Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, Jó reggelt mindenkinek!
Archangel85
Nagyon sajnálom ami veletek történt! De a keserűség mellett, legalább jò is bebizonyosodott, megy a dolog természetesen. Legközelebb sikerülni fog!!! A pozitív hozzá állás a legfontosabb!!
Nekem érdekesen kezdődik a hónap. Ilyen még nem volt a grafikonom. Lépcsőzöm felfelé..." ki tudja hol àll meg"
atthemoment
2014-09-25 07:54:22
Jó reggelt!
Meg szeretném osztani veletek, mert ti is sok mindenen túl vagytok, hogy mit érzek most. Tegnap tudtam ugye meg, hogy magas a TSH-m, de csak jövő héten megyek a vizsgálatokra. Tegnap óta megváltozott bennem valami és elkezdett betegség tudatom lenni, ami a legnagyobb baromság amit magammal csinálhatok. Hiszen még semmi sincs veszve, még azt sem tudom igazán, hogy a többi érték mellette milyen, van-e gyulladás stb. Elolvastam a fél internetet:-) és hát persze az összes jel rám is illik(most hogy tudom, mert eddig kutya bajom nem volt) Tegnap óta állandóan fázom stb. Megbolondítom magam. Lehet, hogy jobb volt még nem tudtam?! addig még nem beszélek dr-rel nem kezdek bele semmi tea ivásba, egy dolgot kezdetem/kezdek el ma és az a diéta. Azzal baj nem lehet. Régen is kúra jelleggel csináltam a tej,glutén és cukormentes diétát,étrendet. A férjem meg ma vesz szelént. A komplex vitaminomról leállok az dr-ig, mert van benne jód. Addig külön A, D3, B-komplex, CA+Mg, Szelén, Folsav és C.
Mit gondoltok?
Ti, hogy vagytok ma?Megfázósok?
Korábban már szerettem volna megkérdezni, hogy ti a kávézással, hogy álltok?
kedina
2014-09-25 07:51:09
Hasmenés... :S Már csak ez hiányzott...
Beus77
2014-09-24 19:57:23
maximail
:-)) nem nevettem,na jó, csak egy kicsit :-)
Nem tűnt fel a jó illat.. pedig olyan az orrom, mint egy vadász kutyáé :-)
Érdekes ez a PCT teszt, mert ezt én is szerettem volna, de azt mondta, hogy egy spermium elleni antitest vérből, modernebb és megbízhatóbb eredményt mutat. Szerencsére ez negatív lett. Méhszájsebem nekem is van...ez is lehet akadály.
Az meg tök jó,hogy gyógyszer nélkül javult az érték.
Bízz az inszemben, jó lesz az!!
Tényleg, ezt nem ajánlotta fel?
kedina
2014-09-24 18:19:39
Ha felmentek a forgács intézet honlapjára, akkor a főoldalon van egy videó, hogy osztódik a megtermékenyített petesejt. Elképesztő!
kedina
2014-09-24 18:18:17
Archangel85
A szívem megszakad...:S És még bénáznak a vérvétellel is..ehh..
kedina
2014-09-24 18:08:23
nikinokedli
Nem tudom, hogy telefonon ingyenes e, de felhívhatod szerintem, abból baj nem lehet. Kérdezd meg tud e segíteni.
maximail
2014-09-24 18:07:51
Beus!
D. Cs. volt, igen. De mondom, amúgy nagyon szimpi volt, sosem fájt nála a vizsgálat, és (most ne nevess) nagyon jó illat van a rendelőjében szerintem. :-)
Az ANA Elisa érték lett egy picit magasabb, ami nem egyértelmű lelet, csak arra utal, hogy van valamiféle autoimmun folyamat a szervezetben. De nekem ez éppen csak a ref.tartomány fölött volt. Amúgy lehet, hogy ez is a PCT rossz eredményét mutatta. Erre mondta a Medrolt, amit nem kezdtem el szedni, mert úgy voltam vele, hogy azért ez elég komoly gyógyszer ahhoz, hogy nézzek utána magam, és szedjem. Hónapokkal később eljutottam immunológushoz, aki kért kontroll vérképet, és akkor meg már határértéken belül volt az ANA eredmény. Magától ment vissza, igaz, hogy közel maradt a felső határhoz. Így nem kell rá szednem semmit. Kicsit több, mint két és fél éve próbálkozunk, és egyedül a PCT teszt eredménye lett rossz. Először 100%-ban, aztán a méhszájseb fagyasztás után 50-ben.
kedina
2014-09-24 18:05:38
Rossz spermaképre
(Már megint nem tudok mással foglalkozni, csak a gyerekkel...)
No és ezt találtam:
http://www.gyereketszeretnenk.hu/termeszetes-segitseg
Idézet:
"Spermiumtermelésre
- koenzim Q10: már napi 10 mg bevitele is javítja a spermaképet, antioxidáns, anyagcsere serkentő, és javítja a spermiumok mozgását
maximail
Így van, tök igaz,ez, hogy kinek melyik orvos, intézet jön be, hiszen nem vagyunk egyformák, mindenkiről hallani jót is rosszat is...az unoka tesómék is a tapolcai Kaáliban voltak,és egy sikertelen inszem után egyből lombik, az meg elsőre sikerült, ezért ő ajánlotta ...de az messze volt nekünk..persze ők Balatonfűzfőről jártak..
Mi volt az ami miatt a Medrolt kellett volna szedned?
És ezt a D.Cs. állapította meg? (nem nagyon merek itt neveket kiírni) És emiatt nem jön össze? És mióta próbálkoztok? Remélem nem baj,hogy így kérdezősködöm!
Archangel85
Nagyon sajnálom ami veletek történt! De a keserűség mellett, legalább jò is bebizonyosodott, megy a dolog természetesen. Legközelebb sikerülni fog!!! A pozitív hozzá állás a legfontosabb!!
Nekem érdekesen kezdődik a hónap. Ilyen még nem volt a grafikonom. Lépcsőzöm felfelé..." ki tudja hol àll meg"