Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum- hát igen én se hiszem hogy ott lenne, még várom az ovut, remélem lesz!
kedina
2014-09-29 07:51:04
Leestem. Mensi, barnázás sehol. Izgi nap lesz. :S
erdibetty
2014-09-29 07:51:02
Sziasztok,jò reggelt mindenkinek.
Tényleg nagyon hideg van! Réteges ruhàzat!
Köszönöm a doki ajànlatokat!
Maximail
Mivel amúgy is a MM mellett döntöttem, megpróbálok az àltalad ajánlott drnőhöz időpontot kérni. Köszönöm.
Atthemoment
Szerintem a tüszövizsgàlat hüvelyi UH. Azthiszem.
Amúgy amit a múltkor elfelejtettem, a T3am szintén. Hatàr esett lett, mert 6.500 a hatàr, és 6.400 lett, a T4em viszont pont a hatàrérték felénél vagy kb.
Én ma reggel ìgy:
plumeria14
2014-09-29 07:47:47
Nóri90,
szerintem várj még néhány napot és tesztelt újra, mert bíztató a görbéd!
Klatina,
érdekes görbe, de az is érdekes, hogy a rendszer behúzta az ovud…igaz volt leesés, de a hőd nem igazán emelkedett az ovu előtti felé…
atthemoment,
hüvelyi :)
Én ma így:
atthemoment
2014-09-29 06:47:55
Jó reggelt:-)
Hű de hideg van és még mi lehet kint.
Moha, Plum
Csatlakozom a pesszimista életérzéshez, de fogjuk az időre, hogy attól van.
Moha gondolom azt is érzed, hogy most már te lennél a soros, neked kellene következned. Mindenki jön megy itt...Sok ez a húszon akárhány ciklus, megértelek. Mekkora felújításban vagytok egyébként? Lehet, ha elkészültök megérkezik.
Nóri90
Üdv a korán tesztelők táborában:-) Szerintem a nemvárt napja a legjobb nap tesztelni. A 10es teszt valakinek a 10. napon is pozitív de sok esetben csak később.
Fantasyc
Jók is görbe egyébként, szerintem is simán lehetne babás, ha nem tudnánk amit írtál.
Én 3 napja nem mérek mert benyikkant a lázmérőm, ma veszek egy másikat. Szerintem lázad, mert a múltkor megígértem, hogy falhoz csapom:-)
De most annyira nem is izgat a hőm. Holnap megyek 12. napi UH-ra tüszőnézésre. Szerintetek ez hüvelyi vagy hasi UH? Ezt nem is kérdeztem meg. Holnap kapom a beutalót is endo drhez.
Legalább az illúziója megvan, hogy valami történik.
KLANITA
2014-09-29 06:00:47
Jó reggelt!
Már elég lesz a 36,3 ból!
Nóri90
2014-09-29 05:56:42
Sziasztok!
Ránéznétek a görbémre?
Szerintem egy nappal később volt ovum. ma teszt negatív.
10-es érzékenységűnek ilyenkor már ki kellene mutatnia, nem?
Előre is köszönöm
yoggi
2014-09-28 21:55:28
jniki,
Az anti-TPO-t altalaban akkor nezik, ha baj van a pajzsmiriggyel es immunbetegseg gyanuja merul fel. Ismetelt veteleseknel is nezni szoktak. Szerintem ha normalis a TSH es a t4 szint, akkor nem feltetlenul neznek anti-TPO-t, de kerni biztosan lehet a dokitol sajat megnyugtatasunk kedveert :)
maximail
2014-09-28 20:53:12
Erdybetti!
Ha rövidebb a ciklusod, akkor szerintem a 20.-on, ha hosszabb, a 23.-on.
Én szívből ajánlom Neked a Mensmentist (MM), és ott konkrétan Breyer Helga doktornőt. :-)
kedina
2014-09-28 18:24:52
Na halihó.
Tegnap délután barnázás, estére elmúlt, majd este tojásfehérje szerű nyák, most barnázok...:( Ehh. Hát én nem tudom reménykedjek e..:(