Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lanyok!
Egy darabig elkoszonok toletek...kicsit feladtam...31en megjott azota nem is merem a homet.ebben a honapban megyek endokrinologushoz februarban nodoki kontroll addig szedem a bromot es az anti tpoval is csak lesz vmi. Nektek sok sikert es sok kis babocat addig is!!!!
Fantasyc
2015-01-05 17:07:35
Lányok, a véleményetekre vagyok kíváncsi:
A hőm és a tünetek alapján úgy néz ki, hogy a 10. napon volt ovum. Az előző hónapban annak ellenére, hogy a rendszer nem jelezte, én a 16. napra raknám. Átlagba a 12-16. napok közé esik nekem. Szerintetek ez normális dolog??? Ekkora szórásban lehetséges???
maximail
2015-01-05 15:45:35
Napsugár!
Köszönöm, ilyesmire emlékszem én is, csak még pluszban kellettek mindenféle igazolások, hogy nincsenek fertőző betegségeink. És igazából ezekre nem emlékszem...
napsugar24
2015-01-05 15:02:17
Maximail
Nagyon szívesen segítenék neked, de más intézmény más szokás.
nekünk az első inszem előtt, csak a férjem sperma eredménye kellett, nekem a harmadik napi vérvétel és kérnek még átjárhatóságiról is igazolást. A továbbiakban, mindig csak a 3. napi hormonértékek, s ha esetleg valami azon nem stimmelt, akkor uh is volt.
De nekem több nem kellett hozzá. Ja még a rákszűrés eredménye.
Tunczo
2015-01-05 14:08:43
Kedves Edi! Én a Genium családtervezési központba járok, a dokim neve Antritter Zsófia. Nagyon kedves, fiatal és lelkes. De ebben a központban több meddôségi orvos is van. Itt rendel Timmerman is, ô elég népszerû orvos, Czeizel tanitványa :)
Szitakötő
2015-01-05 14:03:06
Szevike88!
Nekem is nagyon hasonlóak voltak az ovu tesztjeim, kb. semmit sem mutatott, holott a dokim mondta, hogy volt peteérésem. Nekem a hőmérőzés sem mutat ki egyértelműen emelkedést, vagyis csak a 21. napon, úgyhogy nálam teljes a tanácstalanság.
Szerintem ebben a hónapban elmegyek ultrahangos vizsgálatra, ahol megnézik pontosan hol tartok a ciklusban. Lehet, hogy kidobott pénz, meglátjuk...
Amúgy pajzsmiriggyel nekem is volt gondom, de az már rendben van, legalábbis elvileg. Én korábban diétával tartottam karban, de most hogy babaprojekten vagyok a dokim adott gyógyszert, hogy biztos legyen a dolog.
maximail
2015-01-05 12:55:55
Sziasztok!
Ismét egy segítséget szeretnék kérni. Holnap megyünk végre a Róbertbe (amúgy MM-be járunk) Szakács doktorhoz, az inszeminációt megelőző ciklus végén végzendő UH-ra. És a doktor úr át fogja nézni a leleteket. Amiből van egy jó vaskor mappára való, de tudom, hogy ennek egy kis részért fogja már csak nézni. (hormonok, negatív tenyésztések mindkettőnknek, stb...) És múltkor annyira ciki volt, mert volt, amiről tudtam, hogy meg van, de a sok lelet között nem találtam (hazafele a kocsiban már meg lett természetesen...:-P)
Szóval! a kérésem az lenne, hogy valaki tudna nekem írni egy csekk listát, hogy az én és a férjem leletei közül mit néznek meg inszem előtt, hogy össze tudja készíteni, és azok legyenek a mappa tetején?
Köszönöm!
Moha13
2015-01-05 12:33:34
szevike
én is így voltam, de vettem 20-as érzékenységűt, és azok csodálatosan szép pozitívak voltak. :)
szevike88
2015-01-05 09:13:52
köszi Maximail a választ! Remélem így van nálam is, és nincs gond.
Ma voltam vérvételen a pajzsmirigy miatt, de hát én nem tudtam hogy 3 hét míg meg van az eredmény... Jövő hétre kaptam időpontot dokihoz, vagy majd csak jó pár hónap múlva lenne, ha most nem megyek el. Azt se tudom mit csináljak. Menjek el, és mondjam, hogy már voltam vérvételen, de még nincs eredmény, és majd behozom?! Bár itt mondták a rendelőben, hogy mondjam hogy baba miatt szeretném nézetni, és akkor úgy álla doki hozzá, mondjuk mondanám magamtól is..
Szép napot csajok! :)
maximail
2015-01-05 08:02:24
Úgy tűnik, megúsztuk. :-)
Szevike!
Nekem szinte sosem volt még pozitív ovutesztem, az UH és a vérvizsgálat pedig már számtalanszor igazolta, hogy van. Szóval annyira ez nem mérvadó...
Egy darabig elkoszonok toletek...kicsit feladtam...31en megjott azota nem is merem a homet.ebben a honapban megyek endokrinologushoz februarban nodoki kontroll addig szedem a bromot es az anti tpoval is csak lesz vmi. Nektek sok sikert es sok kis babocat addig is!!!!