Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lenne mèg egy kèrdèsem. Az ovu akkor lesz csak sötèt zöld,ha a mèhszáj ès váladèk vizsgálatokat is beírom? Nem elèg neki ehhez csak a hő? Mert az a gondom ezzel,h mèg a váladèk minősègèt csak csak beírom,de a pozíció vizsgálatot kihagyom,mert tök bèna vagyok,nem tudom mit kell èrezni...
Amicsek
2014-10-01 09:44:38
Köszönöm a választ,èn is erre gyanakodtam,de mindig hagyom a digi hőmèrőt csipogás után pár percig nyelv alatt..Akkor láttam nem emelkedik tovább,gondoltam ez a rendje a dolognak...mindegy várok..mást ùgysem tudok..
Beus77
2014-10-01 08:46:09
Sziasztok Lányok!
Plum
Tudom tele a padlás ezekkel a szép görbékkel, de akkor is nagyon biztató a Tiéd, :-)
Nekem sajnos nem sikerült az inszem, tegnap voltam a dokinál,a sárgatestet még látta (nem tudom ez jó-e) a mnyh 15mm ( ennyi volt a múlt héten is,erre azt mondta, hogy nem túl jó, többnek kellene lenni). Kérte, hogy holnap csináltassak egy Hcg vérvételt, de úgy érzem nem lesz rá szükség...hőm is csökkent..és barnázok is...
Jövő kedden ismét megyek hozzá, és megbeszéljük a hogyan továbbot.
KatkaManó
2014-10-01 08:29:18
Sziasztok!
Amicsek, azért nem írja be a 35,9 mert az nagyon alacsony az előtte és utána mért hődhöz képest.
Biztos jól mérted ?
Egyébként még nagyon az elején tartasz nehéz lenne bármit mondani a görbédről még.
Plumeria, pedig nagyon szép az a görbe :) Én szurkolok :)
plumeria14
2014-10-01 07:42:37
Jó reggelt,
én ma változatlanul, de sajnos nem érzem azt, hogy sikeres lenne ez a hónap...
popi532
2014-10-01 06:42:02
Jóreggelt!na behúzta végre az ovumat.most türelem el várok,ami nagyon nehéz.Nagyon lassan telnek a napok.
Amicsek
2014-10-01 04:35:07
Sziasztok! Rápillantanátok egy picit a görbèmre? Tegnap ,azaz 30.-án a hőm leesett nagyon alacsonyra 35.9-re,amit ugyan tegnap mèg ábrázolt a grafikon,de ma 36.5-re felemelkedett,s ma már a tegnapi hőt nem ábrázolja,s ehelyett üres karikával jelzi.Megjegyzès pl.alváshiány,v. Stressz nem volt. Mègis mièrt tette ezt?? Köszönöm a válaszokat! Egyèbkènt szerintetek rendben van eddig a görbèm? Sziasztok.
tomka
2014-09-30 21:17:17
kedina
Nem Budapesten élek, úgyhogy nem hiszem, hogy ismernéd az akupunktúrás szakit... ;-)
erdibetty
2014-09-30 21:02:30
Igazán nincs mit. Én is sokmindent a lányoktól tudok. Hát, még a mai ovu tesztem is elég halvány, de a nyàkom nagyon bíztatò.
BTrixy
2014-09-30 20:56:28
erdibetty
Köszi a válaszokat! :D Még nem voltam hormonvizsgálaton. A doktornő nem küldött, elvileg úgy hirdeti magát, hogy sok gyermekre vágyó nőnek segített már és az ismerőseimtől is csak jót hallottam róla. Azonban nem bánnám, ha nekem is megnéznék a hormonjaimat, nyugodtabb lennék, meg szerintem pár kérdőjel eltűnne...