Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milla úgy néz ki most lesz ovud, ez most már rendesen pozitív, hajrá :)
Lion86
2019-10-23 09:04:16
Milla a férjem szerint majd úgyis sikerülni fog... Neki mindegy hány évbe telik, nem izgatja magát rajta.
Borzasztó sok pénz ment már el dokikra, gyógyszerekre meg vérvételre. És annyira nem bízom már az orvosokban, hogy nem hiszek benne, hogy tudnának segíteni, talán ezért is nem próbáltam erőszakosabban rábeszélni.
A görbém egyértelmű, még nem jött meg, de csak idő kérdése
Andi198729
2019-10-23 09:00:03
Köszönöm Milla aranyos vagy:) èn is köszönöm mindenkinek a biztatást tapasztalatokat:) lehet hogy sikerült nektek a baba mert nekem is anno legelső legkorábbi tünet az volt hogy nyilallást éreztem de az kb.ovu után kb.5 nappal volt.
Józsa én is ezt kérdezem hogy biztos hogy menzesz? Rendesen megjött? Nem inkább pár csepp rózsaszines beágyazódási vérzés? Mert a görbéd az nagyon szép és inkább terhesgörbének néz ki és sztem az a hosszú luteális is arra enged következtetni.
Milla880529
2019-10-23 08:59:39
Női megérzés mennyire bejön:
https://kepkuldes.com/image/ePWu6N
Milla880529
2019-10-23 08:12:35
Józsa, biztos hogy megjött?
Milla880529
2019-10-23 08:12:06
Andi, annyira jó olvasni, hogy bátorítasz mindenkit és támogatsz :) Köszönjük a bátorító és támogató szavaidat :)
Milla880529
2019-10-23 08:10:35
Én őszinte leszek, most nem mértem, csak kihasználtuk a helyzetet a "mindent bele" szituba :) és már hétfő óta nem is tesztelek. Halványabb lett a teszt. Most várakozó állásban vagyok. Pár napja, ami nagyon érdekes, mozgásra a méhem, nem az egész, hanem egy-egy pontban...nehéz leírni, húzódik és picit benyílal...de utána nem fáj meg semmi. Nem is mozgásra, hanem amikor nyújtozkodok vagy pipiskedek. Csak olyan érdekes, nem e volt már másnak is ilyen. Fura egy érzés.
Milla880529
2019-10-23 08:04:12
Háttérből olvasgattam, hogy kivel mi történik. Sok férfi a meddőségi klinikát úgy fogja fel, hogy Úristen - nekem semmi bajom nincs, minek mennék ilyen helyre. Mi sokat beszélgettünk a párommal és mi, se ő, se én nem úgy vélekedünk róla, hogy én meddő vagyok vagy ő és ezért kell menni. Hanem, hogy egy általános nőgyógyásznak nincsenek meg az eszközei, hogy átfogóbb vizsgálatot tudjon csinálni. Mindig meg kell értetni azokkal a férfiakkal, akik ellenzik, hogy ez nem rossz. Én tudom, hogy vegyem rá - nagy dumámmal és, hogy mindennek utána olvasok - miért is jó ez :) Lion, probáld rávenni észérvekkel. Minden pasit meg lehet fogni, csak tudni kell hogyan. Te párodat mi tudja befolyásolni és rávenni, hogy menjetek el?
Jozsa85
2019-10-23 07:50:54
Sziasztok!
Ez a mai meresem.Viszont reggel osszebujtunk es ugy nez ki meg is jott.
Vagy kesobb volt az ovum mint ahogy mutatja vagy esetleg ketto volt? Nekem soha az eletbe nem volt ilyen hosszu lutealisom..
Andi198729
2019-10-22 20:44:14
Lion sajnálom:( eleget idegeskedsz most ezen h.meg fog jönni és még ez is holnap szenvedhetsz a fogaddal.ilyenkor rossz amikor ünnep van és történik valami hirtelen nem tudja az ember hová forduljon.
Az én férjem is igy állt hozzá hogy várta a csodát hogy majd összejön a baba. Úgy kellett a fülét rágnom hogy most már lépjünk mert lassan belebolondulok a sikertelen hónapokba és nem jó a bizonytalansag hogy találgatunk hogy mi lehet az oka h.nem sikerül. Így legalább kiderül és nem egymást hibáztatjuk mert úgy volt h.én a férjemet hibáztattam h.biztos a spermái meg hogy dohányzik ő meg engem hibáztatott h.én is dohányzom meg nem tudok megfoganni sportolni kellett volna fiatalabb koromban is.