Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit valószínű, hogy holnap lesz ovud, most stagnálás van, ha holnap emelkedik, akkor tuti. De ez durva a fasttest-től, én eddig nem is néztem hogy megfelelőt küldtek-e nem is gondoltam volna, hogy mást is hozzácsomagolnak, mint amit az ember rendelt. De ezek szerint simán hibáznak. A lényeg, hogy közeleg az ovud, és kívánom, hogy ez a ciklus sikeres legyen :)
Milla, te megcsináltatod most az átjárhatóságit, vagy előbb próbálkoztok spontán, és csak utána esetleg ha mégsem jönne össze? a progit elkezdted szedni? Biztos meg fog majd jönni, és visszaáll minden a normál kerékvágásba. Én nagyon nem várom az átjárhatóságit, de mindent a cél érdekében, tudom, hogy muszáj, ez a protokoll. Majd akkor lesz már jó, ha végre túlleszek rajta.
Edit90
2019-10-03 09:04:34
sziasztok!
Lion: köszi,èn úgy tudtam,hogy 20-22körül màr kellene repedni,de most megnyugtattàl:)
GöVica: Akkor neked is jóval nagyobbak voltak,mint 20,köszi :) Nekem is most clostis hónap,azèrt is kèrdeztem:)
Andi: csinàlok napi 2t,amikor itthon vagyok,de ha megyek dolgozni,akkor csak a reggeli elsöböl tudok,meg este 8utàn. Tegnap is csinàltam reggel is,ès este is,az esti màr egèsz erös lett,emiatt màr megnyugodtam.
Aztàn ma reggel is cainàltam nem az elsöböl,ès totàl pozitív. Màr kb. megszàradt,amikor rànèztem a csomagolàsra,ès kèpzeljètek a fasteströl rosszul küldtèk. Rendeltem 20db 30as tesztet,ès vannak közte 40esek.Most szètvàlogattam,de kitudja hànyat csinàltam màr meg,nem figyeltem. A ma reggeli 40es. Lehet,hogy a tegnap reggeli is az volt,nem tudom,a csomagolàst kidobtam,a tesztcsíkok meg tök egyformàk. Szóval megnyugodtam,minten okè,söt...màr a hasam sem feszít annyira,ès a mèhnyak,meg a nyàk a szokàsos ovu elötti àllapotot mutatjàk:) A görbèm most ilyen:
Jozsa85
2019-10-03 06:23:06
.
Jozsa85
2019-10-03 06:22:26
Sziasztok!
Merem ezt a honapot es meglatjuk..
GőVica34
2019-10-02 22:31:39
Andi általában késő du. Vagy este voltunk együtt. Hétközbe nem igen voltunk együtt reggel. Reggel max csak hétvégén.
Andi198729
2019-10-02 22:02:46
Gővica ti a pozi napon voltatok együtt este v.reggel? Aznap még nem repedtek meg a tüszők. Másnap nega lett a teszt és akkor is együtt voltatok este v.reggel? Akkor valószínü h.másnap lehetett ovud akkor repedtek meg a tüszők és mindkettő megtermékenyült mert ikerterhességnek indult.Az időzítésben sokat számíthat az is h.reggel v.este történik az együttlét.csak iránymutatásként kérdezem hátha ez is segithet a spontán fogantatásban:)
GőVica34
2019-10-02 21:41:59
Edit nekem aznap volt pozitív az ovu teszt(clear blue) mikor voltam UH-n. Jobb és bal oldalon is volt tüszőm. 26mm és 27mm. Másnap negatív volt a teszt. De ez ugye clostis hónapban.
Andi198729
2019-10-02 19:50:59
Milla örülök hogy jó dolgokat mondtak :) nekem is ugyanezeket mondta Krizsa h.spontán próbálkozzunk és ha esetleg nem jön össze akkor inszemináció.
