Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
napsugar24
2014-12-26 09:17:21

KatkaMano- gratulálok, ez nagyon jó! Vigyázz nagyon magatokra!
Ági41
2014-12-25 20:38:11

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!
KatkaManó
2014-12-25 11:13:12

Ígèrtem egy kis törtènetet az utolsó lombikról.
Mindegyik sikertelen lombik utàn kerestem a hibàt mièrt nem sikerült jàrtunk orvostól orvosig de mindent rendben talàltak kivève hogy IR- em van. De màr az is karban van tarta. Így el kellett hinnem hogy tènyleg mindent megtettünk a siker èrdekèben. Októberben elhalasztottuk mert egyikünk sem volt lelkileg felkèszülve egy újabb csalódàsra. Novemberben pedig belevàgtunk ès megfogadtam hogy csak lazàn. Moha tanàcsàra elkeztem napi 2 paradiót enni plusz a terhes vitamin ès ennyi. A beültetès utàn mindig tanàcsoljàk hogy sok fehèrjèt kell enni. Vettem cukormentes vízben oldható fehèrje port ilyen edzős boltban ès azt ittam napi egyet. 4 napot voltam otthon ès utàna mentem dolgozni. igyekeztem minden napon lefoglalni hogy ne agyaljak. A 8. napon màr tudtam hogy sikerült :)) Azóta voltunk UH- n egèszsèges ès dobog a szíve :)
Tudom ez hülyèn hangzik de csak egy kicsit kell lazàbbra engedni a baba kèrdèst ès bàrmi megtörtènhet tudom mert èn se hittem volna.

Nagyon szurkolok tovàbb Nektek ès kívànom hogy mindenki èlje àt ezt a csodàt. Mèg hosszú út àll előttünk de tudom minden rendben van/lesz :)
KatkaManó
2014-12-25 10:57:49

Sziasztok!
Napsugàr gratulàlok !!! :) pàr nappal jàrsz előttem mi holnap leszünk 7 hetesek :) ès a 4. lombikunk sikerült.

Mindenkinek nagyon bolgldog karàcsonyt ès mèg boldogabb babàsodós új èvet kívànok :)
popi532
2014-12-25 08:56:03

Sziasztok!elaludtam és hat óra helyett fél kilenckor mértem akkor ez a mérés már nem sokat ér ügye?
Moha13
2014-12-24 22:58:51

NApsugár!
Gratulálok! :)
Ez hosszú küzdelem volt...és végre itt az eredménye! Igazán szép ajándék. Remélem, jövőre mi is megkapjuk... :)

Mindenkinek nagyon szép Karácsonyt kívánok és a jövő évre pozitív teszteket és babákat...!
kardvirag
2014-12-24 22:56:01

Köszi Fantasyc! :)
Fantasyc
2014-12-24 21:46:48

napsugár, ez a legszebb ajándék, amit kaphattál, szívből gratulálok! :-)

Lányok mindenkinek békés és boldog karácsonyt kívánok!!!
kardvirag
2014-12-24 15:58:40

Kedves Lányok!

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok Nektek! Ha most nem is jött össze még a pozitív terhességi teszt, bízzunk benne, hogy ez is be fog következni!

Napsugár gratulálok!

Üdv, Kardvirág
Katicabogár5
2014-12-24 13:24:13

Napsugár gratulálok a picihez :D és kellemes ünnepeket :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!