Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-10-23 15:48:53

Málna felőled is jó hallani és hogy jól vagy:) most már próbálkozhattok? Remélen igen mindent bele sikerülni fog tudom rossz az ami történt de ezután már csak a jó fog következni hidd el;) bizony jól írtad Erikasz nagyon hiányzol nekünk! A pozitív gondolataid a tanácsaid olyan sok erőt adtál nekünk! Hogy vagy? Remélem minden rendben és imádkozom hogy azzal jelentkezz be egy napon hogy sikerült a baba:) azért remélem olvasol minket. Kismamák miujság van veletek? Születtek azóta babák? Gővica Nashua ha jól emlékszem ti már szülés közelben voltatok vagy hátra van még 1-2 hét? Anitacool hogy vagytok hogy vannak az ikerlányok? Mennyi van még hátra?Maryanne ti hogy vagytok? Beababa te is rég jelentkeztél ha inszemre kerül a sor szükségem lesz a tanácsaidra:)Sisi te is régen irtál remélem nem adtátom fel a próbálkozást. Mistimi voltatok uh-n azóta?Bocs ha kihagytam valakit nagyjából ennyi személy jutott eszembe.tudjátok mire gondoltam bar lehet nincs benne mindenki a képfeltöltővel esetleg tudnank feltölteni képet magunkról olyan kiváncsi lennék vagy inkabb facebook? Én felfüggesztettem a fiókom anno mert nem.birtam elviselni mikor a tragedia törtent folyton az jelent meg kezdőlapon h.éppen ki terhes ki szült es sokan rámirogattak h.megszületett-e már a baba.rossz volt magyarázkodni h.sajnos nem lett baba:(
Andi198729
2019-10-23 12:24:13

Azt hittem pesti vagy Lion.igen Pest az messze van. Anno én is ittam teákat de már előzőleg is irtam h.a cickafark nekem nagyon bekavart menzesz előtt pecsételést csinált és egyszer 19 napra jött meg.valószinű akkor nem volt peteérés cikkcakkos volt a görbém is.következő hónapban nem ittam a ciklusom helyreállt és utána sikerült a baba.szóval én a teákkal nagyon vigyázok. Főleg a cickafarkkal. Az sajna ösztrogént tartalmaz valószinü ösztrogéndominanciát csinált anno.ciklus 2.felében lehet iszok palástfüvet esetleg.
Lion86
2019-10-23 12:16:06

Andi cickafark - palástfű - pásztortáska teát ittam, a nagynál 1,a kicsinél 2 hónap után jött a siker. Tavaly is próbáltam 3 hónapig, csak akkor a pásztortáskát kihagytam, lehet azt nem kellett volna. Majd meglátjuk.
Pest nekünk messze van, Szegeden a Kaálinak jó híre van, ajánlott is egy ismerősöm ott dokit, de az előzőeket is ismerősök ajánlották és mégsem váltak be. Sajnálom már rá azt a sok felesleges pénzt. Ha nem válik be a tea, akkor valószínűleg rászánom magam a meddőségire, de bizalom nélkül szerintem annak sem lesz sok értelme.
Andi198729
2019-10-23 11:25:21

Lion milyen teát ittál a fiaid foganásakor? Megkérdezhetem? Meddőségit illetően ajánlom nektek Krizsa dokit.ő biztosan tudna segiteni nagyon profi orvos és nagyon jófej valamint őszinte is. Ő nem beszél mellé kerek perec közli a tényeket. A professzornak akinel vizsgálaton voltam mondtam h.neki is megmutatom a hormonertékeimet bar Krizsa mondta h.tökéletesek erre ő azt mondta hátha a Feri azt mondta akkor az úgyis van fölösleges neki is megnéznie es azt mondta a legjobb kezekben vagyunk.nekünk sem volt egyszerű megtennünk ezt a lépést nekem sincs sok bizalom az orvosok felé. A babám halálát illetően felelősnek tartom a doktornőt akihez jártam.ahogy utánaolvastam a köldökzsinórt is vizsgálni kellett volna uh-n ami nem történt meg.nem véletlen h.nem adták ki a boncolásit sztem félnek h.kiderül az orvosi felelősség és mulasztás. Irtam nekik de még semmi válasz azt hiszem felkeresek egy egészségügyi szakjogászt ezügyben.ha kiderül bármiféle felelősség akkor nem fogom sajnálni az időt és a pénzt de per lesz.mert nem lehettünk szülők és lehet nem is lehetünk már, és már lenne egy 2 éves kisfiunk aki már szaladgálna és beszélne.lehet hogyha egy tapasztalt főorvos lett volna a dokim ez nem történik meg. Az orvoson is sok múlik h.a baba épségben megszülessen. Egy farfekvéses babával hébe hóba rendelt csak be uh-ra? Mikor az veszélyes és rendellenes fekvés.
Lion86
2019-10-23 11:00:38

