nem is tanacsos menni h.megpiszkáljanak es addigra már lesz szivhang is:)
Milla ne hibáztasd magad nem tudhattad. Azóta rendszertelen a mensid amúgy? Elvileg annak már ki kellett volna tisztulnia a szervezetedből a hatásanak. De majd a dokik megoldják nyugodj meg! És jobbulást kivanok neked pihenj sokat.
Milla880529
2019-09-22 13:40:35

Andi, évekkel ezelőtt nem gondoltam ebbe bele. Tudom, hogy nagy hibát vétettem akkor, de utólag okos az ember. Folyamatosan azt érzem, hogy meg fog jönni, de még mindig semmi. Bevetettük az együttlétet, hátha. Minden rendben lesz :) Mondjuk sikerült megfáznom...itthon ülök, be van gyulladva a torkom és este be is lázasodtam...
mistimi
2019-09-22 12:19:10

Köszi Andi, olvaslak benneteket és majd írok is h mi hogy haladunk. Úgy a szívemhez nőttetek és annyira tiszta szívből drukkolok itt mindenkinek h nem tudnálak itthagyni benneteket.
Én okt.10 körül tervezem dokihoz menni kb.7 hét. Nem tudom pontosan h hogyan számoljak mert ugye az nem jó ha utolsó menzit veszem alapul mivel nem a 14. Hanem a 21. Napon volt tutira peteérésem. Azt figyelembe véve kedden kezdem az 5. Hetet. De ez csak egy sacc majd a doki megmondja. Tegnap meg tegnapelőtt is volt egy-egy hasszurka, pici görcs. Vettem be magnéziumot és amig Gréti aludt én is pihentem, pedig ilyenkor szoktam takarítani...de most a baba fontosabb mint a tiszta fürdő. Olyan íjesztő egy-egy ilyen görcs, pedig tudom h természetes.
Andi198729
2019-09-22 10:17:02

Köszönöm Mistimi akkor megnyugodtam.a kellemetlenséget ki tudom bírni. Te hogy vagy? Mikor mész dokihoz? Minden rendben lesz :) de ugye nem hagysz itt minket? Olyan sok kismama itt hagyott minket soknak közülük hamarosan megszületik a babájuk.
Olvastam azt a fertilovit vitamint azt meddősegi szakemberek fejlesztettek ki biztos jo lesz, az ára borsos 20.000 ft de mit bánom en csak jo legyen, ez 3 havi adag.
Milla amit még irni akartam hogy nem szabad lett volna befolyásolni a menzeszt norcoluttal csak azert h.ne jöjjön meg a lagzira.elhiszem h.kellemetlen ha pont akkor van meg.anno en is imadkoztam h.ne pont akkor legyen meg mert mi se kellemetlenebb annál mint a lagzin menyasszonyi ruhaban mosdóba jarni tampont cserélni meg figyelni arra h.mikor van itt az idő cserélni.szerencsere nekem előző héten volt meg akkor. De amúgy a norcolutot nem azert adják h.megjöjjön? Valószinü azért nem jön meg mert nem volt peteéresed.de bizzunk benne h.hamarosan megjön majd.de jövőhéten úgyis mentek meddőségibe.ott majd mindent elmondanak és segitenek.:)
mistimi
2019-09-22 09:42:13

Lion: nagyon sajnálom h megjött, de legalàbb ez egy nagyon szép tankönyvi görbe volt. Reméljük a következő sikeres lesz.
Andi: nekem is anno altatásos laparos átjárhatóságim volt, de én azt hallottam h a röntgenes az inkább csak kellenetlen de nem fáj, csak akkor ha van elzáródás.
Andi198729
2019-09-22 09:06:47

Köszönöm Maryanne hogy leirtad a tapasztalatodat. Krizsa azért ajánlotta a röntgenest mert az ultrahangos 150.000 ft a röntgenes viszont 30.000-50.000 között.de mindkettőnél ugyanúgy csövet helyeznek föl és töltik fel folyadékkal a méhüreget. Az uh's sem kevésbé kellemetlen csak azért mert az jóval drágább.holnaptól intézzük a szükséges vizsgálatokat.én várom a menzeszt napok kérdése sztem és megjön.a 26.ciklusnapomon vagyok ma. Ovum kb.a 16.ciklusnapon volt. én majd csak akkor tudok jelentkezni nőgyógyaszati fertőzés szűrésre azt nem tudom most megcsinálja-e az átjárhatóságit a professzor akihez mennék Krizsa azt tanacsolta h.a következő ciklusban az átjárhatósági. Tegnap a doki tanácsára ittam vörösbort jólesett :) jól aludtam tőle és tényleg ellazultam:) tegnap voltunk babalátogatóban vittünk egy 10.000 ft'os kiságy felé akasztós zenélös körbeforgó plüssfigurákat ajándékba. Fura volt szegény férjemnek könnybe lábadt a szeme ahogy latta azt a picurkát ahogy az apukája mellkasán aludt:( ő is úgy szeretné átélni. Mi ettől lettünk megfosztva anno. Persze minket sajnáltak hogy milyen borzalom lehetett átélni amit átéltünk.De most feléledt bennem a remény, bár nekünk küzdeni kell a babánkért ugyebár orvosi segitséget kellett kérnünk, vizsgálatok, de mindezek már nem is aggasztanak ha tudom azt hogy az áhitott cél felé visz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!