Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit jobbulást kívánok! Írd majd meg a vérvétel eredményt mielőbb.
Nekem ilyen a pozitív, 40-est használok régóta és ennél erősebb nem szokott lenni. Az utolsó azért tűnik erősebbnek, mert az még nem száradt meg :) Egy ciklusban használtam 30-ast, de az örökké (majdnem) pozitív volt, akkor voltam vérvételen és 8 körüli volt csak az LH, szóval nem értem miért lett akkor is pozitív. Nekem egyszerűen nem vált be a 30-as.
Szerdán volt tojásfehérjés nyák is és fájt kicsit bal oldalt, a bal oldali ovut nem nagyon szoktam érezni, csak hő és ovuteszt alapján szoktam felfigyelni rá. Csütörtök hajnalban lehetett ovu, reggelre már fent volt a hőm. Aztán szombaton erős ovus fájdalom volt és jobb oldalt éreztem a szúrást. A jobb oldalinál egyértelmű szokott lenni. Meg a teszt is megint pozi lett délelőtt. Kora délután lehetett az ovu, mert elviselhetetlen szúrkálás után, mintha hirtelen elvágták volna. Nálam a pozi teszt után gyorsan szokott jönni a tüszőrepedés, max. 6-12 óra, szóval reggel pozi, estére meg is reped általában.
24-én a 12.dpo-n leszek, 26-án a másikkal is, ezért karácsonyra tervezem a tesztelést :)
Doriana, holnap biztos felmegy a hőd. Nekem például 5-6 dpo-n megy fel igazán, addig csak 36,7 körül, aztán felmegy 37 fölé.
Edit90
2019-12-15 11:06:35
sziasztok!
Dorina: szèp pozitiv volt a teszted,ne izgulj a hô miatt,van akinek kell pàr nap mire elindul felfelè. Sôt azt olvastam,hogy az lenne az igazi hôgörbe,ha a legnagyobb leesèsnèl lenne az ovu,ès utàna emelkedik meg. A pozitiv teszt pènteken volt,akkor most èjjel lehetett az ovu. Vàrj mèg pàr napot,ès meg kell emelkednie. Sajnos a hômèrôzès ilyen jàtèk,hogy utólag igazolja vissza az ovut,aznap,vagy màsnap mèg nem ad elèg infót. Ne aggódj:)
Èn elkezdtem tegnap az antibiotikumot,sajnos nem voltam jól. Ma reggelre kicsit jobb,de ma is dolgozom. Holnap màr otthon leszek,próbàlom kipihenni. Holnap megyek a laborba,kívàncsian vàrom a progi èrtèket.
doriana
2019-12-15 10:55:21
Köszi Málna, azért kicsit megnyugtattál :) ez a hőmérőzés is csak arra jó, hogy idegesítsem magam
Málna27
2019-12-15 10:05:03
Lehet, hogy nyitott szájjal aludtál vagy valami. Ilyen szép pozitív tesztek közepette biztosan emelkedni fog a hőd :)
doriana
2019-12-15 09:49:36
Igen, szájban.
Nézd, megmutatom a tesztjeim:
https://kepkuldes.com/image/h3abHY
Málna27
2019-12-15 09:13:00
doriana: Bocsi, pedig biztos említetted. A szádban méred a hődet?
doriana
2019-12-15 08:57:17
Málna, pénteken délután volt nagyon szép pozi az ovu teszt és akkor volt ovu fájdalom is. A tegnapi teszt már negatív volt. Komolyan nem értem :( lehet a hónapban nem ovulálok?
Málna27
2019-12-15 08:53:02
doriana: Múlt hónapban is később volt ovud. Nem lehet, hogy ez ovu előtti leesés?
doriana
2019-12-15 08:19:58
Sziasztok!
Edit, jobban vagy?
Lion, hogy állsz ma?
Én nem értem mi van, háromszor mértem újra a hőmet, hogy ezt nem hiszem el. Remélem a hőmérőmmel vannak gondok nem az ovummal...
Málna27
2019-12-14 18:55:25
Edit: Kűráld magad, amikor otthon vagy! Nekem sok meleg tea segített!
Nekem ilyen a pozitív, 40-est használok régóta és ennél erősebb nem szokott lenni. Az utolsó azért tűnik erősebbnek, mert az még nem száradt meg :) Egy ciklusban használtam 30-ast, de az örökké (majdnem) pozitív volt, akkor voltam vérvételen és 8 körüli volt csak az LH, szóval nem értem miért lett akkor is pozitív. Nekem egyszerűen nem vált be a 30-as.
Szerdán volt tojásfehérjés nyák is és fájt kicsit bal oldalt, a bal oldali ovut nem nagyon szoktam érezni, csak hő és ovuteszt alapján szoktam felfigyelni rá. Csütörtök hajnalban lehetett ovu, reggelre már fent volt a hőm. Aztán szombaton erős ovus fájdalom volt és jobb oldalt éreztem a szúrást. A jobb oldalinál egyértelmű szokott lenni. Meg a teszt is megint pozi lett délelőtt. Kora délután lehetett az ovu, mert elviselhetetlen szúrkálás után, mintha hirtelen elvágták volna. Nálam a pozi teszt után gyorsan szokott jönni a tüszőrepedés, max. 6-12 óra, szóval reggel pozi, estére meg is reped általában.
24-én a 12.dpo-n leszek, 26-án a másikkal is, ezért karácsonyra tervezem a tesztelést :)
Doriana, holnap biztos felmegy a hőd. Nekem például 5-6 dpo-n megy fel igazán, addig csak 36,7 körül, aztán felmegy 37 fölé.