Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
popi532
2014-09-24 10:34:13
 
Plimeria! Mondta a méretét de nem tartottam fontosnak így elfelejtettem azt mondta ,hogy a méhnyálkahártyát vastagsága és a petesejt érése ís a 7. Ciklus napnak megfelelő.Lehet béka vártam a cickafark teával?
atthemoment
2014-09-24 10:32:40
 
Milyen gyógyszert írnak egyébként fel erre a magas TSH-ra? Tudom, hogy attól függ mi a gond, de úgy kérdezem, hogy hormont? Nagyon be vagyok sz@rva..jövő héten már okosabb leszek. Egyébként a TSH értékét befolyásolhatja közvetlenül valami? Pl megfázás bármi? Vagy ez nem múlik ilyen pillanatnyi dolgokon? Keresgélek a neten infokat de a bőség zavara egyenlőre...
Moha13
2014-09-24 10:14:30
 
Amicsek
JA és spermiumokat néztetek már? Mert mi van, ha ott a gond? Akkor meg fölöslegesen kavarsz bele a hormonjaidba ezekkel a teákkal...
Moha13
2014-09-24 10:11:03
 
Amicsek
De miért akarsz teát inni? Előtte jó volna egy hormonnézés, mert ha nincs gond, akkor akár be is zavarhatnak a teák. attól, hogy gyógyfüvek, még komolyan kell őket venni.
Néztek már nálad 3. és 21. napi hormonkat? TSH? MErt elég alacsony az alaphőd.

Egyébként ezeket a teákat úgy isszák, hogy ovuig a cickafark, ovu után palástfű. Nálam a cickafark jól bekavart amikor kipróbáltam, úgyohgy az csak egy ciklus volt, de palástfüvet szoktam inni ovu után, akkor is ittam, amikor épp összejött. Segíti a beágyazódást, mert szépen vastagítja a nyálkahártyát. Hátránya, hogy ha nem jött össze, akkor is kitolhatja picit a mensit...
Moha13
2014-09-24 09:58:14
 
VeDi
Igen, mindenképp jó lenne egy vizsgálat megint, csak most annyi minden van szegénynek a fején (házfelújítás kapcsán) hogy nem akarom még ezzel is terhelni...de majd egy jó időpontban...:)
Igazából én úgy gondolom, hogy a májusban elkezdett MACA-szedés segíthetett, és ezért jött össze június végén. A MACÁ-ról nagyon sok sikersztorit olvastam, azért vettem azt, na meg az ára is sokkal barátságosabb, mint ezeké a direkt vitaminoké. Szóval...remélem, hogy ha folyamatosan szedi, akkor ezután is bármikor összejöhet.
Az jutott még eszembe, hogy E-vitamin és szelén van-e a vitaminotokban, mert ezek segítenek abban, hogy egészségesek legyenek a spermiumok.
Amikre én emlékszem, a spermiumokra nagyon jó hatással van az A, E, C, B12, cink, szelén. ÉS az A-vitmin fontosságára nem is olyan rég jöttek rá a kutatók, állítólag ha egy férfitól teljesen megvonják az A-vitamint, meddővé lehet tenni. Szóval...itt az ősz, rajtam nem múlik, sütögetem a sok sütőtököt (a béta-karotin miatt, amiből ugye A-vitamin lesz), szerencsére szereti...:)
Amicsek
2014-09-24 09:49:07
 
Sziasztok! Elkezdtem az ùj cikkusom. A hő mensi alatt normális,ha változik? Sokszor láttam már,hogy egy síkban marad.A másik kèrdèsem,mèg sose ittam cickafark sem palástfű teát.Mindegyik egyformán jó? Melyiket vegyem meg? Mennyibe kerül,mennyit szabad inni naponta,mekkora kiszerelèsű? Azèrt kèrdezem,mert megyünk most haza Magyarországra,s nem tudom mennyit tankoljak fel,itt nem kapni,karácsonykor jövünk ùjra,s nem ismerem a teáról a tapasztalatokat.Már 10.hónapja próbálkozunk,s mèg a teában bízom. Köszönöm a segítsèget! Szèp napot!
VeDi84
2014-09-24 09:46:52
 
Moha, szerintem kérjetek időpontot egy új vizsgálatra. Bár igazad van, nálatok már előfordult, hogy a rossz eredmény (és sajnos a még rosszabb befejezés) ellenére célbaért egy katona. Ha nem javulnak a férjed értékei, én merem ajánlani a Fer14-et. Igaz nem egy olcsó mulatság (egy havi adag 13e Ft), de mint látod használ.
Egyébként nekünk semmit nem mondott a doki, hogy mi okozhatja ezt a rossz minőséget. Még drasztikusabb életmódváltással ugyan lehet próbálkozni, de azt mondt, hogy ebből a rossz értékből, kb 2-3 év múlva lehet majd csak valami. Addig pedig én már nem szeretnék várni.
Moha13
2014-09-24 09:31:08
 
atthemoment
Ezért kéne megnézetni az AntiTPO-t, mert ha annak az eredménye autommun pajzsmirigygyulladásra utal, akkor a jód ellenség. HA nincs ilyen gond, akkor elképzelhető, hogy pont a jód hiányzik...ezt majd az endodokival megbeszélitek.

De én most asszem eltűnök, mert folyamatosan könnyezek, nem bírok nézni semmit...se monitort, se semmit...:X
atthemoment
2014-09-24 09:23:48
 
Moha

Telefonon kaptam az eredményt és jövő héten már kapom a beutalót az endo-hoz, mondta a hölgy. Kedden megyek 12. napi uh-ra a Dr Úrhoz akkor ő már ezt az eredményt látja, konzultálunk és mehetek az endohoz.

Most ilyenkor a jód az barát vagy ellenség?

Anti TPO-t láthattam én az immunos vérvételi papíron? Annak az eredménye még nincs meg.
A többi hormoneredményem jó, azt mondta a hölgy.

Azt tudjátok, hogy mitől lehet magas? Mert ugye nekem már van egy 9 éves fiam, akkor nem volt bajom az tuti.

Most tök padlót fogtam...
Moha13
2014-09-24 09:22:02
 
Plum
Én igazából most egy évig egyáltalán nem várom...:D
Hát...elvileg holnaptól vasárnapig bármikor, mert volt már 12, de 15 napos luteálisom is...
Ami feltűnő, hogy egyáltalán nem lett sem duzzadt, sem érzékeny a mellem, pedig a múltkor ez volt...sőt, a sikertelen hónapokban is volt ilyen sokszor...most meg semmi. :/
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!