Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-12-23 17:42:13

Popi nagyon sajnálom a kislányod, részvétem

De sajnos míg nem dolgozod fel addig sajnos lehet hogy azért nem jön össze. Én is elveszítettem egy babát és nehéz volt feldolgozni és sajnos addig nem is jött össze. Persze nem azt jelenti hogy nem gondolok rá.

Nem tudom mennyi idős vagy de szerintem ne ad fel
KLANITA
2014-12-23 17:21:39

Hát én ma így, nem tudom .....

Popi- sajnálom, szerintem mindenkinél volt már ilyen van hogy nekem sincs kedvem. :-( Kitartás :-/

popi532
2014-12-23 15:29:50

Katicabogár5!Nem is lenne ez gond de ez volt az utolsó próbálkozós hónapunk.A korom miatt volt egy határ amit meg kelett húznunk.És még most jön a neheze mert mióta meghalt a kislányom ez tartotta bennem a lelket, hogy újra terhes leszek és lessz újra babó. És azt hiszem nem tudom kiverni a fejemből,hogy miatta nem lessz.Sajnos tudom mi lessz ennek a vége.
Katicabogár5
2014-12-23 14:52:22

Popi nálunk is ez volt hogy akkor nem ment vagy ilyen kényszernek tűnt de nem csak neki nekem is

akkor jött össze a baba amikor én se foglalkoztam vele meg neki se mondtam hogy mikor muszáj :D
Fantasyc
2014-12-23 14:33:14

Életi, én sem vagyok penge az elemzésben, én a 14. napra tenném az ovud, de ezt te biztos jobban tudod a többi jel miatt. Nagyon szépen emelkedik a hőd, tuti bizakodnék. :-)
Életi
2014-12-23 09:42:31

Sziasztok!egy kis segitseget szeretnek kerni toletek!ma adatbevitel utan mashova kerult a pe-m viszont azt is megfigyeltem mar h a 23.napon nekem mindig visszaesett a hom most pedig felment.Ti biztos jobban ertetek ehhez a gorbe elemzeshez nekem ez meg a 7.ciklusom..csak..ebben a honapban kezdtem el szedni a bromot.Bizom benne h vegre jon a varva vart...elore is koszonom Nektek csendes olvasotok vagyok de mindenkinek szivem melyerol kivanom a legbabasabb boldog karacsonyt es uj evet!
Fantasyc
2014-12-23 08:09:32

popi, sajnos mi is már nagyon rég vágyunk a babára, ezért ez nálunk is előjött. Sajnos nekünk kell ezzel megküzdenünk. A férfiak úgy vannak ezzel, hogy persze szeretnének babát, de amit erőltet az ember, az nem tetszik nekik. Elvileg a férfi mindig kapható a szexre, gyakorlatilag viszont nem így van. Van olyan, hogy én már reggel kezdem húzni őt 1-1 szóval, érintéssel és úgy időzítek a tudta nélkül, hogy az nekem jó legyen. Van olyan is, hogy nem mondom meg, mikor van pé, sőt azt mondom, hogy még odébb van, hogy ne érezze a kényszert. Sajnos ezzel nekünk kell megbirkózni. Mi elég sokat vagyunk együtt, mert nem lehet tudni, melyik a jó időpont és ez valahol neki könnyebbség. Az elején együtt számoltuk a napokat és volt, hogy munkából hulla fáradtan jött haza, tudta, hogy együtt kell lenni, de nem ment. Volt, hogy mi is összekaptunk, de próbálj kibékülni vele, hisz nem véletlen tőle szeretnél babát....Őt szereted, ezt is együtt kell megoldanotok! Kitartás!!!

Velem még mindig semmi, mensinek nyoma sincs, a mai teszt is negatív, most már kezdek aggódni. :-(
Archangel85
2014-12-23 07:47:48

Szia Popi!

Ez nálunk is nagy gond volt egy időben, de így akkor sem szabad viselkedned. Ez nemcsak nekünk nőknek nagy gond, hanem nekik is. És gondolj bele, mennyire meg tudja ölni a vágyat ez így. Azért azt gondolom te sem szeretnéd ha a kapcsolatotok menjen rá erre. Gondolj csak bele. A gyerekhez sex kell, a szexhez vágy. Másképp nem megy, tudom ördögi kör ez, de neked kell ezen változtatnod. Nem szabad hogy úgy érezzétek, hogy de igenis gyere és csináljuk. Akkor inkább elő a combfixel, a harisnyatartóval, a magassarkúval és csábíts. Hidd el, így sokkal több kedve lesz. A másik! Nem kell, hogy tudja, hogy mikor van peteérésed. Csábíts csábíts, és élvezzétek az együttléteket. :)
popi532
2014-12-23 06:55:18

Lányok! Ezek a tervezett együttlétek csak nálunk okoznak gondot? Ma van peteérésem és reggel közölte a férjem,hogy neki így muszájból nem megy.Persze ezután jól összekaptunk.jött,hogy más nővel tuti nem okozna ez neki problémát.Olyan megalázó volt,hogy én itt feladtam és megmondtam nem hogy gyerek nem lessz de szex sem többet.Kidobáltam méremben az összes vitamint a kukába én tényleg befejeztem.A férjemre pedig rá sem tudok nézni.Ez így jól jött karácsony előtt.
Archangel85
2014-12-22 12:29:21

28.hónap indul. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!