Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-10-24 09:08:50

Sziasztok.
Nashua nekem a 30.héttől azt mondta a doki hogy előbb fog jönni. 36.héten CTG-n fájásokat is mutatott a gép, ahogy azóta is mutat, és érzem is. Akkor már 3300grammra becsülte a gép. De ez csak becslés. A méhszájam is 1hete 2000 volt. Most töltöm a 40.hetet és semmi jele hogy kiakarna bújni. Pedig márnagyon várjuk, és jöhetne. Már nagyon nem jó semmi sem. Fáj a fekvés, az ülés, a menés...De ezektől függetlenül mindennap takaritok, főzök hogy ha oda kerül a sor paromnak ne legyen sok dolga itthon. A pisilés nálam is nagy téma éjszaka van hogy oránként kimegyek.. Alig alszom.
Nashua34
2019-10-24 08:26:58

Sziasztok! Helyzetjelentek :) 34. hét végét taposom, már 2 hónapja ismerkedem a szakaszos alvással, mivel 2 óránként stabilan tartom a pisilni járást. Úgy érzem a kisfiam kellőképpen felkészít :D Szerintem korrábban fog jönni, olyan mintha nem lenne elég helye. Már a 32. hétben 2200g volt, mi lesz még 6 hét múlva... Csak a feje maradjon átlagos, rettegek, hogy óriás babát kell valahogy kipréselnem :D A hormonjaim dübörögnek, képes vagyok elsirni magam azon is, hogy nehezen fordulok egyik oldalamról a másikra. Férjem még megértő, de szerintem nagyon várja ő is a végét.
Nagyon drukkoltam mindannyiótoknak, szuper ígéretes görbék voltak. Ne csüggedjetek, de ahogy Andi is írja, aki teheti kezdjen bele a kivizsgálásokba. Pasiknak továbbra is javaslom a Profertil szedését, akkor is ha minden rendben. Nálunk biztos hogy ez volt az egyik ami segített, hiszen a férjem sperma vizsgálatának eredményén ott állt, hogy inszem javasolt + Profertil, 2 hónapot szedte amikor spontán sikerült mégis. Aztán ez a 2 vagy 3 naponként szex.. legyen másfél. Egyik reggel, másik este, bőven van idő újra termelődésre, és így tuti nem kerülitek el az ovut. Kevés sperma számmal ezt alkalmazzuk, és bevált :) Jó sok szex az igaz, de komolyan, ennél nagyobb bajuk ne legyen a férfiaknak, mint hogy ennyit meg kell tenniük a cél érdekében. A vizsgálatok meg... Nevetséges, gyakorlatilag a nőkön vizsgálnak ezer dolgot, ami esetenként fájdalmas is, nekik max egy vérvétel és minta, aztán ezt halogatják? Bocsánat a kifakadáseért, csak nem értem miért, ennyire nem lehetnek elkényelmesedve, a baba apán és anyán múlik, plusz ez az ő boldogságuk is lesz majd, hát tegyenek is érte :) Ne hagyjátok magatokat csajok! Józsa, Lion, Edit, Andi, Málna, Puszedli mind mind szuper anyák lesztek, ez biztos! Tartsatok ki, sikerülni fog!
Andi198729
2019-10-24 07:40:37

Jó reggelt :) Józsa, miújság van, csináltál tegnap tesztet? Hogy vagy, elmúlt a petefészek szúrkálódás? Csinálj ma is tesztet reggeli első vizeletből.
Málna, hajrá, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, és ezúttal minden rendben legyen :)
Málna27
2019-10-23 21:23:50

Andi: Igen, szóval bele kell adni mindent :)
Andi198729
2019-10-23 19:23:08

Értem Józsa. Az enyem is kifelé növő volt viszont 4 cm-es! Ugyebar terhesseg alatt alakult ki és azzal együtt nőtt.A 0.5-ös az nem vészes. Jó utat nektek hazafelé csinálj tesztet es ha ugy látod menj el dokihoz ha pozi és a fájdalmak nem múlnak.
Jozsa85
2019-10-23 18:33:20

Andi!
A miomam csak 0.5 cm es kifele no nem befele.Szoval sztem az nem gond.Majd irok kesobb.Buszozunk haza, mar a hataron belul vagyunk.
Van otthon egy facelle es majd azt elhasznalom.Annyira kell pisilni de en el nem megyek a buszon.. :)
Andi198729
2019-10-23 18:28:50

Józsa csak nincs méhenkívülid. Bár ha belegondolok annak vannak ilyen jelei szurkálódás derekfajdalom barnás folyás.lehet jobb ha elnész dokihoz.ezt tisztázni meg időben mert veszélyes.korábban irtad h.van pici miómad lehet h.akadályozza a beágyazódást es igy kialakulhat méhenkivüli.nekem is azért szedtek le laparoszkóppal a terhesség utan mert akadályozza a beágyazódast vetélést okozhat plusz el is halt ahogy visszaálltak a hormonok így mint halott szövet vérmérgezést is okozhatott volna.bár ezt a dokik döntik el de lehet jobb ha azt leszedik.egy fiatal nőnek akinek gyermekvállalasi szándeka van és ilyen problémával küzd a laparoszkópos műtét mellett döntenek a dokik.tesómnak is lett kettő terhességnél ő nem akar több gyereket igy békén hagyjak de ha mégis szeretne másik babát le kellene szedni.
Na de bízzunk benne hogy nincs méhenkívüli! De ha úgy látod h.a szúrkálódás nem múlik inkább menj el dokihoz.
Jozsa85
2019-10-23 17:49:18

Viszont a petefeszkemnel meg mindig durvan szurkal.Mehenkivuli volt mar vkinek? ;(
Andi198729
2019-10-23 17:49:06

Sajnálom Józsa:( bizakodtam hogy hátha az a barnázás csak a beágyazódástól van és a szurkálódás is.azért csinálj egy tesztet biztonság kedvéért.a fene sem érti ezt hogy miért nem sikerül mikor minden smakkol megfelelő az időzités jó ott van az a fránya ir de valakinek ir-rel is sikerül és különben is ha az kezelve van gyógyszer dieta akkor nem képezhetne akadályt.vagy pl.Edit esete egyszerűen azt se fogom fel minden rendben veletek megvolt a closty kúra és már megint megjött az ember ilyenkor tényleg tanácstalan hogy mit tehetne még hogy végre sikerüljön és végre ne jöjjön meg az a nyavalyás menzesz.ha az átjárhatóságival is minden rendben lesz akkor számomra is a kérdőjel marad hogy most miért nem akar sikerülni mint anno 2 éve? Mikor mindent ugyanúgy csinálunk pl.ovuteszt és akkor vagyunk együtt aztán mégsem.
Pusedli mi lett végül pozi teszt v.megjött? Remélem elöbbi és egy újabb kismamával bővül a csapat.:)
Jozsa85
2019-10-23 17:22:21

Sziasztok!
Du. mar rendesen folyt minden csak meg barna,majd gondolom ejjel atvalt pirosba.Azert otthon pisilek egy tesztet hogy volt e egyaltalan vmi.. Hat igy jartam. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!