Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-10-27 09:27:38

Sziasztok!
Hetvegere nagy kamatyparty-t tervezek.A ferjem meg nem tudja..Hahahahaha! (Satani kacaj) :)
A gorbem uncsiii! De majd kialakul.
Holnap mar megyek dolizni, var a dutyi. :)
Andi198729
2019-10-26 19:40:26

Köszönöm Doriana:) én is szorítok nektek hogy összejöjjön;) talán most össze is jött;)kivánom hogy igy legyen;)
Andi198729
2019-10-26 19:36:38

Vica a legjobbakat kívánom kitartást és könnyű szülést:) milyen boldog izgatottság lehet h.hamarosan a karodbsn tarthatod a kisfiad:)
Edit teljesen egyetértek veled. Én is belefáradtam 17 sikertelen hónapon vagyunk túl az idő meg telik olyan dühítő h.minden hónapban a nagy semmi megjön aztán várakozás a következő hónapra és aztán a hónapokból évek lesznek. Februárban töltöm a 33-at férjem májusban a 39-et itt lenne már az ideje h.szülő legyünk. Ha mentek meddőségibe ezeket a vizsgálatokat csináltassatok meg: neked 3.es 21.napi hormon AMH hormonnal, pajzsmirigy, átjárhatósági rákszűrés trombózispanel: APC rezisztencia , homo cystain, leiden mutáció, 2.es 5.véralvadási faktor; férjednek: spermavizsgálat minőség mennyiség mozgèkonyság, bakterológia tenyésztés, mindkettőtöknek: HIV, hepatitis, lues,RPR, szifilisz szűrés ( vérvétellel)ghonorrea, chlamydia, mykoplasma, ureoplasma szűrés (férjednek vérből neked kenetből) ezek fognak kelleni és ha mindez megvan kezdhetitek az inszemet. Na de bízzunk benne hogy a nyaralás meghozza gyümölcsét; szuper helyre mentek érezzétek nagyon jól magatokat:)
KittyCat
2019-10-26 17:19:42

Vica istenem, mindjárt a karodban tarthatod...:)
Kitartást erre az utolsó időszakra!!
Lion86
2019-10-26 14:29:03

Vica drukkolok, hogy mihamarabb előbújjon a kislegény és könnyű szülés legyen :) Kitartás!
Érdekes módon mindkét fiam pont egy héttel az időpont előtt, vasárnap született. Hátha neked is vasárnapi babád lesz ;)

Edit jó pihenést kívánok nektek :)
23 ciklusom volt, csak voltak anovulációsok is.
Edit90
2019-10-26 13:41:48

sziasztok!
Vica: De jó,màr bàrmelyik nap megszülethet,1hèten belül,ez annyira izgi:)
Dorina: tènyleg lehet,hogy beàgyazódàsi vèrzès volt,szurkolo,szèp a görbèd:)
Lion: Akkor nàlad 20ciklus volt eddig.
Andi: Kanàri szigetekre megyünk Gran Canariara :D nagyon vàrom,egèsz èvben ezt vàrtam:)
Nekünk ez a mostani a 16 ciklus, 2.clostis. Kèrtem idôpontot àtjàrhatósàgira, nov. 28ra kaptam.:) Akkor fogok a 9.-10.ciklusnap körül jàrni. Azzal az eredmènnyel hívom a meddôsègit,nem akarok több spontàn próbàlkozós ciklust, belefàradtam,hogy csak mennek a hónapok,ès mindenki azzal nyugtat,hogy egèszsègesek vagyunk,majd lesz baba,ne görcsöljetek rà... Okè,fiatalok vagyunk mèg,de ha így megy az idô a semmivel,lassan màr nem leazünk olyan nagyon fiatalok :D Nagyon boldog vagyok,hogy kaptam idôpontot:)
GőVica34
2019-10-26 13:24:08

Sziasztok.Gondoltam bejelentkezem.
Ma lenne a nagy nap, de a kisúrfi istenien elvan még a pocakomban.
Ma voltam CTG-n Nulla azaz nulla fájás.
Igaz a méhszájam rövidült de teljesen zárt vagyok.. 1000
UH szerint becsült súly 3816gramm.
Hétfő Kedd újabb CTG aztán meglátjuk.
Dokim azt mondta 41.hétig nem indul nem piszkál.
Még a végén novemberi babóm lesz.
Csak már lenne, annyit vártunk/várunk rá!
doriana
2019-10-26 12:15:54

Andi, én nagyon szurkolok nektek, biztos, hogy össze fog jönni! Itt is hasonló a helyzet, hugoméknál is becsúszott a baba...:)
Andi198729
2019-10-26 10:53:51

Oké Lion köszönöm;) szedem addig az 500-as mercket ami még megmaradt az előző adagból. Ha még továbbra is szednem kell a mercket akkor meg kell beszélni az endodokival hogy melyiket szedhetem ha a 750-est már nem lehet beszerezni.az egyik benu gyógyszertárban megnézték hol fellelhető Pesten sehol sajna csak vidéken pl.Balassagyarmat most azért nem fogok leutazni rendelni meg nem lehet mert vényköteles.
Lion86
2019-10-26 10:31:47

Dorina nagyon szép a görbéd, drukkolok. Ígéretes jel a barnázás, ha csak rövid ideig tartott :)

Andi, ma sajnos nem tudok eljutni a postára már, de hétfőn feladom elsőbbségivel :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!