Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csatolom a mostani görbém. Általában 32-34 napos ciklusaim vannak, 18-19 napon peteérés. A peteérés után 37 és 37,1 hőkkel. Ilyen mint a mostani ciklusom ez a második ebben az évben. Előzőleg is a késői peteérés(?) miatt 39 naposra kitolódott, ez most is sanszos, hogy hosszú lesz. Peteérésnek jele sem volt, mégis a hő alapján a rendszer behúzta most is és októberben is. Kérdésem, szerintetek volt-e peteérésem(sztem nem) és ha nem akkor mi emeli a hőt? Akkor nem kéne lent maradnia? Ciklus első napjától szedem a letrox-ot és kb 1 hete a premenst, mert nagyon rossz a közérzetem ebben a ciklusban.
atthemoment
2014-12-31 09:29:09
Sziasztok!
Rég nem írtam. Egy kedves ismerősöm ezzel a pár sorral kívánt boldog új évet nekem, és úgy gondoltam én meg nektek kívánok ezzel nagyon- nagyon boldog új évet!
Kívánok örömöt, derűt, boldogságot,
Otthonodba békét, kertedbe virágot,
Fejed fölé napot, csillag-tengereket,
Köréd tiszta szívű, igaz embereket !
Lábad elé utat, biztosan járhatót,
Szívedbe éneket, magasba szárnyalót
Ajkad köré mosolyt,lélekmelengetőt,
Múltat, jelent, jövőt egyként szerethetőt,
Szemedbe sugaras szivárvány fényeket
Melyek megláttatják a rejtett lényeget,
Újult erőt adó, örömteli perceket
Kívánok áldott éltető életet !
popi532
2014-12-31 09:19:55
sziasztok.Én ma így.Nemsokára indulok Tótkomlósra szilveszterezni .Mindenkinek boldog újévet és sikeres baba projektet kívánok.Ezúttal ên el is búcsúzotm tőletek, mert mint tudjátok ez volt az utolsó próbálkozós hónapunk, ês mivel a görbêm nem mutat változást az előzőekhez kêpest így 1 héttel a mensi előtt, így én már most tudom,hogy nem volt sikeres ez a hónap sem.Majd feldolgozom valahogy ezt is.Talán
KLANITA
2014-12-31 08:14:52
Sziasztok!
Így állok ?? !! ??
Ági41
2014-12-30 15:55:16
Sziasztok!
Én ma így állok:
Viktória4
2014-12-30 13:27:17
Sziasztok!
Én ma így!Még mindig nem tudom,hogy meg volt-e az ovum?!
Popi!
Nagyon szépen alakul a görbéd!Drukkolok,hogy a vége is szép legyen!
popi532
2014-12-30 10:04:48
Sziasztok én ma így.
Életi
2014-12-29 21:43:33
Sziasztok lanyok!
Moha es Mico koszonom h irtatok.
Az igazat mondva honapokig nem foglalkozott velem egy doki sem februarban lett egy p3am de mar akkor is volt tejszivargasom de a doki nem foglalkozott vele azt mondta eloszor a p3at rakjuk helyre...fel evig ment az immunerosites minden bio akarmi juniusba ujra p3lett...nem hittem el igy kertem a dokit h nezzen utana..kiderult h a labor tevedett...na ekkor az a doki es korhaz leszerepelt.akkor kerestem mas orvost es azota igyekszem a dolgokat a sajat kezembe venni. Azota a p3 rendezodott de az is jol elcsusztatta a baba projektet.a mostani doki azt mondta ezt az evet szanjuk ra h probalkozzunk es ha vmi van cselekszunk.a tejcsorgas azota is megvan igy magamtol mentem nodokihoz h kuldjon vervetelre 3.es 21. Napi is megvolt orultem is h a tsh1.22 lett. A 21.napin jott ez az anti tpo eredmeny. Az igazat mondva pestre jarok mar maganrendelesre de en itthon mentem el laborba h mar eredmennyel mehessek januarba. Mas labor erteket nem x-elt az itthoni sztks doki de meg ez is nagy szo h ezt eltudtam intezni magamnak mert sajnos lesz...ak a bajodat.a valasz mindenre: fogalmam nincs nem tudom!februarban kell visszamennem pestre addigra elfogy a bromo es ha a doki meglatja az uj eredmenyt remelem tanacsol egy jo endo dokit mert vmi nem stimm.addig meg igyekszek toletek infot tanacsot erot gyujteni mert ugy erzem februar ota h kuzdok mindent beszedek mindent megteszek es nem akar jonni...ne haragudjatok a kis regenyert de igy teljes a kep.
Moha13
2014-12-29 19:07:17
Életi
És mit mondott a doki a magas AntiTPO-ra? Gondolom, ezt endokrinológus kérte...
Nekem 32 lett, és as 35 a felső határ.
A magas AntiTPO-szint miatt mindnkéee kérd ki endokirnológus véleményét, biztosan csinál pajzsmirigy UH-t is.
TSH, T3, T4 mennyi lett?
Micócicó
2014-12-29 17:16:33
Életi!
Én voltam hormonvizsgálatokon még antimüllert is megnézettem. Minden tökéletes volt. Azután mentem el, hogy szeptemberben (úgy tűnik) spontán feladta még a legelején a sejtecske, nem jött meg már egy hete, de begörcsöltem és éjjel elöntött mindent, majd egyben távozott az egész nyálkahártya. Két orvos is hitetlenkedve nézte, volt annyi lélekjelenlétem, hogy lefotóztam. Utána többször vizsgáltak, de mindent rendben találtak.
Pont azt mondtam a páromnak, hogy most őt kell megvizsgálni, hisz nagyon sokszor a fiúkkal van gond. Stressz, sérült sejtek, túl hasonló génállomány. Addig is jön a következő hónap....
KITARTÁS!