Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renicsek
2015-01-04 08:27:27

Sziasztok! Mindenkinek megy a drukk! Én ma reggel így,gazdagodtam még egy negatív teszttel. Pedig már egy szellemcsíknak is örülnék, olyat se láttam még sosem!
Edubaby
2015-01-03 18:50:31

Sziasztok,

Én még új vagyok itt :-), lassan 2 éve próbálkozunk babával, de eddig sikertelenül. Idén nagyon szeretném ha sikerülne.
Nemrég költöztünk Budapestre és még nincs itt orvosom, tudnátok javasolni megbízható orvost?

Köszönöm a segítséget!
Edi
Fantasyc
2015-01-03 15:32:49

Sziasztok!
Reményekkel és pozitív tesztekkel tarkított boldog új évet kívánok mindenkinek! :-)
Sajnos nekem 24-én megjött 5 nap késés után, a program nem is jelzett ovut, azért én reménykedtem.
A csalódás után most újra itt vagyok és remélem nem lesz kihalt ez a fórum még ennyi csalódás után sem, hisz a 2015-ös év a mi évünk, szóval hajrá!!!!

Klanita hogy állsz?
popi, Ági, drukkolok!

Én még várakozok:
Ági41
2015-01-03 10:35:17

Boldog Újévet és Babócát mindenkinek!

Én most így állok.

popi532
2015-01-03 10:30:32

Jó reggelt.! Négy napom van a nemvártig!
kardvirag
2015-01-02 23:27:05

Sziasztok! 2 napot késett, de ahogy jött az Újév, megjött a nemvárt...talán én sem fogok azok közé tartozni, akiknek hamar összejön a baba. Ismerőseim mondtak már ilyent nekem, hogy elsőre összejött, hogy amikor számították akkor jött össze...talán nem jó időpontban voltunk együtt, vagy nem eleget, vagy még nem kellett összejöjjön.

Legyen az Újév tele új reményekkel vagy régi reményekkel, amelyek az Újévben fognak megvalósulni! Örülök, hogy van ez a fórum, s hogy vagytok, és sok erőt kívánok mindenkinek a várakozáshoz, a babásoknak pedig erőt a kihordáshoz, megszüléshez és felneveléshez!

Üdv, Kardvirág
KLANITA
2015-01-02 09:55:14

Jó reggelt!

Én így állok a 26. napon. Örülök mert 3 hónapja 19-22 nap között jött meg úgy néz ki kezd helyre állni. De persze jó lenne ha nem is jönne meg már idén :-)
napsugar24
2015-01-01 08:40:53

Babasíràsban, nagy pocakokbab, pozitív terhességi tesztekben gazdag békés, boldog új évet kívánok minden kedves fórumozónak! Kívánom, hogy legfeltettebb àlmaitok, vàgyaitok mihamarabb valóra váljanak!
KLANITA
2014-12-31 21:23:13

BUÉK! Sok babát kívánok!

Viktoria4 én se tudom nem csináltam tesztet.
Viktória4
2014-12-31 11:46:34

Sziasztok!
Ma így!Még mindig nem tudom,hol lehetett a peteérésem.5 nappal ezelőtt éreztem,de a hőm...Vélemény?
Klanita!
A te görbéd is érdekes.Vajin hol volt az ovud?Nem tesztelsz?
Popi!
Még ne add fel szerintem,nincs minden veszve!Sokszor ugyan olyan a görbe ha sikeres is,csak a vége más.
Atthemoment!
Ha pár nap múlva is fent marad a hőd,akkor valószinüleg meg volt az ovud,bár sajnos ha nem reped meg és ciszta lesz belőle,az is megemeli a hőt!

Mindenkinek nagyon boldog babás új esztendőt!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!