Andi, engem az elmúlt egy évben két agyondícsért doki is totál félrekezelt. Nem tudok bízni a orvos-"tudományban". Előtte is volt már 8 vagy 9 dokim közel 20 év alatt és még csak azt sem vették észre, hogy PCOS-em van (vagy nem akarták). Annyira rossz véleményem van már erről az egészről, hogy nem nagy kedvet érzek most újabb orvosokhoz. A helyi nőgyógyászom is Clostit akarta rámtukmálni, miközben nálam nagy az esély a túlstimulálódásra, ami életveszélyes is lehet az én esetemben. Szerintem pihentetem magam egy kicsit, ebben a ciklusban még vitaminokat se szedtem. Megpróbálom mégegyszer a teát, amit a fiaim foganásakor ittam, aztán majd meglátjuk mihez lesz kedvem,ha ez sem használ.
Andi198729
2019-10-23 09:16:52

Józsa szerintem baba van a dologban:) annak jele a szúrás;) ha csak barnázgatsz az nem menstruáció az a mensi amikor rendesen megjön.ez a barnázás inkább beágyazódásos vérzés lehet.ma mindenképp tesztelj otthon;)
Andi198729
2019-10-23 09:12:26

Milla na ez az igazi pozitív a tesztcsík erősebb mint a kontroll gyönyörű:) nekem még soha nem volt ilyen gyönyörű pozim.mindent bele ma meg holnap;)
Lion az orvostudomány nagyon fejlett biztosan megtalálnák a megoldást és tudnának segiteni. Ha mást nem inszemmel vagy eseteg lombikkal. Mi is elmegyünk akár a lombikig is ha másként nem sikerül.de ezt nektek kell eldöntenetek mit szeretnétek én csak jótanácsként írom ezt mert tudom milyen lelki megpróbáltatások zajlanak az ember lelkében a sikertelenségek láttán.te is dühös voltál hogy most sem sikerült és egyre nehezebb lesz valahányszor nem sikerül.én ebbe fáradtam bele ezért léptünk.
Jozsa85
2019-10-23 09:12:17

Csajok!
3 napja be vagyok csomagolva hogy ha megjon ne erjen varatlanul, mert barnazgatok 3 napja.Ejjel meg most is beleszur a petefeszkembe de nagyon erosen.Aztan elmulik..Tanacstalan vagyok.Felfaztam?Petefeszek gyulladas? Tegnap a derekam is fajt de hatizsakoztam egesz nap.Este tudok tesztelni otthon.
Málna27
2019-10-23 09:11:42

Milla: Most látom, ennél szebb pozitív ovu tesztet még nem láttam! :) Mindent bele! :)
Málna27
2019-10-23 09:08:30

Milla: Nekem ilyen korai tüneteim voltak, amikor várandós lettem (talán 10 DPO) környékétől). Te hányadik DPO-n vagy?

Józsa: Sajnálom, hogy megjött! Viszont a görbéd nagyon szép és szép hosszú volt a luteálisod.

Lion: Szörnyűek ezek a pasik, hogy mindent elintéznek egyszerű magyarázatokkal. Remélem, hogy mihamarabb rá tudod venni valamivel, hogy elinduljatok a kivizsgálás útján, mert már nagyon régóta próbálkoztok. Viszont a görbéd most nagyon szép, ez pozitívum.

Meliko: Szuper volt hallani felőletek! Örülök, hogy minden rendben van, maradjon is így! :) Az orvosok meg...hát szóra se méltatom.

Edit: Sajnálom, hogy megjött! Viszont az jó, hogy elindultatok a kivizsgálás úján és csináltok átjárhatóságit. Remélem, hogy ebben a ciklusban rövidebb lesz a vérzés és mégis meg tudják csinálni. Szörnyű, hogy ha csúszik, akkor egy újabb hónapot várni kell rá.

Andi: El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy ti is elindultatok a kivizsgálás útján! Szuper, hogy végre rá tudtad venni a férjedet is a vizsgálatokra. Hidd el, hipp-hopp elrepül ez a pár nap és már túl is leszel az átjárhatóságin. Utána pedig mindent bele! :)

Pusedli: Mi újság? Reméljük, hogy jó hírrel jelentkezel!

doriana: Te hogy állsz?

erikasz: Jó lenne hallani felőled, szerintem mindannyiunk nevében írhatom, hogy hiányolunk! A pozitív hozzáállásod és a tiszta szíved szerintem mindenkit megmelengedett, sok erőt adtál nekünk! :)

mistimi: Remélem, hogy veletek is minden rendben van!

Én jól vagyok nagyon. Szedem a vitaminokat folyamatosan és jöjjön a baba, amikor jönni szeretne :) Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar le fog telni a kötelező várakozós idő. Az első hetek nagyon lassan teltek, de utána mintha felgyorsultak volna a dolgok.

Bocsi, hogy hosszú lett! Legyen csodaszép napotok, gyönyörű idő lesz kint, menjetek ki a szabadba! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!