Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Doriana nem hiszem hogy 5 hónap után gondot okozna a fogamzásgátló abbahagyása.az lh teszt miatt meg ne aggódj túl korai lenne hogy mutasson bármit is.várj pár napot és az esetleges nemvárt napján v.akörül csinálj hcg tesztet.akkor ma babáztok :) nálatok is úgy van h.a tesódnak van babája. Nálunk is így van tesóméknak van mindössze 10 hónapja voltak együtt a párjával és besikeredett a baba nem is tervezték és főként nem akarták.mi meg házasok vagyunk több mint 3 éve megvan mindenünk már csak a baba hiányzik az életünkből sajna a miénk nem születhetett meg és azóta is küzdünk.
doriana
2019-10-26 07:21:16
Kíváncsiságból azért ellőttem egy lh tesztet, de persze még az is full negatív...
doriana
2019-10-26 07:04:45
Málna, Andi, köszi a választ :) remélem az volt :) Andi a fogigátlót hagytam abba 5 hónapja, azota nem is volt baj a ciklusommal, csak olvastam, hogy volt, akinek később zavarodott össze, ezért ijedtem meg kicsit...mindenesetre azóta tényleg nincs semmi, ellenben mára fél fokot megint esett a hőm :D remélem holnapra magasabb lesz :) ma megyünk tesómékhoz, majd megnyalogatom a kisfiát, állítólag a babaferomon segíti a megtermékenyítést :D
Andi198729
2019-10-25 20:28:27
Doriana milyen gyógyszert szedtél előzőleg amit abbahagytál? Sztem is beágyazódásos vérzés volt főleg ha tettetek az ügy érdekében;) és tényleg nagyon szép a görbéd:)
Málna27
2019-10-25 19:08:20
doriana: Én is beágyazódási vérzésre tippenék. Bár nekem nem fordult elő ilyen, sok helyen olvastam, hogy lehetséges (7-12 nap között). Nagyon szorítok, szép a görbéd!
Andi198729
2019-10-25 18:54:35
Lion nagyon köszönöm nagyon rendes vagy. Címem: 2192 Hévízgyörk Ady Endre utca 84. Majd írd meg mennyivel tartozom és valahogy elküldöm :) a postaköltséget is megtérítem ne a saját költségeden legyen.
Délután még 3 gyógyszertárba bementem de persze sehol.azt mondták h.mást meg sajna nem adhatnak mint ami a recepten van.hiába mondtam h.adhatnának esetleg 500-sat és abból szednék napi 3-at átmenetileg. Vagy akkor a simát sajna nem lehet. Mondtak h.írattassam át.most megint várjak a házidokinál órákat míg sorra kerülök plusz jövőhéten betegszabi nem megyek föl Pestre. November 8-án úgyis kontroll és megbeszéljük hogyan tovább.kell-e még a gyógyszer v.melyiket szedjem ha ezt már nem lehet kapni.
Doriana nem lehet hogy beágyazódás? Én arra gondolnék. Úgy legyen;)
Józsa akkor te is úgy jártál mint én egyre nehezebb a merckforminhoz hozzájutni szedni meg muszáj én sem akarom 2 hétig nem szedni azért mert nincs mert ki tudja hogyan befolyásolha a terhelést. Addig kihúzom a maradék 500-sal mig megérkezik a csomag. Ebéd után nem tudtam bevenni mert arra számítottam h.majd veszek és beveszem.
Jozsa85
2019-10-25 17:42:52
Sziasztok!
A 3. Gyogyszertarban kaptam 1000es mercket.Hianycikk!
Na de most 2 honapra van eleg.Hajra Mindenki!
doriana
2019-10-25 16:47:19
Sziasztok Lányok! Nálam nagy ijedelem volt reggel, mire beértem ma dolgozni “valami barna” volt a bugyimon derékfájással és menzesz-szerű görccsel kísérve...szerencsére nem tartott sokáig, max 2 óra volt az egész. amennyire így nap közben meg tudom ítélni, a folyás is megállt a 3-4 “csíkocskánál”. Még abban sem vagyok biztos honnan jött :D csatolom a görbém...valakinél volt ilyen? Még csak DPO7-en vagyok...barna folyásom meg nem volt eddig, de ki tudja mit hozott ki belőlem a gyógyszer abbahagyás
Lion86
2019-10-25 15:52:43
Edit 20x volt ovum a 27 hónap alatt. Volt, hogy 4 hónap is kimaradt.
Andi, ha elküldöd a címed, holnap feladom postán, van hatvanvalahány darab. evycica@gmail.com
Andi198729
2019-10-25 14:47:29
Értem Edit, te ezt amúgy is biztos forrásból tudod, hiszen ott dolgozol. Megpróbálom, hogy akkor adjon ki 500 XR-et, mert amúgy napi 1500 mg-ot kell szednem, vagy esetleg az erősebbet megpróbálom, ha kiadják, ha meg egyik sem akkor veszek kecskeruta teát. November 8-ig már valahogy kibírom. Aztán abban bízom, hogy hátha letehetem már a gyógyszert.
Edit jól teszed, hogy a nyaralással vagy elfoglalva, ha ott is eltereled a gondolataidat, egymással foglalkoztok, mikor nem is gondolsz rá, akkor fog megfoganni a babátok ;-) Hová utaztok, ha megkérdezhetem? Külföld? Érezzétek nagyon jól magatokat :)