Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-10-25 14:02:49

sziasztok!
Andi sajnàlom,hogy kifogy a gyógyszered,de tènyleg nem beszerezhetô a 750es màr jópàr hete. Szedd be az XR500ast addig,ès ha van olyan patika akinek mèg az van kèszleten,azt vedd meg mindenkèpp. Sajnos az XRnek nincs helyettesítôje,sima 500as vagy 1000es van csak. Az XR 1000 viszont nem hiànycikk,ha olyat tudsz felíratni. Vagy ha nagyon kivèteles esetben rà tudod beszèlni a gyógyszerèszt,hogy beteg ellàtàsi èrdek,meg úgysincs rajta tàmogatàs,adja ki az erösebbet. Sajnos most ez van,ès semmi biztató ígèret,hogy mikor lesz újra:(
Lion: sajnàlom,hogy neked is mensi lett a vège:( neked amióta próbàlkoztok hàny ovud volt? Mert okè sok a huszonvalamennyi hónap,de neked nincs minden naptàri hónapban ovu. vagy ez a szàm a ciklusaidat jelentette?
Józsa: Gratulàlok a szèp görbèhez,nagyon jó úton vagy. Mèg egy pici dièta,mozgàs,fogyàs ès meglesz a siker:)
Dorina miújsàg veled?
Kismamik örülök,hogy írtatok:)
GöVica: írj mindenkèpp,ha megszületett a kisfiad,addig pedig kitartàs;)
Nàlam annyi van,hogy elkezdtem az újabb kör clostit ma,de nem mèrek most. Màr nagyon kèszülök az utazàsra,most minden gondolatom ekörül forog:)
Andi198729
2019-10-25 13:28:34

Miújság van csajok? mindenki eltűnt. Ma ebédidőben 2 gyógyszertárban is jártam, de mindkettőben hiánycikk a merckformin xr 750. pedig szednem kellene, tegnap írattattam ki a háziorvosommal, mivel csak november 8-án megyek endodokihoz, és addig muszáj lenne szednem feltéve ha kapna az ember. Ha máshol sem kapok, akkor mit csináljak? Van még 50-as XR-em, 2 levéllel, de hamar el fog fogyni ha mondjuk napi 3 szemet szednék, mert a 750-ből napi 2-tőt kell. Mondták a gyógyszertárban, hogy esetleg valami helyettesítőt, mondom szó se lehet róla, én csak ezt szedhetem, az endodoki is mondta, h. mást nem ajánl. Nem kísérletezgetek mással. Délután még elugrom pár gyógyszertárba, csak haza is kellene érnem Pestről Hévízgyörkre, a pénteki délutáni forgalom katasztrófa az M3-son.
Andi198729
2019-10-24 21:51:03

Sajnálom Lion:( igen ilyen esetben már csak a nagy kérdőjel marad hogy miért nem sikerül mikor minden smakkol. Sokan igy vagyunk ezzel hidd el hogy van peteérés jókor történik az együttlét is minden stimmel hogy terhesség kellene hogy bekövetkezzen aztán meg bumm megjön mintha ez lenne a törvényszerű.ez annyira elkeserítő és dühítő is egyben. Meg ez a tehetetlenség hogy mit tehetnénk még mikor mindent megtettünk az ügy érdekében és folyton ugyanaz a vége: menzesz. Én belefáradtam ebbe az tuti a sikertelen próbálkozásokba próbálkozunk és mindig a menzesz a vége.akkor tökmindegy együtt vagyunk-e v.nem úgyis mindig megjön.a legutóbbi ciklusomban nem tudtunk próbálkozni de sebaj ha próbálkoztunk volna sztem ugyanúgy megjött volna.Lion most jönne a meddőségi konzultáció higgyj nekem már most is megvisel téged ez a bizonytalanság hogy miért nem sikerült? Ha tovább próbálkoztok és továbbra sem sikerül abban csak kikészülsz és sérülni fog a házasságotok is. Hidd el saját tapasztalat már mi is ennek a szélén álltunk.most van egy kis megnyugvás h.belevágtunk és legalább tudjuk az esélyeinket és nem a bizonytalanság kering körülöttünk meg a kérdőjelek hogy már megint miért nem sikerült mikor sikerülnie kellett volna.
Lion86
2019-10-24 21:22:49

Ja a fogam felét most kivették, a másikat meg jövőhéten. De legalább most nem fáj és tudok nagyjából rendesen enni.
Lion86
2019-10-24 21:21:28

Nagyon jól tetted Milla ;) Nagyon szép pozitív volt a tegnapi teszt :)

Igen Andi, de nem is akárhogy. Az előző két vérzésem elég gyenge volt, csodálkoztam is, mert erősebb szokott lenni. Az augusztusi UH-n is 4 mm (szörnyen siralmas) volt a méhnyálkahártyám a 12.dpo-n, úgyhogy valószínűleg a szeptemberi ciklusban is ez volt a gond. Na de most... A disznóvágás meg sem közelíti a nálam lévő állapotokat :D Viszont azt nem értem, ha volt rendes időben peteérésem, voltunk is együtt és most minden jel szerint a nyh. is jó vastag volt, akkor mégis mi a jó ég nem stimmelt?... Hát ez van, most van ezer dolog még a tél előtt, majd arra koncentrálok.

Kismamák, örülök, hogy rendben vagytok ❤️
Érdekes, hogy nekem az alvás a derekam miatt volt kényelmetlen, de egynél többször sosem kellett pisilni egyik gyerekkel sem éjjel. Inkább az első trimeszterben volt állandóan ilyen gondom.
Andi198729
2019-10-24 19:08:31

Ez az Milla:) remélem hogy most sikerrel jártok:) várom már én is hogy túllegyek az átjárhatóságin és elkaphassam a férjem;) rég voltunk már együtt amúgy is.
Lehet Józsa volt ott valami ami szúrt és lehet a menzesszel távozott is.nem lehet tudni hogy mi.de legalább nem a kiránduláson jött meg addig kibírta.szépen helyreáll majd az ir és meglásd sikerülni fog végre a baba akit már annyira vártok:)
Lion miújság veled megjött végül? Fogorvoshoz el tudtál menni?
Milla880529
2019-10-24 18:53:45

Nálam ma van az ovu, eljött a negatív nap, tegnap elkaptam, ma is elfogom :)

https://kepkuldes.com/image/eT1XJ3
Jozsa85
2019-10-24 18:42:25

Elmult a szurasom.Sztem tavozott onnan vmi ami szurt..
Jozsa85
2019-10-24 18:42:09

Elmult a szurasom.Sztem tavozott onnan vmi ami szurt..
Andi198729
2019-10-24 12:40:57

Józsa, akkor nincs gond, érzed még a szúrást? Remélem már elmúlt, gondolom, így már nem is teszteltél. Ez a jó hozzáállás, majd a következő sikerül :) Sztem az van, hogy rendeződik az Ir, és helyre fog állni, csak idő kell hozzá, és sínen lesztek :) Nagyon szép volt a görbéd, és megfelelő hosszúságú a luteálisod, csak így tovább, előbb utóbb meg lesz az eredménye ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!