Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-10-01 10:55:24

Jozsa, el fog ez múlni hamarosan. Mindig vannak rossz időszakok és még rosszabbak és lesznek jobbak is.
Engem most konkrétan nem érdekel semmi. Nem szedek se gyógyszert, se vitamint, nem mérek. Tegnap gondoltam csinálok egy ovutesztet, de ááá... Lesz...rom és nem csináltam. Azon is gondolkodtam, milyen gyakran legyünk együtt, de most arra is teszek nagy ívben, ha 3 naponta, akkor 3 naponta, ha heti egyszer, akkor úgy.
Mindig leszek kiborulok, lesz...rom, de miért nem sikerül és pozitív, mindent megteszek, sikerülni fog időszakok is. Most éppen ilyen szakaszban vagy, de ez sem tart örökké. Csak tarts ki, már meg van az ok, jó úton jársz.
Jozsa85
2019-10-01 10:13:19

Ez az ami nem megy.. :( En mar nem hiszem.
GőVica34
2019-10-01 09:48:36

Józsa nem szabad így felfogni. Sokszor éreztem én is így. Nem szabad feladni. Pozitívnak kell lenni. Ha pozitív vagy sikerülni fog! Higgyj benne!!
GőVica34
2019-10-01 09:47:30

Milla nekem kisfiú van a pocakban.. De rettenetes rosszullétek voltak az elején. Folyton édességet ennék. Pedig állítólag kisfiúval sosat kíván az ember...
Jozsa85
2019-10-01 09:22:24

Sziasztok!

En ma megint olyan nyomorultnak erzem magam.Selejtes vagyok.Utalom az egesz vilagot.. :(
Nekem sose fog sikerulni.Nem tudok mar pozitiv lenni..
Edit90
2019-10-01 09:22:16

sziasztok!
Milla: ne izgulj,most màr jó kezekben lesztek,ès vègre kezelni fognak,hogy legyen babàtok,ez csupa jó dolog:) majd írj,hogy mi volt a dokinàl!
Nekem az ovuteszt tegnap mèg negatív volt,majd ma is csinàlok este. A hasam rettenetesen feszít,folyton olyan èrzès,mintha jóllaktam volna töltöttkàposztàval. Remèlem ez jó jel:) A görbèm most ilyen:
Milla880529
2019-10-01 08:07:09

Ne értsetek félre, de én is úgy átélném ezeket a kínokat. Persze, ha fiú jönne össze, akkor megúszom :) Vagyis egyik barátnőmnél bejött. Első gyermeke fiú, egyáltalán nem volt semmi gondja. Most egy kislány van a szíve alatt, rettenetesen érzi magát. Mondtam is neki, hogy biztos kislány lesz. Lehet nem mindenkinél van ez így, de nála bejött. Jó hallani felőletek kismamák, hogy növekszenek a szívetek alatt a kismanók. Meg, hogy leírjátok tapasztalaitokat...köszönjük. Reméljük nekünk, akiknek még nem jött össze, csatlakozhatunk a táborotokba, ha az hányással is jár :)

Én ma megyek a klinikára, eddig még nem voltam beszarva, de mostmár kezdek. Párom, mondta, hogy nem lesz baj és, hogy jó kezekben leszünk. Az a jó, hogy nem úgy tekintek a klinikára, mint meddőségi, hanem úgy hogy egy általános nőgyógyász nem tudta megoldani a problémámat és ehhez szakember kell :) Kicsit félek a petefészek átjárhatoságitól például...de más is kibírta, nekem is menni fog. :) Megtettük a lépést, ami jó és jól tettük :)

Kiváncsi leszek mit mond a 2,7-es TSH-ra, a cukorterheléses eredményeimre és a progeszteronra. Biztos azt kellett szednem rendszertelen menstruációra? Meglátjuk. Jót olvastam mind a kettő orvosról.
Nashua34
2019-09-30 22:39:58

Nekem se a Gaviscon, se a Rennie nem segített. Csakis a Salvus víz, botrányos íze van... Vannak napok, amikor akármit megehetek, máskor még a sima víz is savat csinál. Kitartást mindenkinek :)
GőVica34
2019-09-30 20:42:44

Engem a 11.hétig kinzott aztán ahogy elmúltak a rosszullétek úgy a sav is. Aztán most hogy nincs helye és bevan fordulva szépen nyomja fel a gyomrom és a savam is. De szerencsére a ludea mellett a rennie sokat segít.
mistimi
2019-09-30 20:12:36

Ohh ez a gyonorsav engem is kínzott. Volt h nem tudtam rlfeküdni tőle az ágyon. Én is ettem a renniet mint vmi cukorkát de nem sok haszna volt.
Most pici hányinger van, meg görcsök néha, de van olyan nap is h semmit nem érzek...okt.9 még olyan messze van....elvileg holnap kezdjük a 6.hetet...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!