Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Józsa, hátha nem fog megjönni, hátha a maszatolgatás a beágyazódás miatt van :) Bízzunk benne, hogy így van ;-) A hőd is még szépen magasan van, hajrá Józsa, nagyon szorítok :)
Jozsa85
2019-10-22 07:04:59
10.22
Jozsa85
2019-10-21 21:16:29
Sziasztok!
Na du.ra mar elkezdtem maszatolgatni, de meg nem jott meg.Voltunk a Sisi kiallitason meg a kincstarba.Most jottunk ki a Praterbol.Gyerekek ha lakik bent vki akkor nagyon kemeny gyerek lesz, most szalltam le hullamvasutrol meg egy 100m magas korhintarol.Marha jo volt, volt am visitas!! Ebedre benyomtam egy M-es meretu oldalast kaposztaval.Most mar a hotelbe pihizunk es nezem a Terminatort NEMETUL!!! :D Hajra Mindenki!
Andi198729
2019-10-21 19:35:31
Edit sajnálom hogy megjött:( de ne add fel lehet a clostynak több idő kell. Nagyon örülök hogy elmentek nászútra és szerintem sokkal jobb lesz hogy nem mérsz nem tesztelsz csak egymással lesztek elfoglalva majd figyeld meg ott fog sikerülni és kívánom hogy igy is legyen;) köszi a tippet inni fogom a palástfüvet ovu után hogy mégis egy picit hosszabb legyen a luteális.nekem szombaton jött meg és jövőhét hétfön megyek átjárhatóságira akkor leszek a 10.ciklusnapon az még belefér.középidőben nem nagyon szokták csinálni.a dokival 20-ra saccoltuk a mensit de végül 19-én jött meg most annyi h.nem a 9.ciklusnapon megyek hanem a 10-en.anno a miómaműtétemet is a 10.ciklusnapon csinálták utána szépen volt ovum a 14.napon és megjött rendesen a mensi is rendes időben.
Milla neked melyik napon volt az átjárhatósági?neked is így ekörül? Izgulok nagyon de szeretnék túllenni rajta már végre megtudni hogy átjárhatók-e a petevezetők.és ezzel le is tudtuk a vizsgálatokat.végre utána már tudunk valamerre lépni próbálkozunk v.inszem.
KittyCat
2019-10-21 18:16:42
Edit nekünk a tavaszi nyaralas utani honap lett sikeres. Valoszinu fel is toltodtunk es kiengedtuk a faradt gozt a nyaralason... :) Neked is ezt kivanom, vagy hogy mar 3-an gyertek haza. :)
Edit90
2019-10-21 14:55:44
Sziasztok!
Puszedli: miújság veled?
Józsa: Jó pihenést nektek! Azért szurkolok,hogy ne jöjjön meg :)
Lion: Sajnálom, hogy negatív a teszt :( Neked is mindig olyan szép a görbéd, amikor van ovulációd.
Andi: A palástfű teát mondják, hogy progi szint növelő, az segíthet, hogy hosszabb legyen a luteális. Bár a te 13 napod is már teljesen normális, és elég, a beágyazódáshoz. Én most ittam, és hosszabb lett, de sztem nem attól. De ami nagyon szuper, hogy semmi pms tünetem nem volt most. Szokott fájni a cicim ovu után már 1 héttel, és végig amíg meg nem jön. Fel szoktam puffadni mensi előtt 3-4nappal, ami nagyon kellemetlen, most ezek nem jelentkeztek. (kicsit ezért is reménykedtem, hogy most sikerült) Szóval én a következő ciklusban is inni fogom.
