Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Erika12
2014-09-29 19:58:44

Köszönöm szépen hogy irtatok,megvagyok ijedve.De időpontot kell kérnem.Tesztet 18án csináltam X-epit,19én egy kazettást még a kislányom le is fényképezte ,meg a menyem,úgy örültünk.Szépen látszott mind két csik,menszeszkor is csináltam X-epilt az már halványabb,23án X-epil méghalványabb.Mi lehet nem jók a tesztek?Nem érzem rosszul magam csak a mellem fáj meg néha szédülök ,és alszom el minden hol,még az asztalnál is .
KLANITA
2014-09-29 19:58:12

Erika12- sajnos én is így jártam.
Pozitiv teszt után 37. napon (több mint 5 hetesen) jött meg, nem görcsöltem de vérzés volt nyákos.
Jó hogy nem mentél dokihoz mert konrétan leszartak.
Egyszer 4. hétnél voltam mert barnáztam, megvizsgált de nem mondott semmit. Viszont úgy megnyomgodtan (elég nagy hasam) hogy zúzodások lettek rajta (beliliult és fájt is napokig).
Aztán az 5. héten mentem és másik szintén állami dokihoz, ő nem vizsgált meg csak előjegyzett köv héten péntekre (ekkor már több mint 6 hetes lettem volna) Lehet láttot volna valamit ha megnézi, hogy mi a gond.

A közel jövőben elmegyek ahhoz a fizetős dokihoz akinél szültem.
Lehet elöször is oda kellet volna mennem.
De mivel az első terhességem is zökenő mentesen ment gondoltam ezzel se lesz rossz.

Remélem azt mondja a doki hogy ennek ellenére minden rendben van.

popi532
2014-09-29 19:41:56

Erika itt nem a 4 napos vérezgetés okozza a gondot,ilyen velem is volt minden terhességemnél ,hanem hogy a hcg tesztelnek már igencsak erősnek kellene lenni.Lehet nem volt egészséges a babód..Sajnos a mi korunkban 10 petesejtből már 7 beteg .De mindenképp menj orvoshoz.Kitartás.
plumeria14
2014-09-29 19:40:32

Erika,
mikor teszteltél pozitívat? Nem értem egyébként, pozi teszt után megjött, de nem mentél dokihoz? Milyen gyakran teszteltél azóta?
Szerintem is menj el dokihoz, mert mi túl sokat sajnos nem tudunk most tenni érted!
jniki82
2014-09-29 19:32:20

Erika12,

milyen volt az első teszted határozott csíkok voltak?A nemvárt után mennyivel teszteltél?
gyakran írjék, hogy korai tesztelésnél amikor megfogan a baba, de nem tud megtapadni pozitív lesz a teszt, de sajnos mégis megjön.Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy tényleg elment a baba.Csinálj több tesztet, hogy hogyan alakúl a csík, erősödik vagy még halványabb lesz.Mihamarabb keresd fel a dokidat nehogy valami gond legyen.
kedina
2014-09-29 19:28:38

Erika
Bármi lehet. Szerintem menj orvoshoz.

erdibetty
Nehéz őket felhívni, múltkor én is 5 percig hallgattam a zenét.. 8)

Uhh, csajok. Szép nagy számok! Húzzunk már el innen...
Erika12
2014-09-29 19:20:13

Itt a mostani.
Erika12
2014-09-29 19:19:40

Csajok segítsetek!:( Nem értem az egészet ,elment a babám vagy mi történt?Pozítív teszt után ,megjött a menszeszem,4napig kevés véres vizes váladékom volt,nem volt darabka egy csepp sem,nem is görcsöltem.De korainak gondoltam hogy orvoshoz menjek nehogy kinevessen,mert szerintem látni nem látott volna még semmit.Azóta a hőm magas ,a méh száj zárt, és fent van bő vizes folyás de a terhességi teszt azóta negatív egész halvány a második csík alig látszik,nem erősödik.Mi történhetett válaszoljatok legyetek szívesek.El küldöm a két görbém nézzétek már meg!
erdibetty
2014-09-29 18:23:24

Sziasztok.
Végre elkezdődött. Az előbb már halvány 2 csìk az ovuteszten. :)
Ùjra itt a lehetőség!
Hívtam ma a MMenst, vagy 3 percig nem vette fel senki a telefont,csak zenét hallgattam, uh holnap mivel nem messze dolgozom tőle, bemegyek személyesen időpontért.:(
ancsika10
2014-09-29 18:20:59

Sziasztok
Mi is most kezdtük a 36.hónapot de remélem az utolsó is mert ez egyben az 1 lombikos hónap is:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!