Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt,
én ma egy kicsit lejjebb, barnázgatás is elkezdődött, így szerintem ma menetrend szerint meg fog jönni :(
erdibetty
2014-10-03 07:46:06
Jó reggelt!
Ma reggelre végre leesett egy kicsit a hőm. Lehet ma ovulàlok? Kíváncsi leszek megy e még lejjebb.
Tomka
Nekem ez volt az első clostys hónapom.
Nekem hőhullàmokat csinàlt, de csak éjszaka, plusz soha nem éreztem ennyire a petefészkemet, ovuközeli napokat.
Én ma így:
indhra
2014-10-03 07:18:41
Bocsi, néha 2x jelenik meg :(
indhra
2014-10-03 07:17:53
Jó reggelt! Voltatok már ilyen helyzetben? Ilyen borzasztó görbém sem volt soha, eszerint egyáltalán nem volt ovu. Mondjuk ezt alátámasztja a 10 db negatív ovuteszt is... Csak reménykedni tudok, hogy a múltkori nátha miatti gyógyszerszedés kavart be, és majd csak ezután lesz...
A múlt havi görbémen sem lehetett egyből egyértelműen látni a "lényeget", de a luteális közepén már szépen látszott. Hát kíváncsi leszek...
indhra
2014-10-03 07:17:42
Jó reggelt! Voltatok már ilyen helyzetben? Ilyen borzasztó görbém sem volt soha, eszerint egyáltalán nem volt ovu. Mondjuk ezt alátámasztja a 10 db negatív ovuteszt is... Csak reménykedni tudok, hogy a múltkori nátha miatti gyógyszerszedés kavart be, és majd csak ezután lesz...
A múlt havi görbémen sem lehetett egyből egyértelműen látni a "lényeget", de a luteális közepén már szépen látszott. Hát kíváncsi leszek...
indhra
2014-10-03 07:17:29
tomka
2014-10-02 21:24:04
Sziasztok,
ma megjött a vérzésem (mivel rövid, 24-26 napos ciklusaim vannak, így a két év alatt ez szerintem már legalább a harmincadik, de ki számolja, ha-ha), így indul a stimulált ciklus, szombaton kezdem a clostyt és a GonalF injekciót.
Mivel úgy emlékszem, hogy már többeteknek volt ilyen-olyan módon stimulált ciklusa, érdeklődnék, hogy kell-e számítani mellékhatásokra? Mik a tapasztalatok, voltak panaszaitok, rosszulléteitek, vagy bármilyen kellemetlen tünetetek?
Klau84
2014-10-02 20:42:00
Köszi a választ!Most elmentettem akkor az első két napot is.Akkor ne vegyek több tesztet szerinted?Legközelebb kezdjem korábban?Ha pont előtte volt 1-2 nappal,akkor elvileg össze is jöhetett...de nem reménykedek inkább..
plumeria14
2014-10-02 20:31:16
Klau84,
azt hogy érted, hogy el van csúszva a görbéd? Az első 2 nap nem mértél és a 3. nap adatait az elsőhöz írtad be? Ha nem mértél, akkor ne írj be semmit, de ments rá a napra...egyébként szerintem 1-2 napja volt ovud, így szerintem a tesztelést későn kezdted :(
Klau84
2014-10-02 20:01:12
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek milyen a görbém eddig?2nappal el van csúszva,mert a 3. naptól kezdtem jelölni.A héten minden nap,a 13-16-ig csináltam ovu teszteket,de semmi..szerintetek már volt előtte nap vagy vegyek még és a hónap összes többi napján csináljak,hátha..most meg kezdek lázas is lenni :(köszi a segítséget!
én ma egy kicsit lejjebb, barnázgatás is elkezdődött, így szerintem ma menetrend szerint meg fog jönni :(