Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Józsa: Mèg mindig tùl koràn teszteltèl! Ne csinàljàtok azt,amit èn,mert bele lehet bolondulni:)
Lion: Te is ilyen teszt màniàs vagy,mint èn?:)
Beàllok a sorba,a hôm èrthetetlen. Ma reggel azèrt csinàltam egy tesztet,de persze negatív,o lyan,mint eddig. Màr csak nevetek rajta,hogy ez most tuti azèrt van,hogy ne tudjam megcsinàltatni az àtjàrhatósàgit jövôhèten:D Na de hàtha mèg ma megjön,akkor mèg van rà esèly.
Jozsa85
2019-10-19 05:59:21
Tegnap vettem kromot az IR-re.Bevettem egy szemet.Az nem viszi fel a hot?Mar nem tudok mire gondolni.
Jozsa85
2019-10-19 05:57:28
Sziasztok!
Meg mindig nem pecsetelek, pedig ilyenkor mar szoktam.A hőm erthetetlen..A teszt full negatív volt tegnap.
Lion86
2019-10-18 17:14:56
Ja amúgy ma csináltam 3 tesztet (megint nem vagyok normális :D), a reggeli elsőből valami halvány maszat volt a gyógyszertári teszten, délután Facellet meg digi Clearblue-t, mindkettő negatív. Szerintem felesleges a további tesztelés, meg azzal áltatni magam, hogy korai volt, a digitális nem valószínű, hogy téved.
Andi198729
2019-10-18 16:59:45
Pusedli ha esetleg még holnap sem jön meg csinálj egy tesztet reggeli elsőböl. A méhpempő nem kavar be legalábbis anno nekem csak segitett mikor teherbeestem.most persze már az sem segitett sajna:(
Lion hasonló a helyzetünk mi is állandóan felújítunk mi is mindent magunknak csinálunk a házban.Sokat besegitek a férjemnek pl.festés tapétázás gipszkartonozás.jól teszitek hogy ha addig sem jönne össze hogy elmentek meddőségibe. Hátha fény derül a sikertelenség okára és tudnak majd segiteni ha másként nem orvosi segitséggel hogy legyen közös gyermeketek:) mindenkinek eljön az a pont mikor lép ahogy nekünk is másfél év sikertelenség és állandóan menzesszel záruló ciklusok után elegem lett eddig tartott a türelem nem birtam már tovább h.ezt játsszuk bizonytalan ideig h.na majd a következő hónap és mindig ugyanaz próbálkozunk megjön...
Edit ha esetleg megjönne akkor tényleg nektek is tovább kell lépni ez a clostys kúra sem hozta meg a sikert sajna:( bár az is lehet hogy idő kell hozzá. tovább kell vizsgálódni és még több tényezőt kizárni.olyan hihetetlen h.amúgy eddig rendben vagytok bár még az átjárhatóságin és trombózispanelen is sok múlik még de clostys kúrával ovuval megfelelő időzítéssel szép görbével sem sikerült.
pusedli1818
2019-10-18 16:34:47
Ma még mindig fent van a hőm.Tegnap szúrt a petefészkem, ma nem és még meg sem jött.
Csináltam délután egy tesztet, de negatív. Ebben a ciklusban kezdtem a méhpempőt, remélem nem az kavar be.
Nincs tapasztalatotok a méhpempővel? Bekavarta valakinek a ciklust?
Lion86
2019-10-18 16:04:26
Andi arra elfelejtettem válaszolni, jövőre tervezem, hogy elmegyünk meddőségi klinikára, de most minden értelemben lefoglal a házfelújítás. Tavaly 7 hónap szívatás után elfogadta a Fundamenta a papírjainkat, de ekkor már november vége volt, tavasszal tudtunk igazán nekifogni. Azóta meg vagy pénz vagy idő nincs, hogy haladjunk, mert szinte mindent magunk csinálunk. A fő lakrész még mindig nincs kész, most egy kisebb lakrészben lakunk (2 kisebb külön bejáratú rész van, meg egy nagy, 3 szobával), de már unom nagyon.
Edit90
2019-10-18 14:42:47
Igen szoktàk az LH tesztet hasznàlni jóstesztnek,èn màr próbàlgattam koràbban. Mensi elôtti nap egèsz erôs,de nem egyforma,inkàbb olyan,mint a pozitiv ovuteszt elôtti nap. Na tegnap este is csinàltam mèrgemben,ès pont olyan volt,ebbôl màr tudtam,hogy nem lesz semmi. Szóval a terv: legközelebb csak jósteszt,ès HCG vèrvètel:D
Andi: Ma mèg külföldön van az orvosom,hètfôn hívom,ha sikerül bejutom mèg a csütörtöki magànrendelèsi idôpontra,akkor megcsinàltatnàm az àjàrhatósàgit. A synlabba meg kèrek idôpontot trombózis panelra.
Lion: Nem bàntasz meg ezzel,èn is fèltem màr eddig is attól,hogy csak a tesztek vernek àt,ès tulajdonkèppen sosem volt semmi eddig,kivève tavaly szeptemberben,amikor kèsett is. Nem vagyok most annyira elkeseredve,csak rossz èrzès,hogy megint nem...
Andi198729
2019-10-18 14:30:04
Lányok, én is erre gondoltam, amire ti, hiszen az LH is ösztrogénlöket, és közelgő menzesznél is ugyanez a löket van, progi termelés abbahagy, újra az ösztrogén veszi át az irányítást. Fura, hogy a terhességi teszt elvileg a Hcg-re lenne érzékeny. De az Lh tesztet is szokták jóstesztként használni például.
Lion86
2019-10-18 13:38:48
Szerintem a ciklus végi LH emelkedés. Menstruáció előtt újra megemelkedik kissé az LH szint sok nőnél. És ugye ahogy Mistimi LH tesztje is pozitív a HCG-kel együtt, ez a keresztreakció sajnos fordítva is működik. Csináltam egyszer ovukor Hcg-t is és halvány pozitív lett az LH csúcsra...
Lion: Te is ilyen teszt màniàs vagy,mint èn?:)
Beàllok a sorba,a hôm èrthetetlen. Ma reggel azèrt csinàltam egy tesztet,de persze negatív,o lyan,mint eddig. Màr csak nevetek rajta,hogy ez most tuti azèrt van,hogy ne tudjam megcsinàltatni az àtjàrhatósàgit jövôhèten:D Na de hàtha mèg ma megjön,akkor mèg van rà esèly.