Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-10-01 21:48:10

jniki
Én kidobtam minden pozi tesztemet. Elvittem őket a kórházba, amikor mentem, gondoltam, hátha meg akarom majd mutatni dokinak, mennyi sok szép pozi tesztem van, erősödés szerint sorba rakva...aztán hazajöttem és kidobtam. Jobb így nekem.
Moha13
2014-10-01 21:46:36

Adrienn
Sajnálom. :X

Adrienn830
2014-10-01 20:33:12

Sziasztok, sajna inszem nem sikerült mensi lett. Holnap megyek vérvételre mensi 3.napira és holnaptól kiírják megint a stimulációkat indulunk a 2. inszemnek
Viktória4
2014-10-01 20:28:14

Szia Moha!

Engem érdekelne az a fincsi töltött lángos recept!
Itt is jó ha leírod,vagy az e-mailem vera742@gmail.com

KÖSZÖNÖM! :-)
VeDi84
2014-10-01 18:37:53

Lányok, fel a fejjel!! Meglátjátok, hamarosan mindenki elhúzza innen a csíkot és boldog anyukák leszünk! Csak pozitívan! :)
kedina
2014-10-01 18:27:43

Húha lányok, mi ez a depizés? Én sem vagyok sokkal jobban.
Főzős műsorokat nézek és sürgök forgok! Kicsit segít.
Ma elmentem megcsináltatni a spermium ellenes antitest vizsgálatot, amit vérszérumból néznek. Röpke 21 munkanap és kész is...XD Addig meg bedilizek... Kétszer szúrtak, mikorra sikerült. A csaj kiakadt, azt mondta ilyet még nem látott, hogy megszúr egy vénát jön egy csepp vér, de már arrébb is kúszott a vénám. Köszönte, őt ne szurkálják már... Nem is én lennék...
jniki82
2014-10-01 17:58:32

Moha,

tudom mit érzel nekem sincs sokszor semmihez sem kedvem!
ma megint eszembe jutott az én picikém 17 hetes lenne szombaton!:(
Lehet hülye vagyok és csak magamnak ártok, de nem tudtam kidobni a mai napig az első pozitív tesztemet és még az első uh képet is őrizgetem!
Nem látszik rajt semmi, de mégis!
Várom is október végét és nem is, akkortól lehet próbálkozni megint,Az a baj, hogy nagyon bennem van a sikertelenség érzése még most is minden egyes menszesz megjöttekor.Nem bírok még egy 1,5 évet ki.Érzelmileg már nem!
Moha13
2014-10-01 14:25:18

Plum
Én is gondolkodtam Beus méhnyálkahártyáján, és szerintem a doki azért mondta, hogy nem túl jó, mert előtte 1 héttel is annyi volt, szerintem arra mondta, hogy elvileg vastagodnia kéne, de megállt. Mert a 15 mm az nagyon szép egyébként. Amikor én bekerültem a kórházba, az első ultrahangon 4,3 mm volt...utána 4 nap múlva, amikor megtalálták a petezsákocskát, 6mm, de akkor már szedtem a duphastont...és megint 4 nap múlva 15 volt, de akkor már nem láttak semmit, csak egy kis felritkulást. És megint 4 nap múlva 7 volt...aznap jöttem haza...
...na, ezt meg most miért meséltem el...
...ma tiszta depi vagyok. Meg úgy semmi sem jön össze...meg volt beszélve mára több dolog, és egyik sem jött össze...olyan elegem van mindenből.
Na, megyek...sütöm a lángost. Az tuti sikerül...
szilvita
2014-10-01 14:25:08

Moha, én nagyon szeretném a receptet!
maximail
2014-10-01 14:16:38

Kint futok, abszolút terepen. MP3 lejátszóban valami laza krimi hangoskönyv (pl. Agatha Ch.), hogy még csak véletlenül se gondolkodjak, és ez kimos belőlem mindent. Sajnos azt hiszem elnyűttem a futócipőm, mert az utóbbi hetekben fáj a lábam a futástól. Remélem, csak a cipő...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!