Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BTrixy
2014-09-30 19:26:25

Kedves erdibetty!

Köszi a segítséget, jegyeztem az E vitamint. Annyira pörögnek ebben a fórumban az események, hogy néha csak kapkodom a fejem. :) Akkor kb. addig szedted a Clostyt, mint én, nekem 25-én, csütörtökön fogyott el. Te hogy állsz most? Miket tapasztaltál? Csatolom a görbém is, most így néz ki. Ha jól emlékszem Te írtad, hogy halvány csík megjelent az ovu teszteden. Az enyémen is tegnap óta. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy Nektek volt már ugyanolyan erős mindkét csík? Mert olyat még nem láttam, de majdnem ugyanolyan erőset szinte minden hónapban. Azért reménykedem benne, hogy használt a gyógyi, bár a 10-14 mm-es tüszőktől nem volt elájulva a doktornő a 11 napon. Mennyivel könnyebb lenne, ha az ember egyértelműen tudná mikor van peteérése... De remélem a hőmérős módszer és az akciók meghozzák az eredményt, jövőre a Babót. :)
atthemoment
2014-09-30 19:20:19

Egyébként a hormonértékeim rendben voltak, csak a TSH nem. FSH stb jó volt.
atthemoment
2014-09-30 19:17:31

Plum

Ettől tartottam:-( Elképzelhető szerinted, hogy az ovuteszt téved? 3-4 ciklusban is szépen 2 napig pozitívan mutatta a ciklushosszhoz igazodó időben. Vagy az is lehet, hogy ez a mostani egy ovu nélküli ciklus lesz. Elvileg eddig a görbém is szépen emelkedett és a rendszer is akkor mutatta mind a teszt. Mi a véleményed?ááá, kész vagyok
Egyébként, ha nem lenne tüszőm akkor azzal mit csinálnak?

Megdöbbentem ma a meddőségibe, hogy mennyire sokan voltunk ott. És mennyire 35 fölött volt mindenki, talán velem egy korú nem is volt(31). Egy szegény csaj ott pityergett mikor kijött a drtől,hogy megint nem sikerült...Istenem mennyire sokan vagyunk ebben a cipőben.
tomka
2014-09-30 18:46:17

kedina

Az akupunktúrát több mint egy éve kezdtem, és azóta is folyamatosan járok - ha a kívánt gyermekáldást nem is hozta meg, de legalább a közérzetem jobb utána...
jniki82
2014-09-30 18:34:06

Hát lányok nekem azt hiszem megzavarta a ciklusomat a műtét.Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi és nem is érzek semmit!Ez egyrészt jó, mert legalább nem parázok attól, hogy kiújúl az endometriózisom, másrészt meg nem mert így megint felborúlt a rendszer.Kíváncsi leszek mikor jön meg!
kedina
2014-09-30 18:24:15

Tomka
Nem tudom lehet e ezt jól kezelni, pláne annak, aki túl van mondjuk már 1 éven. Nekem egyre nehezebb.
Írtad, próbáltad az akupunktúrát. Meddig? Miért hagytad abba? Én július vége óta járok, 2 hetente.
Egyébként kevésbé görcsölök, mint eddig. Viszont most pecsételtem menzi előtt..
tomka
2014-09-30 18:18:16

Sziasztok,

bevallom, kicsit azért megnyugtat, hogy ti sem kezelitek szignifikánsan jobban ezt a helyzetet...

Mindenesetre nagyon jól esett, hogy ennyien támogattok, meg talán több felé is oszlik a teher, ha az ember beszél róla, úgyhogy arra gondoltam, hogy a jövőben megpróbálnék aktívabban is részt venni a fórum életében. Már ha nem bánjátok, persze.

Grafikonom most nincs, de valamikor a hét második felére várható a menzeszem, és utána indul a stimuláció, majd beszámolok a fejleményekről. Elvégre ez akár még hasznos is lehet, úgyis többen álltok ilyen-olyan módon asszisztált ciklus előtt... Remélem valaki majd még hasznosítani tudja a tapasztalataimat. (Legalább ennyi értelme legyen ennek a kilátástalankodásnak, nem?)
jniki82
2014-09-30 16:35:13

tomka,

hangulat ingadozésra nekem sincs beállt receptem.Van amikor azt érzem minden rendben lesz és alig várom hogy ismét próbálkozhassunk és van amikor "ugysem lesz semmi az egészből".De ne add fel!!!!!!!!!!!

Tina,

premens ügybn sokat nem tudok mondani.Szedem, de nekem nem voltam premenstruációs tüneteim tehát arra nem kellett a prolaktinomra mg nem tudo, hogy jó-e.
Ehhez lenne egy kérdésem nekem is, ha magánban megyek el endódokihoz akkor csináltathatok szerintetek sztk-s vévételt?Mert igen húzós árakkal bírnak amint nézegetem.

Moha, jósnőn én is gondolkodtam, de valahogy nem visz rá a lélek!
plumeria14
2014-09-30 15:52:28

atthemoment,
ha a 18-19. napon szokott lenni az ovud, akkor a 12. napon már látnia kellett volna tüszőt. Egyébként a 7,5 mm-es méhnyálkahártya jó.

Tina82,
sajnos egyetlen orvos sem fogja neked javasolni az Anti-TPO-t. Ha én nem megyek el magánlaborba, akkor soha ki nem derült volna a pm gyulladásom, ami sajna meddőséget okoz.

Adrienn830,
arra azért vigyázz, hogy lombikos kivizsgálásra (vérvétel) csak tiszta ciklusban menj, amikor nem szedsz semmit.
maximail
2014-09-30 13:56:56

Moha!

Tegnap nem szóltam hozzá, de az jutott eszembe, hogy vajon mennyire tudtok erről a problémával beszélgetni a pároddal? Meg tudtátok beszélni a vetélést az ő szemszögéből is? Tudod, hogy mit érez ezzel az egésszel kapcsolatban a lelke mélyén?

Ezt nem neked mondom, hanem általában mindannyiunknak, beleértve magamat is: Szerintem nagyon fontos szem előtt tartanunk, főleg ott, ahol az apa jelölt is éppen annyira vágyik a babára, mint mi, hogy ez ugyanúgy az ő problémájuk is. Igaz, hogy elsősorban a mi testünkkel történik, de az ő lelkükkel is. Ugyanannyi szorongás, önvád, bánat, stb. lehet bennük is, míg a sztereotípiák miatt (mindenki a nő érzéseire figyel, mi beszélünk róla, stb...) még értünk is aggódniuk kell, a mi érzéseinkre is figyelniük kell. Én kb. másfél évig nem beszéltem erről nyíltan a férjemmel. Eljött velem a meddőségibe, volt spermavizsgálaton, kérdezte, hogy nálam találtak-e valamit (soha semmit), de érzésekről nem beszéltünk. Én direkt nem zúdítottam rá, ha el voltam keseredve, de soha nem kérdeztem, hogy ő mit érez. Aztán kb. egy évvel ezelőtt elkezdtünk erről beszélni, és azóta sokkal könnyebben kezelem ezt az egész helyzetet, illetve még inkább elmélyítette a kapcsolatunkat. Úgy érzem, végre megosztottuk ezt a terhet, és azóta mindenben közösen döntünk. Minden időpontról, és minden további lépésről. Azelőtt kicsit úgy érezhette, hogy ő a partvonalról figyeli az eseményeket. Így viszont már a közös, váll vállvetve harcunk. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!