Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Beus77 inszem után azon napon kellett megkezdenem utrogesztán hüvely kapszulát kaptam és a 18. napig kell használnom és ekkor tesztelni is
maximail
2014-09-24 13:53:17
Plum!
Timmermann doktor nem a Róbertben van? Vagy hol csinálja az inszemet? Ez amolyan "fél TB-s" ár?
plumeria14
2014-09-24 13:50:58
indhra,
milyen viccesek ezek az orvosok, mintha csak rajtunk múlna a teherbeesés gyorsasága!
maximail,
nekem az inszemet a nődokim (Timmermann csinálta) és a múlt hónapban neki akartam futni az utolsó inszemnek (a Merional injekciót már ki is váltottam), de a dokim épp külföldön volt a várható inszem időpontjában, így el sem kezdtem…helyette váltottunk a lombik előtti kivizsgálásra.
Beus77,
eddig jó a görbéd…
Beus77
2014-09-24 13:45:54
Adrienn830
Neked nem kellett az inszem utáni napon elkezdeni az utrot, vagy a duphastont szedni?
maximail
2014-09-24 13:43:32
Beus!
Leírnád a tapasztalataidat a Róberttel? Mi Szakács doktorhoz járunk.
Beus77
2014-09-24 13:39:11
Sziasztok Lányok!
Plum
Igazad van, annak ellenére, hogy a doki azt mondta ne teszteljek, szerintem vasárnap, vagy hétfőn fogok..
aztán meglátom hogyan tovább...
kedina
Köszi, próbálok pozitív lenni...csak hát a csalódástól már herótom van :-)
maximail
Én iszom az Inofolicot, igaz még csak a felénél tartok..
Látom Ti is a Róbertbe mentek... mi is ott kezdtük :(
Adrienn830
2014-09-24 13:36:46
plumeria14 ami tesztet csináltam a terhességi volt 10-es érzékenységű, az ovu meg 15-ös érzékenységű
indhra
2014-09-24 13:30:28
Á, basszus, de utálom amikor felajánlja a szvakat, én is elrontottam!!!!!
Szóval:
"Nekünk a körülöttünk ellő, friss babás párok" -nál természetesen nem ellő-t akartam írni hanem "LÉVŐ"-t!
indhra
2014-09-24 13:21:13
Archangel85 borzasztóan sajnálom, kitartás! :-(
Popi, írtad hogy az orvosod azt tanácsolta hogy 2 naponta legyetek együtt. Mennyire eltérőek amúgy a vélemények... Nekünk a körülöttünk ellő, friss babás párok és a "nagy öregek" is azt mondták, hogy azon a 4-5 napon "orrvérzésig" minden nap "kell" :-) Hát nem tudom... a végeredményeket tekintve lehet hogy van benne valami, ám sokat olvastam a 2 naponta együttlét előnyeiről is. A fene tudja már :-)
maximail
2014-09-24 13:07:17
Plum!
Ti hova jártok? Azt mondtuk két alkalmat adunk a Róbertnek. Nem tudom, máshol mennyi, én már annyit kóvályogtam az EÜ útvesztőjében, hogy már megyek, ahova a doki küld... :-S
Az Inofolic állítólag 3 hónap alatt fejti ki a hatását, és nem a folsav, hanem a mio-inozitol a lényeg benne, de lehet ezt valahogy külön is kapni, és úgy azért olcsóbb, azt hiszem. Ha érdekel, akkor utána nézek!
A PCT nálunk kétszer is rossz lett, először 100%, aztán 50%. először volt méhszájseb is, a kontrollra feljavult 50%-ra, és egy érzékenyebb vizsgálattal nézték másodszor. Ez már lehet konkrét indikációja az inszemnek, úgy tudom.
Moha!
A Kaálival pontosan a futószalag volt a bajom, és a totális, gépszerű lelketlenség, elsősorban az orvos részéről. Illetve abszolút lsz@rták a kivizsgálást, egyből küldtek volna laparoscopiára(!?), és irány az inszem. Jó, a vége, úgy tűnik, így is az lesz, de nem akartam úgy nekiállni, hogy esetleg van a háttérben valami pajzsmirigy, vagy esetleg IR probléma, vagy valami speciális gond a spermiumokkal. De ezeket ott nem nézték még úgy sem, hogy kimondottan kértem, hanem egyszerűen hülyének néztek. Ja, és minden alkalommal 3-4 órát kellett várakoznunk azért, hogy 8 perc alatt kiutáljanak. Lehet, hogy nem minden Kaáli ilyen, és azóta már ott is van egy kedvesebb orvos, de nem hiszem, hogy visszamegyünk oda. Még a Forgách intézet szimpi nekem, ha esetleg lombikra kerülne a sor, azt hiszem, oda mennénk. A BMC-ről sem hallottam túl jókat.