Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-09-29 14:10:56

Hahó
Hát...asszem, el kéne tűnnöm megint egy időre, mert teljesen elegem van. Tegnap a férjemmel is összezördültünk, mert kértem, hogy szedjen megint napi 2-3 nacát, ne csak egyet, ahogy már 2 hónapja szedi, és nem tetszett neki, mert azt mondja, mindig megmondom, hogy mit csináljom, mit egyen, mennyit, mit ne egyen, szedetek vele mindenfélét, stb. ÉS nem tudok mit mondani, mert tényleg ez van...de hát...a cél érdekében...nem értem. NA, mindegy...majd ma megpróbálom meggyőzni. Szerintem júniusban a maca segíthetett, mert előtte több mint egy évig semmi, majd a májusi 13 milliós spermaszám után elkezdte szedni és júliusban pozit teszteltem. Jó lenne, ha rá tudnám vennie, hogy szedje megint nagyobb adagban, csak hát...elhiszem, hogy neki is elege van...
Nekem is...
És pont ma olyan szép az idő...és olyan jó kedvem szokott ilyenkor lenni...most meg már ez sem hat meg...hát mi a fenét kell még csinálnom, hogy végre nekem is legyen egy babám??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Basszus...:(
jniki82
2014-09-29 13:57:08

Beus77,

Te jársz aSzékesfehérváron a Life centrumba, ha jól emlékszem!?Endokrinológiai szakrendelésen is jártál már ott?
popi532
2014-09-29 13:04:22

Sziasztok.Már 3. Napja pozitív az ovu tesztem az normális?
jniki82
2014-09-29 12:56:56

Sziasztok!

Hát mit mondjak nem csalódtam az egészségügyben, de mit is vártam nem is értem.Szereztem beutalót endokrinológushoz és dec. 8-ra tudott adni.Addig mit csináljak?Ha olyan bajom lenne megis hallhatnék!Most keresek egy maszek rendelést, mert addig nem várok!
Adrienn830
2014-09-29 12:14:08

SZiasztok! Én feladom :( ma is reggeli pisiből negatívat teszteltem 17.napom, semmim nem fáj már. ma este felhelyezem utolsó utrogestan tablettát és majd vmikor megjön mensi és októberbe újabb inszem. Csoda lenne ha nekem bármi is sikerülne elsőre inszem
maximail
2014-09-29 11:48:16

Szerintem mindenképp jelentkezz be minél előbb, mert elég nagy a várakozási idő. Amúgy nem tudom, magán laborba mész-e, vagy TB-re, mert fizetős labor az MM-ben is van. De lehet, hogy a legjobb, ha minél előbb kérsz időpontot, de úgy, hogy addigra, mire meg lesz a vérkép eredménye. Amúgy arra számíts, hogy fognak nézni IR-t, és ahhoz kérnek majd inzulin terheléses vérképet is. De azt szerintem már majd az MM.ben csináltasd. :-)

erdibetty
2014-09-29 11:41:28

BTrixy
Én is az első clostyt hónapon vagyok túl, pontosabban 3 napja vettem be az utolsót. Itt valamelyik làny említette,hogy vékonyìtja a méhnyàlkahártyàt, ezért, amit szintén a lányok ìrtak, vettem E-vitamint mert az àllítólag segìt ezen a problémàn.
erdibetty
2014-09-29 11:34:54

Maximail
Még azon gondolkodom, hogy mikor jobb mennem hozzá, minél hamarabb, vagy várjam meg a 21. Napi vérvételt, mert akkor nézetek antiTPOt is.
maximail
2014-09-29 11:07:26

Erdybetti! :-)

Breyer doktornő tényleg csupa szív, és nagyon szívén viseli a babára vágyók sorsát. :-)
Ráadásul az MM-ben minden ott van egy helyen. :-)
BTrixy
2014-09-29 09:43:54

Pénteken voltam nőgyógyásznál, de sajnos nem azt mutatta az ultrahang, amit szerettünk volna. Clostyt szedtem az 5. és a 10. nap között, de olyan, mintha be sem szedtem volna. Pénteken volt a 11. napom, láttunk több tüszőt is a petefészkekben, de azt mondta a doktornő, hogy domináns nincs. A legnagyobb 14mm volt. Azt is említette, hogy nem túl vastag a méhfalam, 3mm. A ciklusaim elég hosszúak szoktak lenni, általában 40 nap körüliek. Ez alól kivétel az utolsó, az 47 napos és sokkal gyérebb, mint az eddigiek. A doktornő most is azt mondta, hogy szeretkezzünk minden nap. Gondolom a hosszú ciklusok miatt lehetséges a későbbi peteérés. De hogyhogy nem hatott a Closty? Viszont következő ciklusra felírt 3 db Fostimon injekciót, ha netalántán most is megjönne a nemvárt. Ezt a 3. 6. és 9. napon kell beadni. Ti mit tudtok erről az injekcióról? Nézegettem a neten, de a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. Azt mondta a doktornő én is beadhatom. Annak a neten néztem utána, hogy bőr alá kell beadni. Na de milyen mélyen van a bőr alatt és hova adjam be?

Közben a párom minden vizsgálata elkészült, sok és egészséges spermiuma van. Úgyhogy rajta nem múlik a dolog. :)

Csatolom a görbémet. Szombaton egész nap volt egy kis hőemelkedésem, így az ébredési hőmet 36,75 nem írtam be.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!