Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-09-20 20:06:02

Lion, akkor minden igaz elkaptátok. Szerintem még legyél türelmes, hátha van remény :)
Andi198729
2019-09-20 18:11:17

Milla az átjárhatóságitól én is félek:/ de mindent a cél érdekében ha kell akkor kell. Pont tartottam is tőle de persze gondoltam h.nem úszom meg.Józsa Maryanne nektek volt ilyen ugye? Józsa rád emlékszem h.volt azt hiszem majusban.ki lehet bírni? Nagyon kellemetlen? Jövő héttől már kezdjük is intézni a vizsgálatokat. Én várom h.megjöjjön és akkor tudok bejelentkezni a szükséges vizsgálatokra /a 4 nőgyógyászati fertőzés szűrés + rákszűrés/ és majd utána átjárhatósági.
Lion86
2019-09-20 17:02:12

4-én és 8-án voltunk együtt, így se, úgy se kerülhettük el elvileg.
Milla880529
2019-09-20 16:58:56

Lion, és együtt tudtátok lenni a pároddal?
Lion86
2019-09-20 15:49:12

Teszteltem, 4-én még nem volt teljesen pozi, 5-én délelőtt még erős volt, de már nem pozi, éjjel lehetett az LH csúcs. Nekem a pozi teszt után általában 8-12 óra múlva van tüszőrepedés, vagyis hamarabb, mint az átlagos és szinte mindig délelőtt 10 és este 6 óra között, ami szintén nem szokványos, mert a legtöbb nőnél hajnalban van a tüszőrepedés. Szóval eddig tutira vettem, hogy jó helyre teszi. 6-7-8-án tök negatív volt már az ovuteszt.
Milla880529
2019-09-20 15:17:09

Olvasgatok neten, hogy mire számíthatok :) olyan ,mint egy első randi. Egy kicsit az átjárhatósági vizsgálatól félek, de ha az kell, akkor kibírom :) Klassz lenne, ha addig megjönnie és mondjuk meg tudná vizsgálni vagy valami.

Lion, teszteltél a hónapban?
Lion86
2019-09-20 13:42:42

Milla ez szuper, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot, remélem végre hozzáértő szakemberekhez kerülsz :)
Az a baj a progeszteronnal, hogy ugyebár "csinál" rendszeres vérzést, ha a tankönyvi középidőtől szeded 12-14 napig, de ez csak mesterséges ciklus. A lényeg, hogy legyen peteérés, de ezt a progeszteron nem fogja megoldani. A ciklus első felében vannak a problémák, így azt kellene orvosolni.

Lejjebb ment a hőm, volt még egy teszt, de az is negatív, nem tesztelek többet. Kezdem azt hinni, hogy 3 nappal később volt ovu és azért nem jött még meg, mert így csak vasárnapra nem várom. Ha hétfőn se lesz semmi, veszek még egy tesztet.
Andi198729
2019-09-20 11:39:48

Szerintem se szedd a progit! Én bár nem vagyok orvos, de azt tudom, hogy attól még úgyse fog megjönni a menzeszed. Tesómnak progit írtak fel a szülés után fogamzásgátlás gyanánt, ösztrogéntartalmút nem írhattak neki a terhesség alatt kialakult miómái miatt. Amíg szedte a progit, nem is jött meg a menzesze, nem is bánta volna ha sose jön meg, de muszáj volt abbahagynia a progit, hogy minden visszaálljon a normális kerékvágásba. Sokszor ez a baj, hogy hallgatunk a dokikra, mert ugyebár kiben bízzon meg az ember, ha nem az orvosban, azért fordulunk hozzá, hogy segítsen. de sajna kevés a hozzáértő doki, aki tényleg foglalkozik az emberrel, és nem tüneti kezelést alkalmaz, hanem a kiváltó okot szünteti meg.
Krizsa elmondta őszintén az IR-el kapcsolatos nézeteit, az értékeket, hogy mi számít normálnak, és mennyitől mondják ki hogy IR, ezt Tűű doki találta ki, és úgy hogy leírta azt hogy homa index 4 fölött ir, aztán kitörölte, és megváltoztatta, hogy 2 fölött már Ir, azért hogy minél több emberre lehessen ráfogni hogy Ir-es. Nekem elmondta, hogy akárhogyan is van, az értékeimmel alkalmas vagyok a teherbeesésre, inszemre is. Ő 130-as terhelt értékig csinál inszemet vagy lombikot. És ez saját tapasztalata, mindenkinek sikerült akinek így csinált inszemet vagy lombikot, mert nem akadályozta meg a megtapadást. Afölött már valóban nem csinálható, mert az már akadályozza, azt mindenképp le kell vinni, és utána jöhet csak szóba.
Milla880529
2019-09-20 11:13:58

Köszönöm mindenkitől a biztató szavakat. Még mindig nem jött meg.

Debreceni Kaáli intézetbe megyünk :)

Pozitív dolgokat írtak róla, ami pozitív.

Kérdés, ha addig nem jön meg, mondjam a progeszteron pótlást? Azért kérdezem, mert itt Egerben megkérdeztem egy másik dokit és egyből rávágta, úgy ahogy a doktornő előírta, úgy kell szednem. Mondjuk mindenképp mondom, hogy tudjon róla. Elmondom, hogy a vérvétel miatt nem szedtem be, hogy ne torzitsa el az eredményt. Izgulok, olyan izgi :) Csak bosszantó, hogy nem jött még meg :( Nem akarom beszedni a progit, ha nem arra van szükség a rendszeres menstruaciohoz.
Andi198729
2019-09-20 10:53:27

Milla, szuper ;-) Melyik intézetbe sikerült időpontot kérni? Debrecenbe mentek? Minden oké lesz meglátod, azért egy ilyen helyen jó kezekben lesztek, felderítik a problémát, és segíteni fognak. Jól döntöttetek, hogy elkezditek a konzultációt, és utána a kivizsgálásokat. Ezzel máris ráléptetek a babátokhoz vezető útra. Valószínű azért nem jön meg most, mert nem volt peteérésed. De ne keseredj el, majd segítenek ezen is. Szerintem se jó ötlet a progeszteron szedése. Azt csak nagyon indokolt esetben szabad, hiszen hormon. Oké, hogy most a peteérés elmaradása miatt nem volt progitermelés, de a progi adagolással sajna a probléma nem szűnik meg. Csak bekavar a hormonokba. Azt csak akkor szokták, ha van peteérés, viszont kevés a progiszint, ilyenkor kell a hormonpótlás, valamint inszem, lombiknál szokták még, a spermafelhelyezés, illetve beültetés után.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!