Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Beus77,
igen, sajnos a szép görbe engem már nem hat meg. Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem, de nem értem, hogy a mnyh-ának mégis milyen vastagnak kellene lennie? Az, hogy látja a sárgatestet, arra utal, hogy volt ovud.
Amicsek,
a program elsődlegesen a hőt veszi alapul…de csak akkor jelöli be, ha érzékeli azt, amihez azt kell, hogy legalább 3 egymást követő napon magasabban legyen a hőd, mint a ciklus első felében.
Moha,
mindenkinek vannak ilyen napjai…
atthemoment
2014-10-01 13:42:54
Kint futsz a szabadban vagy futógépezel? Mennyit futsz? Én ezt is túlgondoltam és azt hittem esetleg nagy megerőltetés lenne..vagy mit tudom is én mit hittem..olyan lemondásokat csináltam magamnak, amiket nem is kellett volna..csak szépen lassan nem vagyok önmagam..Azt hiszem ideje leporolni a futócipőm:-)
maximail
2014-10-01 13:33:29
Atthemoment!
A futást kezdd újra! Nekem sokat segít!
maximail
2014-10-01 13:32:06
Látom, mindenkinek lóg az orra... Lehet, hogy front van? :-)
maximail
2014-10-01 13:31:35
Csajok!
Egy másik fórumon olvastam egy bejegyzést. Az előzménye az volt, hogy a topikindító felvetette, hogy milyen veszélyes addig teherbe esni, míg nincsenek rendezve a rossz értékek (elsősorban az IR-ről volt szó), és milyen veszélyes, hogy sok orvos úgy adja a drasztikus kezeléseket (hormonok, lombik), hogy ezzel nem törődik. A kommentelő azt írta hogy van, amikor az ember eljut oda, hogy már nem érdekli semmi, azonnal terhes szeretne lenni, és nem tud várni, hogy hassanak egyéb kezelések.
Én meg pont azon siránkozok, hogy miért nincs valami, amit lehetne kezelni, és nem kellene inszemre menni, meg esetleg lombikra. Én nem szeretném ezeket, nem tudok bizakodással lenni, inkább úgy érzem magam, mint birka a vágóhídon. Ez miért lehet? Én nem akarom annyira azt a gyereket? Vagy csak más a szemléletem? Jaj, annyi minden kavarog bennem megint! Úgy szeretném vissza kapni azt a lelki nyugalmamat, ami 4-5 hónapig rajtam volt!
atthemoment
2014-10-01 13:24:14
Hát Lányok, kb ugyanez. Nincs kedvem mérni, írni, bosszankodni..
Tegnap megfogadtam, hogy nem mérek többet. Nem tesztelek. Minden nap együtt vagyunk általában, ha kimarad az max egy nap, tehát felesleges stresszelnem azon mikor van ovu vagy van-e egyáltalán.
Találtam egy szösszenetet a youtube-on. A megfelelő peteérést elérhetjük úgy is, hogy minden reggel 3 tojásból szalonnás rántottát eszünk. Pont így ettem mielőtt eldöntöttük, hogy gyereket akarunk. Minden reggel 3 tojásból szalonnával.
Csak tudnám miért hagytam abba ezt is?! Csak úgy mint a futásaimat és a munkát. Túlgondolkoztam én ezt a gyerek-projektet. Ez már tényleg egy projekt és talán ez a baj. De most rábízom magunkat a természetre és kicsit visszaveszek, mert bekattanok.
indhra
2014-10-01 13:14:04
Sziasztok Lányok!
Velem az égvilágon semmi érdekes nem történik, naponta feljövök és olvaslak benneteket, hozzászólni most nem tudok.
Egy kicsit bedepiztem, a görbém valami ritka szar, az ovuteszteket nagyon unom - ebben a hónapban megint full negatívak, az uram néhány napra elutazott munkahelyi tréningre a Mátrába (pont a "legjobbkor"), wáááhhh :/
Csatolom a görbémet, elég érdekes... hétvégén volt egy nagy kiugrás, aztán másnapra nagyot esett. Ott szombaton volt egy kis iszogatás, lazítás, amit vasárnap reggel bejelöltem adatfelvitelkor (alkoholfogyasztás), de érdekes módon nem foglalkozik vele a rendszer (számítottam rá hogy figyelmen kívül hagyja, de nem). Puff :(
Peteérésemnek tegnap kellett volna lennie, a hő és az ovuteszt sem támasztja ezt alá. Mindegy, folytatom tovább a tesztelést a 18. napig, hátha csak elcsúszott...
Moha13
2014-10-01 12:48:06
Sziasztok.
Csak jöttem...de nem tudom miért. Nincs kedvem semmihez sem hozzászólni, csak úgy vagyok...
Töltött lángost sütök. töltelék: hagyma, darált hús, gomba, petrezselyem, vaj. Nagyon finom, ha valaki kéri a receptet, szívesen elküldöm. :)
jniki82
2014-10-01 10:32:00
Amicsek,
elég hozzá csak a hő!Én is csak azt szoktam megadni!
Amicsek
2014-10-01 09:48:33
Lenne mèg egy kèrdèsem. Az ovu akkor lesz csak sötèt zöld,ha a mèhszáj ès váladèk vizsgálatokat is beírom? Nem elèg neki ehhez csak a hő? Mert az a gondom ezzel,h mèg a váladèk minősègèt csak csak beírom,de a pozíció vizsgálatot kihagyom,mert tök bèna vagyok,nem tudom mit kell èrezni...
igen, sajnos a szép görbe engem már nem hat meg. Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem, de nem értem, hogy a mnyh-ának mégis milyen vastagnak kellene lennie? Az, hogy látja a sárgatestet, arra utal, hogy volt ovud.
Amicsek,
a program elsődlegesen a hőt veszi alapul…de csak akkor jelöli be, ha érzékeli azt, amihez azt kell, hogy legalább 3 egymást követő napon magasabban legyen a hőd, mint a ciklus első felében.
Moha,
mindenkinek vannak ilyen napjai…