Én ma voltam László Ádám professzornál rákszűrésen és kézzel megvizsgált. Mondta h.nagyon szép a méhszáj ép hám van rajta és mondta h.belül is rendben vagyok ne aggódjak. Október 28-án átjárhatósági ő fogja csinálni. Röntgenes lesz 30.000 ft lesz. Ez bentfekvéses sztori lesz de azt mondta h.aznap hazaenged. Másnap itthon kell pihennem. Utána viszont remélem nem kell itthon pihennem mennem kell a bőgőpróbákra nem hanyagolhatom el. Azt mondta h.harmadnap már mehetek :)
Kicsit félek tőle... kellemetlen lesz mondta h.előtte vegyek be 2 cataflamot mert erős menstruációs görcshöz lesz hasonló.most középidőben sajna nem tudunk próbálkozni mert kedden lesz spermavizsgálat a férjemnek és előtte 3-5 nap önmegtartóztatás. Ma vagyok a 9.ciklusnapon:S hát mindegy legyenek meg a vizsgálatok most az a fő.
Milla880529
2019-10-02 19:05:41
Sziasztok,
Túléltem a tegnapot. Progeszteron szedésére azt mondta,hogy ciklikusan szedem, ez így jó, ugye kételkedtem, hogy jól szedem e, de megerősített az orvos benne, hogy igen. Most bekell szednem 10 tablettát,hogy megjöjjön.
Amikor azzal kezdtem,hogy hát nem szedtem be a vérvételek (progeszteront) miatt és azóta sem jött meg,mosolyogva annyit kérdezett: Nem vagyok terhes? :)
Elmondtam neki, hogy sajnos nem.
Összekészített mappánkra azt mondta nagyon klassz, hogy ilyen felkészülten jöttünk.
Hormon eredményeimre azt mondta jó, az LH és FSH arányom is. Kérdezte a PCOS-t, hogy tudom e mi az. Mondtam neki, hogy nagy vonalakban. Rákérdezett van e lent cisztásodás. Mondtam neki, hogy nincs és a Doktornő se mondta.
Ugye látta az inzulin értékeimet és a glükóz értékeimet, mondta hogy ugye meg tudja csinálni nekem az inszeminációt, de ha nem sietünk, akkor várjunk 1-2 hónapot. Ugye most kezdtem el a gyógyszer szedését, ő várna.
Annyit mondott, hogy lehet 2 hónap alatt összejönne természetes úton.
Azt mondta, ha most megjön, akkor mindenképp megcsinálná a petevezeték átjárhatóságit, hogy azt kizárjuk, hogy az okoz e problémát. Felírt pár ajánlott vizsgálatot, például trombózis vizsgálatot.
Ajánlotta, hogy beszéljek egy táplálkozási tanácsadóval: Dr. Popovics Szvetlanaval,őt már a nőgyógyászom is ajánlotta, de így már egy szakember is őt ajánlotta, így hihetőbb.
Nagy vonalakban ez történt. Most megprobálkoznék egy két hónapig még és ha nem jön be, akkor decemberben irány Debrecen. Hozzá teszem nem olcsó az inszemináció,plusz ez a petevezeték átjárhatósági.
Én most megpróbálnám :) Most mit veszítek? Semmit, igazából az inszemináció eredményességére az értékeim is hatással vannak.
Mérek vagy 2-szer még, aztán ha nem,akkor belevágunk :)
Köszönöm az érdeklődést!
Andi198729
2019-10-02 14:41:54
Milla, miújság veletek? Mi volt a konzultáción? Szorítottam nektek ;-)
Milla, te megcsináltatod most az átjárhatóságit, vagy előbb próbálkoztok spontán, és csak utána esetleg ha mégsem jönne össze? a progit elkezdted szedni? Biztos meg fog majd jönni, és visszaáll minden a normál kerékvágásba. Én nagyon nem várom az átjárhatóságit, de mindent a cél érdekében, tudom, hogy muszáj, ez a protokoll. Majd akkor lesz már jó, ha végre túlleszek rajta.