Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
popi, akkor nagyon drukkolok!!! Szép ajándék lenne tényleg! :-D
Nekem már 3. napja késik, szóval azért reménykedtem, de a negatív teszt elvette a kedvem. A leghosszabb ciklusom 29 nap volt, ha jól emlékszem, szóval ma van a vízválasztó... :-)
popi532
2014-12-22 07:37:55
Fantasyc!szerintem jó a görbétd!Várj a teszteléssel,amíg elmarad.Igen ,mostanában tényleg érdekesen alakulnak a görbéim és mikor a cilus végére érek mindig kiderül, hogy a 15-16. Napon van az ovum.Ami most szentestére esik majd azt kérem a jézuskától karácsonyra,hogy most sikerüljön.Neked meg nagyon drukkolok.
Fantasyc
2014-12-22 07:24:59
popi, lehet, hogy csak most lesz ovud??? Jó nagy kilengések vannak a görbédben.
Nekem még mindig nincs mensi, aminek örülök, de ma nem teszteltem, majd holnap. Csak 25-ös tesztem van itthon, várok még, hátha mutat majd valamit.
popi532
2014-12-22 06:55:55
Jó reggelt!Én ma reggel így állok.
Fantasyc
2014-12-21 08:56:03
sziasztok!
A hőm visszament, teszteltem és van egy full negatív tesztem. :-(
KLANITA
2014-12-21 07:00:30
Én így nem tudom lesz-e ebből valami.
szevike88
2014-12-20 20:07:53
Köszi szépen! Azt kérte a doki, hogy tsh vérvétel eredményt kell vinni, gondolom majd ő ír ki a többiről, ha kell neki.
Fantasyc
2014-12-20 18:54:07
Sziasztok!
Sajnálom, hogy sokan új hónapot kezdtetek. :-(
szevike, ezeket a vizsgálatokat a házidoki nem írhatja ki, csak a tsh-t. A többihez nődoki, vagy endokrinológus kell, legalábbis nekem így volt. Minél előbb érdemes ezeket elvégeztetni, hajrá.
Nekem sajna mára leesett a hőm, de nem jött meg, ami jót jelent. Pozitívan állok a dolgokhoz egészen addig, amíg már nincs remény. :-)Mostanában 23-24 napos ciklusaim szoktak lenni, ezért reménykedtem, de holnap kiderül. Úgy voltam vele, hogy ha nem esik a hőm, akkor reggel tesztelek, de leesett, ezért vártam, hogy mi lesz....szerintetek??? Én úgy éreztem, hogy ott az egyenesnél volt pé-m, de az lehet, hogy nem emelkedik a hő utána, csak stagnál??? nem tudom mit higgyek, lehet, hogy időben lefekszek, hogy gyorsabban jöjjön a reggel és akkor kiderül. :-D
szevike88
2014-12-20 18:21:23
köszi szépen, az infókat! Az még a kérdésem, hogy azt hogy azokat az értékeket is megnézzék amiket írtatok, azt a laboros beutalóra írassam fel a házidokival?
Nekem már 3. napja késik, szóval azért reménykedtem, de a negatív teszt elvette a kedvem. A leghosszabb ciklusom 29 nap volt, ha jól emlékszem, szóval ma van a vízválasztó... :-)