Nos velem az a helyzet, hogy ma reggelre rendesen megjött. Mivel csak ma, így a csütörtöki átjárhatósági időpont totál esélytelen, fel sem hívtam a dokit, mert nekem minimum 5 nap a vérzés. A dokimnak csütörtökönként van magánrendelése, szóval az van, hogy ez csúszik egy hónapot. Mi jövőhét kedden indulunk nászútra(bár 2017-ben volt az esküvőnk, a ház vásárlás miatt ez eddig kimaradt) és két hétig ott leszünk. :) Így ebben a ciklusban nem mérek, és valószínű ovutesztet sem fogok magammal vinni. Beszedek most még egy kör clostit, és titkon reménykedek, hogy a pihenés, klíma változás meghozza a sikert. :D Ez most egy nemkövetett ciklus lesz, mert nem leszünk itthon, így nem fogom tudni, mennyi érik,de ugyan így napi 1 szemet fogok szedni. :) Ha meg nem, akkor jöhet az átjárhatósági, és a lombik időpont kérés. Bejelentkeztem a synlabba trombózis panel vérvételre, de csak a nászút utánra volt hely. Nem tűnök el, de lehet, hogy az utazás miatt ebben a ciklusban kevesebbet jelentkezek majd.
Andi198729
2019-10-21 10:10:58
Lion, nagyon szép a görbéd, szép magas a hőd :) Az nagyon jó, hogy 16 napos szokott lenni a luteális, nekem sokszor 14 nap sincs. 10-11-12-13 max. Most a legutóbbi ciklus 26 napos volt, ovu azt hiszem 13. v.a 14. napon volt. Lehet, hogy ez a probléma, de ha probléma akkor ennek a hormonokon is látszódnia kellene. Tudnak ezen amúgy segíteni, hogy legalább 14 napos legyen a luteálisom? Azt kellene még megnyújtani, a hosszát, legalább 1-2 nappal. Nem tudom van-e erre valami természetes megoldás. Bár ami azt illeti, régen sem volt 14 napos a luteálisom sosem, aztán mégis sikerült anno. A ciklushossz az normális, de ahogy számolom ovuhoz képest, a luteális még mindig nem a megfelelő és elvárt 14 napos, hanem attól kevesebb. Használtam ovutesztet, és onnan tudom, mikor volt kb. ovum. A doki azt mondta, hogy legalább 10 napos legyen a luteális, nem vagyunk egyformák, és nem mindenkinek van az általánosan elvárt 14 napos luteálisa, meg ahogy nézem, valakinek hosszabb is, pl. 16 nap. Erre még rákérdezek még egyszer az tuti.
Józsa érezzétek jól magatokat Bécs gyönyörű, a kastély, a kincstár, a Ringstrasse, kellemes hangulatú :) Kapcsolódjatok ki, ne gondolj most arra, megjön-e vagy nem, és nem is biztos, hogy meg fog jönni. Buszos kiránduláson vagytok amúgy, vagy egyénileg mentetek?
Jozsa85
2019-10-21 08:51:18
Ma megyunk megnezni csaszari kastelyt meg a kincstarat.Tegnap 16km-t gyalogoltunk.Meg se kottyant. :) Tegnap ettem egy rantott csirket es egy kis krumplit.Most beugrunk a Sparba nekem valo kenyerert es tudok vinni szenyat.Akkor nem kell a tobbieknek hozzam igazodni az etkezessel.
Nem faj semmi.Nem erzem hogy meg alarna jonni.Majd meglatjuk..Boldog vagyok hogy ilyen szep gorbet produkaltam.
Lion86
2019-10-21 08:45:26
Jozsa, ne is látsszon semmi a hődön, maradjon így sokáig ;)
Én csütörtökre nem várom, mostanában 16 napos volt a luteálisom, de a tegnapi teszt is negatív (13 dpo) és megint fáj a mellem, gyanús, hogy ebből már nem lesz semmi.
Andi198729
2019-10-21 08:35:23
Józsa, hátha a végén mégsem jön meg!
Edit, Lion miújság van veletek? Megjött végül? Remélem hogy nem, és végül pozitív teszttel zárjátok ezt a ciklust.