Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon Szép és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Napsugár,
örülök, hogy jól vagytok.Majd írj a fejleményekről!
Szilvia1980
2014-12-24 09:37:29
napsugar24: En emlekszem Rad! Tiszta szivbol gratulalok! Nagyon vigyazz magadra es a Ti kis csodatokra!! :)
napsugar24
2014-12-24 09:27:53
Sziasztok!
Elég régen írtam, talán az inszeminációm napján utoljára, de minden nap olvaslak benneteket és figyelemmel kísérem az eseményeket.
Szeretném veletek megosztani a következő dolgot: jelenlegi állapotok szerint 7 hetes és 3 napos terhes vagyok. Az utolsó inszeminációmból sikerült ez a kis csoda, aki reméljük életünk végéig itt marad velünk. Vannak, akik tudják, hogy mi történt velünk az elmúlt 2,5 évben, vagy van aki esetleg emlékszik, ezért is egy csoda, hogy eddig is eljutottunk. Nem tudom, mit hoz még a jövő, de így második uh után kezdjük elhinni, hogy megtörténhetett. Jelenleg 11 mm-es a kis "ufócskám" dobogó kis szívvel. Sajnos most sem mehet minden zökkenőmentesen, hematómám van nulla immunrendszerrel rendelkezem. De kapom a sok bogyót és szurit, és endokrinológusom szerint, már mást nem tehetünk, mert minden oldalról támogatva vagyunk. Ezzel a kis történettel nem dicsekedni, vagy elkeseríteni akartam bárkit is így karácsony környékén, hanem inkább erőt adni. Aki emlékszik rá, nem ment zökkenőmentesen az utolsó ciklusom, biokémiai terhesség után volt és mindenki szó szerint piszkált, hogy miért is csináltatom még meg a 6. inszemet is. Talán azért, mert hittem a csodában, a lombik időpontom januárra még mindig meg van. Őszintén szólva-teljesen belefáradtam ebbe az egészbe, nem azt mondom, hogy nem akartam, de nem volt időm a munkám miatt agyalni és nem is tehettem meg. Úgy néz ki hogy inszem előtti a baba-az öt tüszőből egy hamarabb megrepedt. 12-én lehettünk utoljára együtt és majd 18-án volt az inszem-s ez alatt a kis csoda megtörtént.
Ezzel a kis történettel, szeretnék nagyon sok erőt adni, s békés boldog karácsonyt kívánni mindenkinek!
Szilvia1980
2014-12-24 08:56:07
Sziasztok lanyok!
Mindenkinek Bekes Boldog Karacsonyt Kivanok! Tiszta szivbol kivanom, hogy a jovo ev MINDENKINEK hozza el a csodat!!! :)
KLANITA
2014-12-24 08:20:20
Békés boldog karácsonyt kívánok nektek!!
Én ma így, mi lesz ebből.
VeDi84
2014-12-24 05:59:31
Békés, boldog karácsonyt Lányok és mindenkinek sikerekben, zebrás tesztekben és babákban gazdag új évet kívánok!!!
Katicabogár5
2014-12-24 05:07:42
Szerintem akkor még ne ad fel. Sok nő vàlal még ilyenkor gyereket de amùgyis lehet hogy sikerült ez a hónap. Mi se az nap voltunk együtt
Kellemes ünnepeket kívànok nektek és sok pozítiv tesztet!:-)
Zonett
2014-12-24 00:10:00
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek Lányok! Kitartást, erőt, egészséget, még több türelmet hozzon mindannyiunknak az Új Év!