Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Elvileg most fog megjonni.A homon meg nem latszik.
Andi198729
2019-10-20 10:45:35
Látod Milla? Mondtam én;) eddig egy teszt sem volt pozi és erős.a mai még nem pozi inkább erősödő de nagyon közel vagy az ovuhoz;) sztem ma délután v.holnap tuti pozi lesz;)de az is lehet h.neked ez már pozinak szamit.ha holnap halvány akkor ez volt az lh csúcsod. Hajrá mindent bele;)
Milla880529
2019-10-20 10:29:01
Ilyen erős sose volt :) Mégsem késtem le róla,ma van a ciklusom 16. napja:
https://kepkuldes.com/image/extO0i
Edit90
2019-10-20 09:13:16
sziasztok!
Nekem màra vègre csökkent a hôm. Mivel a tesztek azóta is negatívak màr nagyon megjöhetne. Ma reggel màr fàjt a hasam,ma meg fog jönni. Holnap hívom a dokit,holnap kiderül,hogy meg tudja e csinàlni az àtjàrhatósàgit ebben a ciklusban. Arra tippelek,hogy mivel kèt tüszô volt,ès nem egyforma mèretüek, különbözô idôpontban repedhettek,így valószínû tovàbb volt magas a progeszteron szint,ezèrt lett hosszabb a luteàlis. Van ennek èrtelme szerintetek? Nekem mindig 14nap szokott lenni úgy,hogy a 14.nap màr vègig barnàzàs van,ès èjjel vàlt àt piros vèrzèsre. Ilyen lett a görbèm.
doriana
2019-10-20 08:57:50
Jó reggelt Lányok! Én továbbra is úgy látom, hogy mindenkinek csudaszép a görbéje! Edit, Pusedli, hogy álltok ma?
Én így. Nem tudom mikor lehetett ovum, én tegnapra tippelném, mert péntek este volt a legerősebb az ovu tesztem (sajnos csak este 10 kor tudtam mérni) tegnapra egyértelműen halványodott...nálam viszont teljesen újdonság az ovu előtt folyamatosan csökkenő hőmérséklet...minden esetre kezdődhet az izgalmasabb két hét...
Jozsa85
2019-10-20 05:36:36
Sziasztok!
Na szerintem meg fog jonni ma vagy holnap.De ilyen szep gorbem meg talan nem is volt.Szoval alakulgatok!
Szerdaig nem nagyon leszek.Ugyesek legyetek.
Andi198729
2019-10-19 20:20:17
Drukkolok nektek lányok:) nekem ma megjött de nem ért váratlanul pont ezt vártam és ugy jött ahogy a dokival számoltuk mert ugy irta ki az átjárhatóságit.mert a legutóbbi ciklusban nem próbálkoztunk a spermavizsgálat miatt meg igazából azelőtt sem voltunk együtt már 1 hónapja kb. De ha az átjárhatósági is rendben utána fogunk az tuti. ;)
Józsa hová mentek Bécsben Schönbrunni kastélyt is megnézitek?jo kirándulást érezzétek jól magatokat:)
Jozsa85
2019-10-19 08:56:09
Abban biztos vagyok hogy javulgat az IR-em.Szerintem ezert nem pecsetelek.Meg a hőm is szep magas volt a ciklus 2 . feleben.Ilyenkor mar lepcsozetesen esni szokott.Szoval tuti jo uton vagyok.Holnap indulunk Becsbe.Nagyon varom, jo sokat fogunk gyalogolni.Szuper lesz.Csak az etkezeseket kell vhogy megoldanom.De viszek tizoraira uzsira kekszeket, meg egy ket nasit.Majd megoldom okosba..
Nem tesztelek tobbet.Max. ha kesni fog.De sztem most meg itt nincs senki.
Lion86
2019-10-19 08:44:39
Az előző görbém ilyen volt, szóval a hő semmit nem jelent...
Lion86
2019-10-19 08:36:11
Jozsa, egy nyomelem nem hiszem, hogy csinál ilyesmit :) Eddig bármilyen vitamint, táplálékkiegészítőt szedtem, nem változtatott a hőmön (pedig én aztán sokmindent kipróbáltam).
Edit, mostanában 16 napos a luteálisom, úgyhogy már a 10. Dpo-n tesztelni szoktam, nincs kedvem majd' egy hét felesleges reménykedéshez. Nem is értem azokat, akik nem értik miért "jó" korán tesztelni :) Most csak a 11-en teszteltem :D
Tegnapelőtt jó nagy pattanásom lett, pedig csak 1-2 nappal mensi előtt szokott és a mellem szinte egyáltalán nem fáj már. Elég változatosak nálam a PMS tünetek.
Elvileg most fog megjonni.A homon meg nem latszik.