Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-10-02 09:27:07

Moha,
aranyos vagy, hogy ennyire drukkolsz nekem, de semmit nem érzek…A ginzeng-méhpempő kapszulát csak az előző ciklusban szedtem, de akkor már mensi előtt 1 héttel elkezdtem barnázni, így amikor megjött, abba is hagytam. Most 1 hete a Wild yamot kezdtem el szedni és múlt hét pénteken voltam a talpreflexológusnál…holnap ismét megyek és a férjecskémet is viszem magammal.
Egyébként az utóbbi pár napom elég stresszes, lehet, hogy ez az ok...2 napja tudtuk meg, hogy a páromnak dec. 31-el megszűnik a munkája...egyébként eddig nem értettem, hogy milyen olyan optimális, mégsem jön a baba...lehet, hogy egy kis "kihívásra" várt?

Beus77,
én is drukkolok ám neked, kíváncsian várom a fejleményeket. A vérvétel tutira megmondja majd, hogy mi a pálya.

szikszaizsu,
ha valóban ott volt az ovud, ahol a grafikon bejelölte, akkor még csak még csak a 11. dpo-n vagy. Legyél még egy kicsit türelmesebb! lehet, hogy most később volt az ovud, mint korábban. Ovu tesztet csináltál? A beágyazódás környéki krémes nyák sajnos nem utal semmire, nekem nagyon gyakran van ilyen…ilyenkor újra megemelkedik a hormonszint és ez okozza a nyákot.

szikszaizsu
2014-10-02 09:16:41

Tegnap, és előtte is.
Moha13
2014-10-02 09:05:38

Beus
Biztató ez a visszalendülés...én a helyedben ellőnék egy tesztet. :)

szikszaizsu
Tanácsot? Itt csak a türelem a tanács...pár nap és kiderül, mi a helyzet. Mikor teszteltél? Kétnaponta érdemes, tehát ha ma negatív, akkor holnapután megint megpróbálhatod. :)
szikszaizsu
2014-10-02 08:53:27

Sziasztok. Két napja kellet volna megjönnie de semmi és még görcsölni se görcsölök csak kicsit érzékenyek a melleim. 26 naposak a ciklusaim és pontosan szokott megjönni, szerintetek lehet baba habár a teszt még nem mutatja ki. Ami fel tűnt hogy a be ágyazódás környékén bő krémes folyásom volt. És már napok óta a hőm se ingadozik. Kérlek adjatok tanácsot.
Beus77
2014-10-02 08:51:52

Sziasztok

Na, lányok akkor erre varrjatok gombot,
pedig tegnap már az utrot sem használtam..
most mehetek vérvételre...
Plum
azért én drukkolok Neked :-)
Moha13
2014-10-02 08:49:56

plum
Ennek a ciklusnak az elején szedted a ginseng+méhpempőt? Vagy az még korábban volt? azt tudom, hogy abbahagytad...
Moha13
2014-10-02 08:48:59

plum
Ne keseregj még...a krémes nyák az jó. :)
Nekem vizesedni kezd mensi előtt. Bár, nálam a mensi is rendesen megjött, 10 nap múlva meg pozi teszt.

Szóval én nagyon szurkolok ám. És amúgy is...:):):)
plumeria14
2014-10-02 08:32:59

Adrienn830,
sajnálom :(

Amicsek,
ha üres karikával jelöl egy értéket, az nem azért van, mert nem hiszi el, hogy annyit mértél, hanem mert nem illik a képbe. A rendszer valószínűleg arra számított, hogy tovább emelkedik a hőd, ami ovura utal és azért vette ki. De mivel nem ez történt, ezért módosította.
Pajzsmirigyeddel egyébként minden rendben, mert nagyon alacsony a hőd? Vagy ezt már kérdeztem?

Klatina,
én is kíváncsi vagyok, hogy mit lát, mond majd a doki. Mindenképpen írd majd meg!

indhra,
ne hagyd magad! Ha kell, keress másik dokit!

popi532,
azt írd be, amelyik a közelebb van ahhoz az időponthoz, amikor mérni szoktál…fontos, hogy általában ugyanakkor mérjünk.

Én ugyanúgy...bár, mintha kezdene ragyásodni a pofim és néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Tegnap és tegnapelőtt krémes nyák (egyszer délután)...szerintem meg fog jönni :(
Moha13
2014-10-02 08:05:06

Aha. Én a későbbit írnám be, a szokásos időben mértet.
popi532
2014-10-02 08:03:36

Moha. Azért mértem meg mert féltem,hogy nem fogok tudni visszaaludni és utána nem lessz jó.de sikerült visszaaludni és 1.5 órával később amikor is mindig szoktam mérni meglepett a 4 tízedfokos emelkedés.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!