Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha! Cickafark teát iszom most, és megvettem a palástfű teát majd elkezdem inni. Csak azt nem tudom mikor kell elkezdeni pontosan! Tudom,hogy a peteérés után, de mikor leeseik a hőm vagy másnap vagy hogyan? A méhpempőt még nem próbáltam! De inkább azt ajánlod, mint a Premenst? Köszi a válaszokat,de nagyon új vagyok még ezekben a dolgokban!! :/
atthemoment
2014-09-30 12:03:49
Moha!
Köszi az infót. Én Pécsre járok.
A nőgyógyász mondta, hogy sima endóshoz ne menjek, majd ő az összes eredmény függvényébe a meddőségi team-hez tartozó endóshoz küld.
Moha13
2014-09-30 11:58:06
atthemoment
Ja, a méhnyálkahártya vastagság szerintem teljesen jó így ovu felé közeledve. :)
Tina
A dokiktól ne várd, hogy majd ajánlgatják, hogy miket nézess...általában az van, hogy nekünk kell kikönyörögni a dolgokat. Így megy ez.
Egyébként a sárgatestelégtelenségre (ami a progeszteronhiányt okozza) valakinek beválik a palástfű tea, a méhpempő...ezeket próbáltad már?
Adrienn830
2014-09-30 11:56:27
Sziasztok, ma vagyok inszem után a 18.napon, teszteltem negatív és magam alatt vagyok, abba is hagytam így az utrot így már nem kell szednem. Ma bejelentkezek lombikra Debrecen kaáliba azaz felhívom és érdeklődök. Októberbe elvégzünk szerintem még 1 inszemet. Pár nap és mensi is megjön de minek :'(
Moha13
2014-09-30 11:55:08
atthemoment
Ez most a dr. Balázs Csaba endodoki volt, aki azt mondta, hogy 4,4 alatt nem áll veled szóba más endós?
Egyébként szerintem örülj, hogy van egy jó dokid, és hogy kiderült ez a magas TSH. Lehet, hogy csak ennyin múlik a siker, lejjebb viszitek és nemsokára nem is látunk itt, mert mással vagy elfoglalva..és aztán visszajössz írni a reményhozóba. Képzeld el...milyen klassz lesz! :)
Na, megyek sütit sütni, mert megérdemli a drága kis férjem...:)
Tina82
2014-09-30 11:50:32
Plum az előző hónapokban magasabb volt az alaphőm! Azt vettem észre,hogy azóta ilyen alacsony mióta a kinti hőmérséklet is alacsonyabb lett kinn. Minden értékem most már jó, egyedül Anti-TPO-t szerintem nem nézték! De nem is mondta az orvos,hogy kellene! Bár nem tudom pontosan hogy van az feltüntetve a laboros papíron!
Miután mondtam neki,hogy cickafark teát iszok,arra ajánlotta a Premens tablettát és már a mai nap is elkezdhetem szedni!(14.nap - pé. kb még egy hét múlva lesz. De ami papírt adott erről a szerről, azon rajta van,hogy a sárgatest elégtelen működésére ajánlják, ami segít a beágyazódásba és a terhesség megtartásában is! Tehát akkor nem tudom! Vagy esetleg tudtok valami mást ajánlani, ami ebben segít????
atthemoment
2014-09-30 09:55:38
Sziasztok!
Megjöttem a a 12. napi uhról. A dr azt mondta a 4,04es TSH-ra, hogy majd amikor megvan minden eredményem és konzultálunk október 29-én akkor majd megbeszéljük. Kérdeztem menjek-e addig endohoz. Azt mondta 4,4 alatt nem áll szóba velem egy sima endos, majd beutal, ha kell a saját endosához. De ő minden eredményt egybe szeretne látni. Szerintem ez így korrekt. Türelmesnek kell lennem, ezen a kis időn már semmi nem múlik. A diétám jól halad, remélem azzal kicsit javítok a helyzeten.
Tüszőt nem látott. Ez 12. napi uh volt, nekem 18-19. napon van peteérésem. Látnia kellett volna már valamit?
És azt írta a papírra, hogy endometrium 7,5 mm. Az jó?
Moha13
2014-09-30 08:32:02
IziSzem
Ez tényleg nagyon jó, én is nagyon örültem, hogy szépen helyreállt minden a missed ab után, bár nálam nem volt műtét.
Szorítok, hogy most már minden jól alakuljon! :)
kedina
:(
Moha13
2014-09-30 08:30:06
Plum
De érdekes, hogy ezt írod!!!
POnt tegnap meditáltam itt azon, hogy el kéne menni egy jósnőhöz...csak félek, mert mi van, ha azt mondja, hogy sosem lesz gyerekem, vagy valami ilyesmi...na, ez tényleg rányomná a bélyegét az egész további hozzáállásomra. Így legalább mindig reménykedek.
Egyébként 2011 tavaszán voltam jósnőnél, mert elkísértem valakit és ha már ott voltam, én is elcsábultam. És akkor rákérdeztem a gyerekre is, és azt mondta, 3 éven belül nem lát babát. Hát, eddig bejött. Kérdeztem, hogy és később, mondta, hogy az már túl sok idő, annyira nem lát messzire, mert ott még bármi történhet, és inkább nem szokta megmondani a távolabbi dolgokat. csak 3 évre előre tudja biztosan. Bejött. Most 2014 van. Hát, most értem a végére a 3 évnek, most már jöhetne.
IziSzM
2014-09-30 08:28:53
Jo reggelt lanyok!
Muszaj megosztanom veletek az oromom :) ma megjott a menzeszem, pontosan 28napra a befejezo mutetem utan! elkepeszto hogy ezt mondom, szerintem kb 10 eve nem ereztem ilyet de annyira boldog vagyok hogy a veteles es a mutet nem boritotta fel a ciklusom. Most indul minden ujra, jovo heten megyek kontrollra a dokihoz, kivancsi vagyok mit mond, remelem minden rendben es nemsoka probalkozhatunk ujra!
Szep napot mindenkinek ezen gyonyoru napsuteses reggelen :)