Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
VeDi84
2014-12-29 16:34:54

Moha, lehet jól is teszed, hogy felfüggesztetted a mérést! Ki tudja, majd talán most! :)

Minden rosszban van valami jó: legalább még szilveszter előtt el tudok menni vérvételre.
Életi
2014-12-29 15:45:20

Sziasztok mindenki!
Micocico a gorbed nezve mintha magamet latnam..7ik honapja ugyanez egy az egyben es mindig megjon es aznap is 36.9et merek mindig.

Esetleg van koztetek olyan aki hormonvizsgalatban erintett?21.napi eredmenyem magas anti tpot jelol.275 az ertek.prolaktin miatt mar egy honapja bromot szedek..
Kezdek elfaradni valaki mondjon vmi biztatot...ha tud..szep napot mindenkinek!!!
Micócicó
2014-12-29 15:36:34

Sziasztok!

Pár hónapja próbálkozunk a férjemmel.Nekem van egy 11 éves kislányom, közös babát szeretnénk.Ez a mostani görbém, ami olyan mint a nagykönyvben megírt. A megdöbbentő, hogy ma mégis megérkezett. :(
Viktória4
2014-12-29 13:15:57

Sziasztok!

Ma így állok!
Nem tudom,hogy volt-e ovum,én 2 nappal ezelőtt éreztem,de a hőm...
Ági41
2014-12-29 11:33:22

Az ovum december 21-én volt, akkor éreztem. Az oldal 23-ra tette.
Ági41
2014-12-29 11:30:43

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. ☺

Jelenleg így áll a görbe:

Moha13
2014-12-29 10:38:43

P L U M E R I A !!!!!!!!!

Kérlek, jelentkezz!!!!!

Próbáltam megtalálni az e-mail címed a postámban, ahonnan egyszer elküldtem Neked (meg többeknek itt a fórumon) azt a könyvet, de mivel alig használom azt a fiókot, gondolom a g-mail úgy döntött, törli a címjegyzéket...szóval totál üres.
Jó lenne, ha írnál valamit...hogy hogy vagy...
Vagy legalább az e-mail címed add meg lécci...
Vagy csak integess az ablakból...én itt állok és várom. :)

Moha13
2014-12-29 10:26:03

Ez az:
http://www.dm.de/de_homepage/dasgesundeplus_home/dgp_produkte/dgp_produkte_pharma/dgp_produkte_pharma_vitamine_mineralstoffe_spurenelemente/257822/dgp-maenner-aktiv.html
Moha13
2014-12-29 10:22:57

KatkaManó
Gratulálok! :):):)
Légy szíves, írj majd a reményhozóba is!!! :)

VeDi
Én tavaly dec. 31-én mentem vérvételre, mert úgy jött ki a 3. cn. Buli volt...más pezsgőért rohangált meg lencséért, én meg a laborba vérleadni...:D:D:D Mondjuk morcos is volt a vérvevőnénike, de kit érdekel...én nagyon boldog voltam, mert végre történt valami, végre várhatunk, láthatunk valami eredményt...szóval jó volt. :)
Most megint bejelentkezek dokihoz rákszűrésre meg kérek mindenféle vérvételt magunknak meg spermavizsgálatot is. Nagyon kíváncsi vagyok a TSH-mra, mert egy ideje szedek spirulinát, amiben van jód meg tirozyn is, meglátjuk, befolyásol-e bármit.
Szerintem amúgy a laborban elsején is dolgoznak, érdeklődd meg, hátha.

Amúgy már karácsony óta nem mérek, mert hazautaztunk a szüleimhez és olyan jól elaluszgattunk reggel, hogy a mérés kimaradt...aztán itthon is így esett...szóval, fogalmam sincs a hőmről, de nem is akarok már mérni. Elég volt 2 évig...
Viszont kinéztem egy jó kis vitamint a dm-ben a férjemnek, mert ez a MACA nagyon drága, ezek az ajánlott férfivitaminok meg tényleg iszonyú drágák (ferulnat, Fer14 és társaik), ebben a DM-esben meg elvileg minden van, ami segíti a spermiumtermelést, és minőséget, és 900 Ft körül van (most meg akciós is).
Leírom, hátha valakinek szintén jól jönne:
C-vitamin - 80 mg
Réz - 1000 qg
Cink - 10 mg
Szelén - 55 qg
B1 - 1,1 mg
B6 - 1,4 mg
B12 - 2,5 qg
L-karnitin - 100 mg
Tökmagolaj - 250 mg
Asztaxantin (tartalmú algapor)- 500 qg

A tökmagolajban van A és E-vitamin, szóval ezek is beleszámolhatók. Kipróbáljuk. :)
Az egyetlen, amit hiányolok belőle, az a folsav, de szerintem jó lesz ez így is. :)
VeDi84
2014-12-29 07:30:29

Sziasztok Lányok!

KatkaManó! Gratulálok, vigyázz magatokra!
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Ki hogy áll, hol tartotok a ciklusban? Én izgulok, hogy mikor jön meg, hogy el fogok-e tudni menni 3. napi vérvételre. Amilyen szerencsétlen vagyok, tuti elsején jön meg.
Szép napot mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!