Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-09-24 09:17:52
 
Archangel85,
veled vagyunk, nagyon sajnálom!

popi532,
nem mondta meg, hogy mekkora a domináns tüsződ? Baromi nagyot ugrott a hőd…

kedina,
igen vezetek görbét…lent láthatod…érdekes, mert a megfázás ellenére csökkent a hőm.

Moha,
akkora nem várod, amikorra a rendszer mutatja….vagyis holnapra?

atthemoment,
szerintem a TSH miatt jelentkezz be egy jó endokrinológushoz, aki majd gyógyszert ír fel rá neked, amitől hamar helyre áll az érték.
Moha13
2014-09-24 09:16:59
 
atthemoment
Most nézték először a TSH-t? ez bizony magas...:X
Még ha elfelejtenénk ezt az internetes kiokosodásunkat, hogy babához 2 alatt kell lennie, még akkor is figyelemre méltó szerintem, hisz épphogy a felső referencihatár alatt lézeng. Szerintem kérj a dokidtól beutalót endokrinológushoz.
Na, de ez is eredmény, mert lehet, hogy emiatt nem jött össze eddig. Van a reményhozó fórumban egy bejegyzés, ahol írja a lány, hogy 2 évig próbálkoztak, mire a 4. doki rájött, hogy 2 alatt kéne lennie a TSH-jának...és kapott bogyót, össze is jött...:)
Szóval irány az endodoki. AntiTPO-t néztek? Mert ha nem, feltétlenül nézess azt is.
Moha13
2014-09-24 09:13:54
 
VeDi
Hát, jól felnyomta ez a vitamin a mennyiséget, az tuti...és nagyon érdekes, hogy vajon a minőségük mitől ilyen rossz? erre semmit sem mondott a doki?
Nálunk januárban 20millióml volt, ennek 70%-a mozgó, 50% élénken. Mennyiség 3,5 ml.
Mivel ez a 20m/ml pont határérték, visszarendeltek egy kontrollra, amire májusban került sor, itt már csak 2 ml volt a mennyiség, spermiumszám 13millió/ml, és ennek mindössze 20%-a mozgott élénken, 50% nem mozog. Ezután a nő, aki a vizsgálatot végezte, azt mondta, hogy ez elég rossz eredmény, ha a doktor úrhoz ad időpontot (aki kérte a kontrollt) biztosan továbbirányít minket a BMC-be. Én meg mondtam, hogy akkor egyelőre ne adjon időpontot, hanem megpróbálunk vitaminokat szedni. Azóta nem néztük meg a katonákat, de júlis 2-án pozit teszteltem. Hát, a többit tudjátok, sajnos nem végződött jól, de szerintem mindenképp eredmény az is, hogy végülis megtörtént a megtermékenyülés, tehát volt spermium, aki igenis célba ért...
Azóta is szedi a férjem a MACÁT folyamatosan, talán rábeszélem egy vizsgálatra megint, mert jó lenne tudni, javult-e a helyzet...
nikinokedli
2014-09-24 09:08:57
 
Archangel: nagyon sajnálom. De mindenképp nézesd meg mással is.
Kedina: amit a másik oldalon mtgadtál tb elérhetőséget, ott a tanácsadás telefonon keresztül ingyenes? Vagy ilyet nem csinál?
atthemoment
2014-09-24 09:06:47
 
Mohaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

4,04 a TSH:-((((((
Segíts!
VeDi84
2014-09-24 08:56:38
 
Jó reggelt Lányok!

Köszönöm a hozzászólásaitokat!

Moha, ami azt illeti, én is örülök valahol az eredménynek. Végre 'megvilágosodott' előttem egy út!

kedina, én 30 vagyok, a férjem 34, 27 hónpaja próbálkozunk. Az elmúlt 4 hónapban szedte a Fer14 vitamint, ennek köszönhető a mennyiségi javulás (20,8 millió/ml volt áprilisban most pedig 145 millió/ml), de sajnos az orvos azt mondta, ne várjunk többet a vitamintól, amit lehetett kihoztunk belőle. Sajnos a visszér műtét sem javítana az eredményén. 11% csupán a motilistás (ebből csupán 1% a progresszív)!!!
Doki azt mondta, hogy ha orvosi úton szeretnénk tovább folytatni, kizárólag a lombik jöhet szóba.

Október 15-én megyünk az én dokimhoz, hogy ő mit mond. Abban maradtunk a férjemmel, hogy ha ő is a lombikra 'szavaz', akkor bejelentkezünk valahová (csakis TB-sre), úgyis hosszú hónapokat kell várni. Addig pedig - ahogy Ti is mondtátok - akármi lehet.
Egyszóval én bizakodó vagyok. Férjemet sajnos elég rosszul érinti a dolog. Nehezen fogja megemészteni, hogy nála van a baj. Nem beszél róla, teljesen befordult. Próbálok neki időt adni, de nagyon nehéz. Én alapból nem szeretem a homokba dugni a fejemet, ebben az esetben is szerintem hasznosabb lenne, ha rendesen átbeszélnénk a dolgot, de sajnos nem megy.

Archangel85, rettentően sajnálom! Szerintem is el kéne menni másik orvoshoz is az UH miatt.
Moha13
2014-09-24 08:39:30
 
Archangel
Annyira sajnálom...:(
Egyébként ez tuti biztos már? Csak mert annyi ilyenről olvasni, hogy valamelyik doki méhenkívülinek látta, aztán kiderült, hogy mégiscsak jó helyen van...én egészen biztosan megnézetném másik dokival is, vagy a legjobb ultrahangossal.


VeDi84
HA úgy nézzük, ez végülis jó hír, mert kiderült, mi a baj. Sokkal rosszabb, amikor minden doki csak bólogat, hogy maguk teljesen egészségesek, tessék csak próbálkozni, és évekig nem jön össze...
Most legalább látjátok, hogy mi a gond és megoldás is van rá. Szerintem is várjatok még kb. 3 hónapot, ami alatt szépen szedi a vitaminokat, utána nézzétek meg még egyszer, mennyit javultak, és eredményektől függően eldöntitek a dokival együtt, hogy mi legyen. :)


Én ma 37,2-vel ébredtem, fáj a fejem, megállás nélkül fújom az orrom, szóval kivagyok...ma is mondtam a rendszernek, hogy lázas vagyok, úgyhogy nem írta be a hőmet. Talán holnap...ha ma este már nem lesz hőemelkedésem.



kedina
2014-09-24 08:07:16
 
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssss a másik rendszer is berakta ma végre, 1 hét késés után az ovut ugyan oda.. Hülye gépek...
kedina
2014-09-24 08:06:19
 
Plum
A kérdőjel lemaradt...Bocs.
kedina
2014-09-24 08:04:10
 
Archangel85
:_(

plumeria14
Te most nem vezetsz görbét.

Hát, én visszaálltam erre a 36,8-ra. Ami fura, hogy a másik rendszer még mindig nem rakta be az ovumat...:S Pedig az mindig jó helyre rakta eddig...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!