Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BTrixy
Vas, Thireoglobulin( pajzsmirigy),hemoglobin....
Nem voltál még teljes hormonsoron, 3. és 21.nap.? LH, fsh, ösztradol, progeszteron,tesztoszteron,prolaktin, plusz TSH, T3, T4, AntiTPO. TSH-t láttam néztek.
Nekem a 3. Napit a nőgyógyász kérte, de a hormonokon kívül teljes vérképet és vizeletképet kért. A 21.re én megyek (önàllósìtom magam) :).
BTrixy
2014-09-30 20:19:19
erdibetty
Nekem nem volt a gyógyszer szedése alatt semmi problémám, hőhullámom sem. Egy kis szurkálást én is éreztem ma bal oldalt, most erre is nagyon próbálok figyelni, remélem nem csak beképzelem. :) Ami aggaszt, hogy írod, hogy vérvételre is mész és Endokrinológushoz. Engem egyikhez sem küldött a nőgyógyász. Vagy magamtól kell mennem? Vérvételem volt, a házi dokival küldettem be magam egy más dologgal kapcsolatban, ennek eredményét vittem el múlt héten a nőgyógyászhoz. Ő a következő dolgokat tartotta fontosnak, ezeket írta a leletemre: Fe: 11,6 VC: 4,9 TG:1,27 chol: 4 vvt: 4,71 Hgb: 136 Ht: 0,413 Thr: 269 fvs: 5,3 TSH: 1,25. Ti ebből értetek valamit? Amit néztek minden határértéken belül volt.
erdibetty
2014-09-30 19:58:27
Én ma így:
erdibetty
2014-09-30 19:54:22
BTrixy
Szia. Én 26.àn vettem be az utolsót. A 2.napomon kellett elkezdenem,mert aránylag rövid a ciklusom(26-27naposak).
Befejezés után 2 nappal már nem volt hőhullámom, plusz tegnap òta a jobb petefészkemnél érzek szurkálàst. Majd most este csinálok megint ovu tesztet, remélem már erősebb lesz. Vérvételem okt.11- én lesz aktuális, majd utána jelenésem lesz egy Endokrinològusnàl.
kedina
2014-09-30 19:39:54
atthemoment
Van olyan ciklus, amikor nem érik tüsző. Ez igazából normális. Csak mi nem örülünk most ennek...
erdibetty
2014-09-30 19:39:18
Sziasztok.
Gondoltam megosztom veletek, hátha valakit érdekel.
Kicsit utána jártam àraknak. 21.napi vérvétel, 6 féle hormon, darabonként 1800 Ft, plusz AntiTPO 1700ft, plusz vérvétel àra 1100ft. Összesen 13600ft. A legtöbb helyen ennyibe kerül. Plussz 1-2 nap múlva van eredmény.
Én 32 vagyok, és kb 2.5 év van mögöttünk és nemrég derült ki, hogy 3 felett van a TSHm. A 4.doki kérte egyedül ezt a bizonyos TSH, T3, T4 vizsgàlatot.:( És ha kiderül, hogy esetleg ez àll a sikertelenségek hátterében, na én akkor leszek nagyon pipa, hogy eddig tartott kiderìteni!!!
Mindenkinek sok sok kitartàst!
kedina
2014-09-30 19:38:48
Tomka
Te hova jársz szurkáltatni egyébként? Nekem mondta hogy a zöldborsót és a petrezselymet felejtsem el. Állítólag a borsó, ha sokat eszünk fogamzásgátló hatású is lehet. Én meg 2 naponta ettem...
atthemoment
2014-09-30 19:29:41
Plum
4,04 a TSH-m, majd októberben lesz meg az összes más eredmény és azzal együtt küld a nőgyógyász a meddőségi centrum saját endosához. A magas TSH magát a peteérést is akadályozza?
plumeria14
2014-09-30 19:27:39
atthemoment,
a TSH-d mennyi volt? Kezelik? Ezt mindenképpen rendbe kell tenni, mert sajnos ez is okozhatja a sikertelenséget és mással is összefügghet...a szervezetben minden mindenre hat, nagyon kényes az egyensúly és ha valahol van egy kis bibi, akkor rögtön borul minden...