Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
popi532
2014-09-24 17:20:47

Na hazajött a férjem és megkérdeztem tőle,hogy mit mondott a doki a tüsző méretére hátha ő emlékszik.Tehát amikor a doki hétfőn nézte 7 mm volt.
plumeria14
2014-09-24 16:36:01

maximail,
a Róbertben is rendel, de én a magánrendelőjébe járok a Thököly útra, nekem ott csinálta. Nem, ez nála a normál ár!

Archangel85,
szegénykém…olyan, mintha mindenki elhagyná az eszét az egészségügyben…
Örülök, hogy pozitívan látod a dolgot, mert most bebizonyosodott, hogy menni fog mindenféle beavatkozás nélkül is, csak most hamarabb beágyazódott, minthogy elérte volna a megfelelő helyet…
maximail
2014-09-24 15:39:53

Archangel!

Nagyon sajnálom, de jó látni, hogy ilyen optimista vagy! :-) Igazad van! :-)

Beus!

Én is jártam a Life-ba, szerintem akkor ugyanahhoz az orvoshoz. Ő állapította meg és mulasztotta el a méhszájsebemet. Én is sok rosszat olvastam róla a neten, de velem mindig kedves volt. Én nagyon szerettem volna, ha alaposan kivizsgálják az IR-t, és az immunológiai hátteret is, erét mentünk az MM-be. Illetve Fehérváron a doki mondott egy olyat, amitől kicsit megingott a bizalmam. Ő is kért egy alap immunpanelt, ahol volt egy eltérés. Mikor megnézte a leleteket, azt mondta, hogy minden rendben. Rákérdeztem, hogy akkor nem baj, ha az az érték egy hajszállal magasabb, mint a referencia tartomány? Erre azt mondta, hogy ja, de. Akkor szedjen Medrolt (szteroid alapú immunszupresszáns). Mondom, hogy azt azért csak így nem szeretnék. Azt válaszolta, hogy jó, mire legközelebb jövök, nézzek utána, és döntsem el, hogy szeretném-e szedni. Pfff... De amúgy tényleg nagyon segítőkész volt, és profinak tűnt. Látod, itt is igaz, hogy minden orvosról és helyről lehet rosszat és jót is hallani. Tudok olyat is, akinek az általam horrorisztikusnak megélt tapolcai Kaáliban elsőre sikerült az inszem. Ő nyilván azt a helyet érzi a meddőségkezelés mekkájának. Ez ilyen. :-) Minden esetre mindannyiunknak azt kívánom, hogy éppen annál az orvosnál legyen, aki segíteni tud rajta, és minél hamarabb elhagyjuk ezt a topikot! :-)
Archangel85
2014-09-24 15:19:49

Sziasztok. Na levették a vért reggel, hívtam a dokit délben, kiderült, hogy rossz tesztet végeztek, mert visszajött a lelet, hogy terhes vagyok. De hogy mennyi???? Na az nem! Kész..
Elmentem egy másik orvoshoz ma, aki egyből megtalálta a lakót, ott van a bal petevezetőben...
Most járkálni fogok vérvételre, uh-ra figyelni fogjuk, hoy nő-e, ha nő megműtik, ha csökken, az jó, de előfordulhat vetélés is, akkor szintén kórház jön...
Ennyi van lányok, legalább kezelve lesz, nem érdekel. Két évet vártunk a csodára, átmentünk mindenféle meddőségi vizsgálaton, semmi bajunk, és tessék sikerült természetes úton...
Ha egyszer ment, menni fog mégegyszer is :)) Ez tuti.
Beus77
2014-09-24 14:58:36

Adrienn830
Jaa... nekem 3x2 az adagom,de akkor tuti nincs ideje felszívódni... főleg a reggelinek,meg a délinek...estétől több idő telik el..
Adrienn830
2014-09-24 14:51:57

Beus77 igen nekem felszivódik rendesen nekem napi 2x1 et kell felhelyeznem
Beus77
2014-09-24 14:51:13

maximail

Állítólag a kontraszt anyag miatt ilyen drága. Nekem 50 ezer volt, itt is csinálnak, ahova járok (Life Egészségcentrum), de itt is "csak" 30 ezer.... Neked 25... szóval....lehet ahogy távolodunk Budapesttől úgy csökkennek az árak :-)

Elég sokat töprengtem, hogy eljöjjek e ide..mert nem sok jót hallottam a dokimról...aztán mégis ő derítette ki a bajunkat..
Ha megbízol a dokidban akkor menj utána szerintem.

Ott Siófokon nem csinál senki inszemet?
Beus77
2014-09-24 14:35:40

Adrienn830
És mennyit kell használnod az utroból? Felszívódik rendesen?
Nekem a doki szerint nem..így aztán szedhetem még mellé a Duphastont...
Ha a 18. napot mondta dokid, akkor addig szerintem már ne tesztelj...bírd ki valahogy :-)
maximail
2014-09-24 14:26:52

Beus!

Csak a doki miatt megyünk a Róbertbe. Eddig az MM-ben nagyon elégedettek voltunk vele. Érdekesek ezek az árak, nem tudom eldönteni, miért ennyi, vagy annyi... A HyCoSy például mindenhol - körül van, Siófokon pedig 25-ért csinálták meg nekem magánrendelésen. Igaz, utólag kiderült, hogy "elfelejtettek" előtte baktérium tenyésztést csinálni, amitől akár hashártya gyulladást is kaphattam volna. De szerencsére nem kaptam semmit. :-)

Fehérváron hova jársz?
Beus77
2014-09-24 14:15:43

maximail

Megmondom őszintén, hogy kicsit csalódtunk bennük...
Az elején még tök jól klappoltak a dolgok. 2013 januárban kezdtük a vizsgálatokat..szépen sorban ahogy azt kell...Vérvételek, a férjem vizsgálata, az én vizsgálatom és vérvételek azok ingyenesek voltak. Az átjárhatóságiért viszont fizetnem kellett, és nem is ott csinálták, hanem a doki (F.István) magánrendelőjében. De erről tájékoztattak még az elején. Ezzel nem is volt gond. De az, hogy a záró konzultáción elmondták, hogy egyikünknek sincs baja, a férjem szedjen egy kis vitamint, és próbálkozzunk mert ezekkel az értékekkel természetes úton is összejöhet...majd hirtelen eszébe jut a dokinak, hogy hoppá még egy IR vizsgálat jó lett volna, na mindegy ha gondolja jöjjön vissza, és megcsináljuk..
aha, gondoltam de jó fej...és ki fogja azt kiértékelni...miután épp a záró konzultáción ülve, közli ezt...
Akkor én arra számítottam, hogy a vv.-nél nézik az AMH-t de ez is kimaradt...
Szóval 2 elég fontos vizsgálat kimaradt...és ezek nélkül ki merték jelenteni, hogy nincs bajunk...mi meg el is hittük...
és ezzel eltelt újabb 1 év....

Nem régen pótoltam ezeket a vizsgálatokat és be is bizonyosodott: PCO, IR, közben férjem spermája is rossz lett...

De én nem ismertem ott senkit, ha Te ismered a dokidat már,akkor,meg ennyi mindenem túl vagytok szerintem nem lesz gond.

És, hát tényleg nem olcsó hely...
Nekem itt Szfváron csinálták az inszemet, de 35ezer + a gyógyszerek..

Remélem azért nem vettem el a kedved!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!