Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-09-25 15:05:37

Moha,
határértéken belül van, de jóval magasabb, mint eddig.
Prolaktin 510,8 mIU/l (ref. 25,2-628,5)
Januárban 238, áprilisban 164 volt, most meg 510 :( Valahol azt olvastam, hogy ennek 150 körül kellene lennie, így áprilisban meg is örültem a 164-nek, de most elszomorodtam. Lehet, hogy megint el kellene kezdenem szedni a PreMenst.
Moha13
2014-09-25 14:48:32

Plum
Mennyire magas? Mármint mennyi a határérték és Neked mennyi ehhez képest? Akár ez is lehet ok, mert amikor a kórházban voltam, volt egy lány, akinek pusztán emiatt nem jött össze 2 évig. Gyógyszert kapott rá, össze is jött a baba.
plumeria14
2014-09-25 14:38:07

Lányok,
a magas prolaktin szintem is zavar, bár tudom, hogy elég stresszes a munkám...nem vagyok idegbeteg miatta, de nagyon sok dolgom van, sok mindenre és mindenkire kell figyelnem, nagy a felelősség. Szerintetek mivel csökkenthető a prolaktin szint?
Moha13
2014-09-25 13:57:13

indhra
ÉN sehogysem állok a cigivel...
15-től 20 éves koromig dohányoztam, aztán elkezdtem dolgozni az egyetem mellett, felnőttem kicsit, elkezdett érdekelni az egészséges táplálkozás, stb. és egyszer csak megvilágosodtam és abbahagytam. Ennyi. Azóta a szagát is utálom. És főleg utálom azokat az embereket, akik vannak olyan bunkók, hogy útközben dohányoznak, és nem zavartatják magukat, hogy a hátuk mögött haladóknak az ő büdös füstjüket kell szívniuk. A dohányzásnak is van kultúrája. Szépen leülni, egy kávé mellett, vagy ilyesmi, de ez a rohanok az úton és nyomatom mindenki arcába a fürtömet...juj...parasztok. :X

Na, de elkalandoztam. Ügyes vagy, hogy le tudtad csökkenteni, de szerintem mindenképp hasznos lenne, ha le tudnál mondani arról az 1-2 szálról is, mert ugye a nikotin meg az a sok kátrány nem túl szuper egy babára váró szervezetnek.
indhra
2014-09-25 13:05:52

A cigivel amúgy hogy álltok Csajok?

Én korábban nagy dohányos voltam, de év elejétől sikerült lecsökkentenem napi 1 (ritkán max. 2) szálra, amit este munka után nyugiban elszívok otthon :-) A francba, olyan jól tud esni!
Remélem ennyi még nem befolyásolja negatív irányban a dolgokat...
Moha13
2014-09-25 13:00:31

Plum
Tényleg érdekes, hogy miért ingadozik így ez a TSH-szint...a múltkor jóval 1 alatt volt, most meg majdnem 2. Furcsa. Majd mindenképp írd me,g mit válaszolt a doki, nagyon érdekel. :)
Moha13
2014-09-25 12:55:06

maximail
Köszi az infókat.

atthemoment
Fogalmam sincs, érzékeny vagy a laktózra?

kedina
Jobbulást!

Adrienn
Te is 13. dpo-n vagy...akkor együtt nemvárjuk. :)

erdibetty
Akkor jó.
Adrienn830
2014-09-25 12:50:37

Ma kicsit fentebb ment és holnap csinálok inszem után 14. napon tesztet majd rá megint 4 nap múlva 18.-án. Tegnap este is csináltam de negatív volt :( Amig szedem az utrogestánt addig a mensi se jön meg, szerintetek reménykedjek? mert nem is tudom merjek e mert semmi jelét nem érzem hogy lenne pocaklakóm :(
erdibetty
2014-09-25 11:06:30

Igen. Bár beletelt jó pár hónapba, mire rá tudtam venni hogy menjen vizsgálatra. A mozgékonyságukkal nem volt teljessen elégedett a doki, napi 2x fürdés, szegénykék főnek egy kicsit, így nem csoda hogy lustàk. Szóval ezért gondoltam a PROFERTILre, utána olvastam, az összetevőinek és igen jónak tűnik.
atthemoment
2014-09-25 10:54:24

Moha, Plum köszönöm a tanácsokat. Plum, na ezzel a TSH értékkel én is kibékülnék.

Moha

Köszi, nagyon jónak tűnik ez a szelén és az ára is, egy dolog zavar benne, hogy joghurtport ír, tehát akkor van benne laktóz?100 mikrogram van benne és napi egyet kell szedni? Ez tényleg elég? Állítólag 1 mg=1000 mikrogram van egy nőben alapban és 1,5 mg egy pasiban. És a mérgezés akkor van, ha 2 mg fölött van már bennünk és napi 2 mgot elér amit beszedünk.
Amit én szerettem volna venni abban 300 mikrogram van, szerinted az sok lenne?

Kedina

Egyél sok főtt répát, ha szereted.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!