Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
KatkaManó,
akkor a vv-én kívül más vizsgálat nem is lesz? Azt mondták, hogy a többi eredményünket elfogadják.
Érdekes a görbéd. Ovu tesztet csináltál?
plumeria14
2014-09-26 10:56:57
kedina,
Október 3-ra van időpontom a cérnás akupunktúra, de még mindig vacilálok vele. Ma megyek egy reflexológushoz, majd beszámolok róla.
Egyébként a magas prolaktinomat szerintem a pajzsmirigy én okozza, mert valami miatt most feljebb ment. Sajnos a doki még nem válaszolt a levelemre, pedig nagyon várom.
atthemoment,
már vagy 6 éve nem szedtem fogigátlót.
KatkaManó
2014-09-26 10:54:22
Sziasztok!
Plumeria, nem csináltak EKG-t. Mert nem mély altatást csinálnak a leszíváskor.
Az éngörbémből mi lesz ?! Nem jött meg de a ciklusom 19-24ig napjáig barnáztam most elmúlt.
Kíváncsiam várom a fejleményeket, de hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem az tuti !
kedina
2014-09-26 10:34:14
atthemoment
A tejet maximum csak magában szabadna fogyasztani, minden cukor, ízesítés nélkül, két étkezés között. Nekem így nem okoz gondot. A férjemnek meg tök mindegy, szinte minden tejterméktő fáj a hasa, így nálunk max sajt és néha egy kis tejföl van itthon.
Nálam is egyértelműen a glutén a ludas, de a labor nem mutatta ki. A hasmenésem viszont egyértelmű, ha eszek.. :S És a biorezonancia kimutatta. Ez van.
Moha13
Amíg nem jött meg, addig nem jött meg. Ne add fel.
plumeria14
Na mi van az akkupunktúrával? Én határozottan jobban vagyok tőle!
indhra
Tök szuper, hogy már csak ennyit szívsz. Én fősuli alatt dohányoztam, ugyan úgy mint Moha melóztam is a suli mellett. Napi 3-4 szál volt max, ha buliztunk több. Aztán összejöttem a férjemmel. És leépült a dolog, meg rohadt drága is. Másrészről meg 4000!!! féle méreganyag van benne, amiből 2000 rákkeltő. És van cigi ami sugárterhelést is jelenthet a szervezet számára.. Szóval egy babócának sok minden ez, de nem jó...:(
Adrienn830
Miért este csináltad? Jó, hogy nem mutatja ki. Mindenképp reggeli első vizeletből csináld!
Hát én tegnap délutánra belázasodtam a hasmenés mellé, ami estére lement 37,8ra. Nagyon gyenge is vagyok, tegnap szinte semmit nem tudtam enni, inni annyira fájt a gyomrom is. Nem hiszem el, hogy minden hónapban van valami. Mára jobban vagyok, csak kába. Reggel 37,2 volt a hőm. Beírjam szerintetek, hogy lázas voltam? Mert igazából szerintem már ma jól leszek.
atthemoment
2014-09-26 10:06:29
Moha
Pedig annyira jó volt a görbéd!
Plum
Azt írják a neten, hogy a prolaktin szint miatt felelős lehet a fogamzásgátló szedése is. Te mit gondolsz erről? Te szedtél gyógyszert?
Amicsek
Már a nyák vizsgálódásba egész jól belejöttem, de a méhszáj vizsgálat az nem megy és én azt most nem is csinálom. Hogy puha vagy kemény addig eljutottam, de hogy nyitott/zárt azt hiába nem tudom megítélni.
Tegnap elkezdtem a diétám(tej, glutén és cukormentes). Jól bírtam, energiám is volt és ami a legfontosabb, hogy tök jó most a hasam. Nincs az a díszkomfort érzet.
Allergiateszten még nem voltam, de azt észrevettem korábban is, hogy a tej az ellenségem. A gluténre csináltam kb 2 hónapja egy itthon végezhető 1 csepp vérrel tesztet az negatív lett. De ha nem eszem gluténest akkor határozottan jobb. Az immunos vérvétel eredményemre leszek kíváncsi az még kb 1,5 hét mire eredmény lesz, abban volt lisztérzékenységre is. Állítólag ez a diéta jó pajzsmirigyre. Majd meglátjuk.
VeDi84
2014-09-26 08:45:53
Jó reggelt Lányok!
Én sinus görbét kezdek húzni. Mivel már kb 1 éve nem vezetem a hőmet, kíváncsi vagyok mit fog mutatni ebben a hónapban.
Amicsek, ne aggódj, nem csk Te vagy ilyen "tudatlan". :) Én is próbálkoztam már többször a manuális vizsgálattal odalent, nulla sikerrel. :) Irigylem azokat a lányokat, akik tudják, hogy mikor mit kell érezni.
Moha13
2014-09-26 08:44:46
NA és elértem az ominózus 36,7-et, tehát ma kell megjönnie. Mindig ez van...:X
plumeria14
2014-09-26 08:16:30
KatkaManó,
a vérvételeken kívül mit néznek még a lombik előtt? Jól tudom, hogy kell EKG is? Ezt mikor és hol csinálják?
Amicsek
2014-09-26 05:30:12
Sziasztok lányok! Így alakul a görbèm. Rákukkantanátok? Normális ez a mai ugrás? Adnèk a rendszernek több adatot is a mèhszájjal kapcsolatban,de olyan tapasztalatlan vagyok,eddig nemigen vizsgáltam ,s nem tudom mi a magas-alacsony,nyitottság-zártság,ès kemènysèg-puhaság. Rákerestem már neten,de nemigen tudom mit kell èreznem.Ma reggel is megvizsgáltam magam,a mèhfal fölött magason èreztem valami orrporc tapintást,de nem tudom az ott mi konkrètan.Èpohogy elèrtem az ujjam hegyèvel.A mèhfalat èreztem termèszetesen,de a mèhszáj nyitottságát mèg soha.Bocs a hülye kèrdèsèrt,ùgylátszik ezt is tanulni kell,segítene valaki? Köszönöm szèpen!
plumeria14
2014-09-25 20:47:18
szilvita,
nem biztos, hogy nálam ez a gond, mert amikor 164 volt, akkor sem estem teherbe :( Ráadásul 3 hónap alatt nem csökkent olyan jelentősen, legalábbis szerintem. De az elkezdtek szedni erre valamit. ma már ittam egy nyugtató citromfű teát is, bár hatását korábban sem éreztem...
akkor a vv-én kívül más vizsgálat nem is lesz? Azt mondták, hogy a többi eredményünket elfogadják.
Érdekes a görbéd. Ovu tesztet csináltál?