Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szevike88
2015-01-04 22:42:33

Sziasztok! Boldog Új Évet Mindenkinek!

Én már nagyon rég írtam ide, de most újra hozzátok fordulok. Ebben a hónapban nem mérem a hőmet a sok kattogás miatt, plusz mert otthon voltunk az ünnepek alatt, iszogattunk is, meg hát nem akartam felkelni minden reggel. Erre most jól lebetegedtem, nem is kicsit. Gondoltam egyet decemberben, hogy hát hőmérőzni ugyan nem fogok, de valahogy meg kéne tudni, van-e ovum, ezét vettem a vaterán 25-ös érzékenységű ovu tesztet. A héten el is kezdtem csinálgatni, hogy le ne maradjunk róla, betegség ide, vagy oda. Az elején még nem jelzett csak egy csíkot, az a kontrollcsík volt, aztán halványan megjelent a második is, utána még jobban erősödött, de még pozitív nem lett. Gondoltam én, hogy majd másnap, de kb. ugyanolyan, vagy halványabb lett. Azóta még olyan se. Szóval ha lehet akkor még jobban el vagyok keseredve, hogy lehet nincs is ovum? A szurkálásokat éreztem most is, mint minden hónapban, de lehet nem is azért éreztem? Most a 17. napon vagyok a ciklusban, ma lett még csak vizes a nyákom, mellem még nem fáj, pedig már ilyenkor kibírhatatlan. Szóval nem tudom mi van. Hoztam nektek képet a tesztekről, hátha valaki jobban tudja, vagy látja mint én.

http://kepfeltoltes.hu/view/150104/20150104_222058_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Viktória4
2015-01-04 22:05:39

Ja és azt elfelejtettem írni,hogy igen,ugyanakkor mérem mindig.De olvastam,hogy van olyan,hogy az ovu után a második napon visszaeshet a hő.
Viktória4
2015-01-04 22:03:05

Renicsek!
Én is gondoltam erre és ovus fájdalmat is a 15. napon éreztem.Na,majd kiderül!Csak ilyenkor olyan lassan mennek a napok!
Drukkolok Neked és majd mindenképp írd meg a végeredményt! :-)
Renicsek
2015-01-04 19:34:40

Viktória 4!Köszi a biztatást! Én is gondoltam arra hogy talán később volt ovum. Még nem volt jellemző hogy Ilyen sokáig fenn marad a hőm! De maradjon nyugodtan! Viszont a te görbédre visszatérve,lehet hogy 3 nappal előbb volt ovud. Igaz ott nem úgy alakult a hőd. Ugyanakkor mérted?
maximail
2015-01-04 14:57:44

Köszönöm a drukkolást!

Iszom a friss citromlét ezerrel, és tömöm magamba a magnéziumot... Aztán lehet, hogy adok egy pofont a sz...nak, de ártani nem árthat.

Ha már holnapig kitart legalább, akkor jók vagyunk talán!
Moha13
2015-01-04 14:10:40

Szitakötő
Üdv itt, és remélem, nem maradsz sokáig...
Mivel a sikerhez ketten kelletek, mindenképp javasolt a férfi vizsgálata is. Egy spermavizsgálatból sok minden kiderül, szerintem ezt feltétlenül csináljátok meg, mert manapság sajnos nagyon gyakori, hogy a férfiaknál van a gond, viszont ha nincs szervi oka, nagyon könnyen lehet segíteni vitaminokkal.

Maxiamil
Nagyon szurkolok!!!
Szitakötő
2015-01-04 10:42:56

Sziasztok!
Èn is csatlakozom a fórumhoz, most kedtem el hasznàlni ezt az oldalt. Az èn hőgörbèm eddig totàl össze-vissza volt, semmi hasznàlhatót nem olvastam ki belőle . Elvileg minden rendben,legalabbis a dokim szerint, de mègsincs baba màr jó pàr hónapja. Ti szedtek valamilyen vitamint vagy valami ilyesmit?
Viktória4
2015-01-04 10:15:58

Sziasztok!

Maximail!Megy a drukk erőteljesen!

Renicsek!Nagyon szép a görbéd,ne add fel,lehet,hogy még csak a 10.dpo.-n vagy!Szerintem 2 nap múlva csinálj újabb tesztet!Szorítok!

Én ma így!Nem tudom,hogy ott volt-e az ovum ahol jelzi vagy pár nappal előbb amikor éreztemSzerintetek?
maximail
2015-01-04 10:03:53

Csajok!

Légyszi drukkoljatok nekem! Kedden megyünk az inszemináció előtt UH-ra. Elvileg szerdán-csütörtökön kellene megjönnie, de tegnap óta úgy érzem, mindjárt megjön. Drukkoljatok nekünk, hogy tartson ki legalább keddig (ha lehet estig). Nem szeretném, ha most meg emiatt csúszna az egész, mert elvileg a 2. naptól már kapnom kell a hormonokat!!
KLANITA
2015-01-04 08:38:56

Szisztok!
Hát én így állok:
Új év, új remény.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!