Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-09-29 17:54:17

Hát a 26. ciklusommal még kispályás vagyok hozzátok-
Beus, mivel jártál endókrinológushoz és milyen vizsgálatokat csináltatott nálad?
Beus77
2014-09-29 17:45:41

Plum
Én tudom,sajnos nekem ez a 36.
plumeria14
2014-09-29 16:28:36

popi532,
ez esetben nem csodálkozom, hogy ilyen a mostani görbéd! Nagy erő kell ahhoz, amin most átmész…sok erőt neked! Az előző görbéd valóban szép, ezek szerint a lelked okozta a mostanit.

kedina,
tudom mit érzel, nekem ez a 25. ciklusom és 37 éves vagyok. Na, ki tudja emelni a tétet?
jniki82
2014-09-29 15:44:50

kedina,

persze kiadják a beutalót sztk-ban is.Sőt nálunk nem kell időpont, ha szakorvosi bautalód a házi orvosival ellentétben,
kedina
2014-09-29 15:32:15

Plum, tudom, hogy igazad van. De ilyenkor bele tudnék dőlni egy nagy fekete lyukba, ahol eltűnik minden és elfelejtem ezt a borzalmas küzdelmet, legalább egy időre...

Moha, igen plumnak igaza van. Szerintem is adj neki választási lehetőséget. Ők is szenvednek ám a sikertelenségtől, csak máshogy mint mi és máshogy fejezik ki. És az, hogy egy nő irányít? Ki tudnak akadni. (Nem kell tudniuk...:P )
Mond el, hogy megérted. Hagyd pihenni picit.
Az enyém se akarja mindig ugyanazt amit én, de nem baj. :)

Ha Sztk-ba megyek nőgyógyászatra vérvételi beutalóért, ott is kiadják? Mi a tapasztalatotok? Nincs kedvem megint átutazni a fél várost éhesen..
atthemoment
2014-09-29 15:24:56

Moha, Kedina
..és mindenki aki kicsit elkeseredett, hogy régóta itt van.
Személy szerint nekem hatalmas erőt adtok, azzal, hogy bár hosszú ideje küzdötök a célért, mégsem adjátok fel. Rajtam kívül is biztos van jó néhány lány (ha nem is ír ide csak olvas titeket/minket régóta) akiknek példát mutatok!Nem ér elkeseredni, mert motiváltok minket is, hogy ennyi idő után is mentek előre az úton.
popi532
2014-09-29 15:15:20

Plumeria14! 22. -Én voltam az orvosnál azt mondta,hogy most érik a bal petefészekben tüsző és egyenlőre úgy gondolja nem kell beavatkozni,viszont lehet bezavartam a cickafark teával amit kb két hete kezdtem el inni.már arra is gondoltam ,hogy a lelki traumám kavart be ma hoztam haza a kislányom hamvait múlthéten is ezt intéztem.A múlt havi görbém ehez képest tökéletes volt.
Beus77
2014-09-29 15:11:47

jniki

Igen, oda járok endokrinológushoz is,már régóta, a Bencsik doktornőhöz. Meg vagyok vele elégedve.
De van egy másik magánrendelő is, Mentaház a neve, neten utána tudsz nézni.

kedina
:-( sajnálom

Moha
Tudom mit érzel :-(. Én is folyton cseszegettem a férjemet...
de nem volt értelme...egészen addig míg a doki ki nem mondta, hogy vele is baj van...na az talán hatott...kopp-kopp...
Sajnos ők ezt nem érzik át...és nem is beszélnek róla..
pl. az inszemet nem is mondtuk el az Ő szüleinek, pedig tudják, hogy régóta próbálkozunk...mert akkor ugye kiderült volna az Ő problémája...(az enyémet tudják) és akkor hallgathatta volna anyukája "szentbeszédjét".

Amúgy teszteltem ma, de nem lepődtem meg az eredményen...
inszem után a 15.napon...tök negatív...összhangban van a hangulatommal...
Holnap kell mennem dokihoz...
plumeria14
2014-09-29 14:59:12

Adrienn830,
ha jól emlékszem, akkor holnap mész vissza a dokihoz és vele meg tudod beszélni a továbbiakat…mint ahogy már korábban is írtam, nekem nincsenek jó tapasztalataim az utroval…feleslegesen kitolja a ciklust.

popi532,
nem igazán és a grafikonod is érdekes…Milyen vizsgálatokon voltál eddig?

Moha,
nekem van egy javaslatom…végy egy kis tálkát, pohárkát és minden reggel tedd bele a párod bogyóit …és mond meg neki, hogy annyit vegyen be belőle, amennyit jónak lát…szerintem hamar el fog jönni az a pillanat, amikor minden elfogy majd belőle.

kedina,
megyünk tovább, mert még nem értük el a CÉL-t!
kedina
2014-09-29 14:15:22

Hát. Én nem tudok már mit mondani. Túl vagyunk a 1,5 éves próbálkozáson... :_(

Hát Moha. Én tényleg a 22. ciklusomat kezdtem...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!