Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-09-30 14:20:38

Maryanne nekem is most a ludea és a rennie a legjobb barátaim. Rennieből napi 5-6szemet elszopogatok. Rettenetes..:)
Maryanne
2019-09-30 07:19:32

Sziasztok! Hát lehet, hogy elkiabáltam, hogy nekem semmi rosszullétem nincs a terhesség alatt, mármint hányinger, hányás... múlt pénteken visszajött a tonhalas pizza.... :( és másnap reggel a reggeli után is azt éreztem, hogy a torkomban van a savam. Tegnap este is émelyegtem. Lehet, hogy elindult nálam a savasodás, mert a terhességnek ez az a szakasza, szóval remélem nem rosszabbodik a helyzet, most jól vagyok, maradjon is így, mert különben azt hiszem Rennie lesz a legjobb barátnőm a kajálásokhoz. :) Bár a hétvégén voltunk esküvőn, kajáltam ott is rendesen, de akkor meg semmi gond nem volt, meg is táncoltattam a kisasszonyt a pocakban. :)
Edit90
2019-09-29 20:23:22

Andi: most ultrahangra nem kell mennem többször, ebböl most làtta,hogy hasznàlt a tabletta,így szedhetem legközelebb is,ha most megjön. Azt mondta a 13.naptól próbàlkozzunk "amennyiszer jólesik,mindent bele" Ha az àtjàrhatósàgit meg akarom csinàltatni akkor kell hívnom, vagy ha pozitív lesz a teszt.
Andi198729
2019-09-29 18:43:04

Edit örülök hogy jól haladsz a closty-val. Jò hogy így nyomon követi igy el tudjátok csípni az ovut.mikor mész legközelebb? Azt mondta h.pont akkor kell együttlennetek a 14.napon amikor reped?Ez a vörösbor fogyasztás akkor tényleg jótékony úgy látom. Folyamatosan lehet inni ugye? Én amúgy nem szeretem a bort fanyar az ize főleg a száraz bornak, bezzeg a tequilát azt birtam annak sokkal durvább az ize igazi lórúgás :D
GőVica34
2019-09-29 18:16:54

Edit azt elfelejtettem hogy én is ittam esténként 1dl vörösbort. Plusz D és E vitamint is szedtem.
Edit90
2019-09-29 18:05:35

Sziasztok!
Vica: köszi a beszámolót, meg a görbét. Emlékeztem rá, hogy neked ilyen lépcsőzetesen emelkedett, na az enyém nem ilyen :) Nagyon örülök, hogy azt olvashatom, hogy neked azonnal segített a tabletta, nagyon bízom a sikerben én is :)
A mai vizsgálat eredménye: nyálkahártya 6.5mm, a dokim szerint nagyon szép, de én azért iszogatom a vörösbort esténként 1-1 dl-t, és szedem az E vitamint, minden másnap 400mg-ot. A bal petefészekben van egy 14mm-es tüsző, a kicsiket nem mérte le. A jobb oldalon pedig egy 17mm-es :) Szerinte mindkettő meg fog repedni. Ő most úgy mondta, hogy a 14.nap környékén repednek, és hogy addig önmegtartóztatás kellene. (már a múltkor is azt mondta a 7.napon, hogy kellene pár nap önmegtartóztatás, erre most megint :D) Azért ovutesztelek, nem szeretnék lemaradni :) Azt mondta nagyon jól reagálok a tablettára, nekem bőven elég ez a napi 1, nem kell emelni a dózist, még 2 hónapban szedjem így, és majd hívjam, ha pozitívat teszteltem :) ilyen a "görbém" :D
Andi198729
2019-09-29 17:39:18

Milla ez szuper;) meg lehet szokni az egészséges étkezést. Nem is nélkülözünk igazából. Én mikor mondtam h.egyik vasárnap töltött káposztát készitettem egeszséges kivitelben darált pulykahússal bulgurral mondták a kollegak h.igy elrontani a töltött káposztát én mondtam h.inkább finomabb lett mint a hagyományos. Meg rámondják h.éhezem meg nagyon szigorú vagyok magammal szemben, dehogy éhezem eszem én mindent finomakat csak cukormenteset fehérlisztmenteset átreformáltam a köreteket durumtésztára v.teljeskiőrlésű tésztára, bulgurra ,barnarizsre. Van teritéken pl.bolognai csak durumból v.teljes kiőrlésűből Ma töltött paprika lett a menü barna rizzsel ,édesitővel :) gyümölcsöt is lehet enni de inkább tizoraira v.uzsira a felszivódás miatt és vannak tiltólistások pl.banán dinnye ezek nagyon cukrosak.bűnözni nem szoktam csak ugy pl.ha kinálnak sütivel egy pici harapás az ize végett de sosem eszem se falatot se szeletet belöle. Egyik kolleganőnek súlyos ir-je volt úgy h.egyáltalán nem menstruált 700-as terhelt inzulinnal! A múltkor 3 szelet sütit evett egyik nyugdíjas kolléganő búcsúztatóján, azt mondta azt eszik ami jólesik neki. Pedig ez nem jó igy hiába szedi a gyógyszert. Az önmagában nem tesz csodát.kell mellé a diéta és mozgás is.
Milla880529
2019-09-29 16:48:21

Andi, ugye mióta kiderült a probléma, az IR, odafigyelek hogy mit eszem. Hát brutális...miben mennyi cukor van. Van, amikor bűnözők, mondjuk néző pont kérdése, este ha megéhezek, akkor bekapok egy sajtot. Napi rutinba is bekerült a tízórai és uzsi: gullon termékek, nagyon szeretem, Nexi márkájú cukormentes csoki, egy gyümölcs és sorolhatnám, mindig változatosan. Majd csinálok képet :) Minden reggel bekészítem a kollégáim szavaival élve a kis uzsi tasimat. Irigykednek :) múltkor például Szafis mufinomon , isteni finom volt. Ma estére Szafis pizzát készítünk :) eddig nagyon tetszenek a termékek. Tegnap is volt egy kis túra a Mátrában. Mégis meg legyen a mozgás. Lassan, de biztosan változtatunk az életmódon :)
Milla880529
2019-09-29 16:47:45

Andi, ugye mióta kiderült a probléma, az IR, odafigyelek hogy mit eszem. Hát brutális...miben mennyi cukor van. Vannak, amikor bűnözők, mondjuk néző pont kérdése, este ha megéhezek, akkor bekapok egy sajtot. Napi rutinba is bekerült a tízórai és uzsi: gullon termékek, nagyon szeretem, Nexi márkájú cukormentes csoki, egy gyümölcs és sorolhatnám, mindig változatosan. Majd csinálok képet :) Minden reggel bekészítem a kollégáim szavaival élve a kis uzsi tasimat. Irigykednek :) múltkor például Szafis mufinomon , isteni finom volt. Ma estére Szafis pizzát készítünk :) eddig nagyon tetszenek a termékek. Tegnap is volt egy kis túra a Mátrában. Mégis meg legyen a mozgás. Lassan, de biztosan változtatunk az életmódon :)
Andi198729
2019-09-29 13:56:57

Milla sajnálom hogy még nem jött meg:( de ne aggódj hamarosan mentek és majd mondanak valami megnyugtatót. Jól tetted h.ittál vörösbort az nem árt :) nekem is ajánlották:) és bizony jólesik;) jó ötlet a külön mappa én is nyitok egyet amiben a meddőségi kivizsgálások vannak. Jó azt szétszelektálni és sorba rendezni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!